0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Това обяснява защо не си плащала 250 лв.
Стискам палци да е успешен този опит.
А има ли конкретна причина да връщате 1 ембрионче, защо например не събирате и след това да трансферирате?
*
Не сме обмисляли варианта за събиране на ембриони. Единия от неуспешните ми опити беше с две ембриончета. Ако и този опит е неуспешен, следващият ще бъде със стимулация.

Мгстра, УСПЕХ ! :)
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
успех и от мен, аз утре съм на пункция, така че стискайте палци. ще замразим , другия месец ще извадим още една яйцеклетка и ще трансферираме и двата. както и да го смятам все ми излиза грубо 1000лв на ембрион /за първия: 350 пункция, 250 оплождане и 400 замразаване, а за втория 350 пункция, 600 трансфер общо на двата ембриона, надявам се да няма такса "размразяване"/
*
Lubadim, аз когато попитах Дани от администрацията за цената на трансфера, тя ми каза, че комбинирания ЕЦ + ЗЕТ е 800 лв. Имай го предвид, за да не останеш изненадана.
Успех на пункцията и да замразите хубаво ембрионче.

Аз да се пооплача малко - от вчера, след трансфера съм и на антибиотик, болна съм, успях и малкия да заразя и ситуацията в къщи е доста тежка.

ееее, Мгстра, веднага да ги убиеш тези гадни бацили :( и да се махат!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
Момичета, има ли някой като мен на Клостил и кога ви викат на преглед? Миналият път докторът ме искаше на 1-2 ден, ходих но не забелязах някакъв особен смисъл... Този път мисля да пропусна и се чудя дали няма да сбъркам... след биохимична съм, първи цикъл.

На Клостил съм от ден 3 на МЦ по следната схема: 3 и 4 ден Х 1; 5, 6 и 7 ден - Х 2. На осмия ден ще ми точат кръвчицата пак за Е2, ЛХ и Прогестерон (същите пускахме и на трети ден). После ще се минава на инжекции (какви - не знам; зависело от хормоните). На мен това хич не ми се струва спонтанен цикъл, ама нейсе...

Успех, момичета - lubadim, mgstra,lili2011, *victory*, Съкровище и на всички в процедура yahoo_33  
*
Успех и на теб, devora!
Не го мисли дали е спонтанен цикъла, важен е крайния резултат.

*
Mgstra, бях в същото положение след трансфера. Синът ми донесе нещо от яслата, успя да ме зарази и мен, имахме температура. Аз не стигнах до аб, но през бременността три пъти ми се налагаше да пия.
Преди една година бях в стимулация, а пункцията ми беше на 14 февруари. :-)

Успех на всички!

