0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Колко часа преди пункция се слага прегнил или там каквото е...?

Около 36 часа преди пункция се поставя Прегнил.При мен и на двата ЕЦ-Прегнил около 20 часа вечерта и пункция на по-следващата сутрин.Винаги около 8-8.30 съм минавала.
Късмет!
Благодаря!
Здравейте, моят опит на естествен цикъл завърши с отрицателен тест на 12 ти ден.Колко дни след като спрете лекарствата ви идва цикъла?
здравейте,
след няколко неуспешни стимулирани опита ме посъветваха от следващия цикъл да пробваме на естествен цикъл. Притеснява ме обаче това, че пункцията от последния стимулиран опит беше на 16.09, до трансфер не стигнахме, а днес с всички симптоми ми дойде цикъла 10 дена по-рано. Записах си час за 8 ден с надеждата това да не е поредния проблем. На  някоя от вас случвало ли се е така ?
*
Jonita, моята пункция беше на 08.09., също не стигнахме до трансфер. Дойде ми на 19.09. също подрани , питах тук във форума, отговорите бяха, това че се случва. Също си записах час на 8 ми ден - утре съм на преглед за ЕЦ и съм умряла от страх.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
стискам палци това положение да е за добро :wink:
пиши какво са ти казали на прегледа, ако искаш на лични
*
Здравейте, моят опит на естествен цикъл завърши с отрицателен тест на 12 ти ден.Колко дни след като спрете лекарствата ви идва цикъла?
Съжалявам за неуспеха ти koffee_1,аз съм на същия хал! След спиране на лекарствата цикъла идва след два-три дни.
*
Пак съм тук и пак с чуденка. Момичета, пред нов опит съм, но чух отнякъде (от важен за мен специалист) че няма смисъл да се започва опит ако цикълът ти е по-дълъг от 30 дни тъй като яйцеклетката престарява по някакъв начин (не схванах всичко). А моят цикъл след последният неуспешен опит (по-точно след кюртажа) се удължи. Лекарят, с който работя за бебе отрича да има проблем и иска да започваме, но все пак...? Нашият финансов ресурс не е неограничен и затова питам: знаете ли нещо по въпроса? Има ли смисъл да започвам или да изчакам да падне на 28 както беше преди?
Медицински съвет не мога да дам, но чисто човешки - по принцип се доверявай на лекаря, който прави процедурата, но ако изпитваш някакви притеснения, винаги можеш да отложиш под някакъв претекст. Все пак не сме машини!
*
Медицински съвет не мога да дам, но чисто човешки - по принцип се доверявай на лекаря, който прави процедурата
Опитвам се, но той не ме е виждал последните месеци, а ме вика направо на 10-ти ден да започваме. Ще помисля и ще реша до другата седмица. Благодаря!
*
lili2011 - Не намирам много логика в това. Познавам много жени, на които цикълът им е по-дълъг от 30 дни и естествено са забременели. Щото така излиза, че никак не може да стане.
Не случайно има постановка за нормална продължителност на цикъла, която ако не бъркам беше в диапазон 26-35 дни. Овулацията настъпва в различни дни. За това са прегледите и хормоните- за да види доктора кога е овулацията и въобще са обвързани нещата.
Не може всички да сме с цикъл от 28 дни и а някой е извън тези рамки да го отписваме.
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 13:51:12 pm от mira_m66 »
„Ние се раждаме в света на природата.
Второто ни раждане е в света на духа."

*
lili2011 - Не намирам много логика в това. Познавам много жени, на които цикълът им е по-дълъг от 30 дни и естествено са забременели. Щото така излиза, че никак не може да стане.
Не случайно има постановка за нормална продължителност на цикъла, която ако не бъркам беше в диапазон 26-35 дни. Овулацията настъпва в различни дни. За това са прегледите и хормоните- за да види доктора кога е овулацията и въобще са обвързани нещата.
Не може всички да сме с цикъл от 28 дни и а някой е извън тези рамки да го отписваме.
Не знам защо чак сега видях отговора ти, но много благодаря!!! Не знам докъде ще стигнем и как ще се развият нещата, но ще опитаме да хванем този месец. Има ли момичета в процедура? Аvallon? Аз засега ще чакам цикъл.
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 12:25:02 pm от lili2011 »
Здравейте,колко струва само пункция без упойка и без оплождане?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Здравейте,колко струва само пункция без упойка и без оплождане?
250 лв. в инвитро център Надежда, таксата оплождане