Момичета, има ли някой като мен на Клостил и кога ви викат на преглед? Миналият път докторът ме искаше на 1-2 ден, ходих но не забелязах някакъв особен смисъл...
Здравейте и от мен! На мен ми предстои нещо подобно и също се чудех дали това е спонтанен цикъл и как се таксува ако яйцеклетките са примерно две :dontknow: Дали ще е 350+250+350 или нещо по различно в зависимост от бройката на яйцеклетките?
Като не знаеш какво да кажеш - млъкни!
ами момичета... спукал се е фоликула.! трябваше да вадим фоликул на спонтанен цикъл. много съм тъжна и разочарована. явно прекалено трепетно чакам моментите , в които ще се случва нещо...другия месец пак. колко често се случва това, нали се гледат хормони и УЗ, не се гадае по звездите? струва ми се че аз най -добре ще си позная и въобще не ми трябва никакъв прегнил. имам чувството че той ми "избърза овулацията". то хубаво "36-40 часа след прегнил става овулация", но нали овулацията не се случва ЗАРАДИ прегнила, тя така или иначе ще си стане този месец в някакъв момент, който е неконтролируем /въобще не схващам за какво е тази инжекция , само се объркват лекарите, според мен трябва да се слага 36-40ч ПРЕДИ овулация, което пък е безмислено, защото трябва да сме таймирали по друг начин...както и да е, поне правих секс тази сутрин :) . едно момиче каза че е голямо късане на нерви тези спонтанни цикли и явно и аз ще се сблъскам с това, но пък ако на стимулирания опит ми бяха изтървали 9 фоликула щях да ги гръмна
*
lubadim много е неприятно, съжалявам за това. И на мен ми се е случвало, ставам в 5, пътувам , нагласи, трепети, мечти - и накрая "пук" , разходка до Сф. За жалост стават и такива неща, няма как на 100 процента да се контролира организъм, особено на спонтанен. При стимулации изключително рядко се случва - нещата там са съвсем различни.
Mechtatelka само с  клостил (без инжекции) се води като спонтанен, няма значение бройката. Схемата (дано не греша) мисля е 350+600 при трансфер.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
Олекна ми, много благодаря за отговора! Успех на всички в процедура
Като не знаеш какво да кажеш - млъкни!
*
Mechtatelka само с  клостил (без инжекции) се води като спонтанен.
Също може да е икси на спонтанен, не знам дали добавят пари за това в Надежда.
lubadim, колко ти беше нивото на Е2 И ЛХ?
Прегнила се слага задължително, няма как без него. Особено пък за жени като мен, които не пукат фоликулите.
Следващия път ще го биете в по-късен час, за да не се случи пак.
Това все пак е по-добрия вариант, отколкото да ти бият упойка и на пункцията да се окаже, че се е спукал или че е празен.
Случват се такива неща.
*
Lubadim, не се ядосвай. Трябва да си настроена предварително за рисковете от естествения цикъл. Пукането на фоликул е един от всички рискове. Аз от юни месец насам имам 2 пъти спукан фоликул, 2 пъти изпуснат по време на пункцията, един цикъл без яйцеклетка и 3 трансфера. Дано това да ми е последния трансфер, че никак не ми се иска да започвам стимулация.

Blue_sky, благодаря за успокоението, дано имам твоя късмет.

благодаря момичета. успокоих се вече, бях подготвена донякъде за предварително пукане, а и сигурно може куп различни засечки да се случат. Не знам колко са ми били хормоните ЛХ и Е2 , те нали направо в досието отиват, не съм се интересувала. А прегнла ми го сложиха чак в 21.30ч, май бях последна в списъка. Че защо да не може без прегнил, много ме дразни тоя прегнил /добре че беше 6 лв, а не овитрел за 80 лв/ - ако нямаш проблеми със задържане на фоликули ,де, но аз съм часовник и това се вижда от опитите досега: 13-14 ден овулация, 26-28 ден мензис - даже и след трансферите си ми идва навреме и нормално. Както и да е, другия месец наново - само дето хич не ми се искаше да минавам през всичко за което бях слушала и чела.
За прегнила питай дали може без него, ама не разбирам какво толкова против него имаш?
Това, че ти идва на 26-28 дни нищо не значи, и аз съм така- имам доминантен фоликул, нормални хормони, само, че не се пука а лутеинизира и се пука на по-късен етап.
А и как да се таймира с точност овулацията без прегнил???
Другия път сложи прегнила към 24ч. и всичко ще е ок, явно ЛХ ти е било по-високо.
признавам си че не съм се интересувала много за прегнила, преди време като правех инсеминации се бях зачела отгоре-отгоре,но пак ми се виждаше безсмислено /в моя случай/ .разбирам че за някои случаи е важно - като лутеинизира и става на киста, ама като си тръгне цикъла от ден 1 през ден 13-14 до ден 28, при мен поне прегнила не влияе - става си така както организма го е подкарал.
*
Здравейте момичета, и аз ще стартирам този месец на ЕЦ. Вчера бях на преглед, имам един фуликул в дясно 14 мм, утре хормони и преглед, и ако всичко е ОК в събота пункция.Много ми е спечено, защото това ми е първото инвитро. Притеснявам се също и за таймирането на обулацията, да не изпуснем фоликула, то не че мога нещо да направя де, ама все пак. Имам 4 инсеминации и винаги ми слагаха прегнила 36 часа преди инсето и винаги беше на спукан фоликул. Как процедират при инвитрото, пак ли 36 часа по-рано?
Радвам се, че открих тази тема, за да можем да си споделяме.  :bighug: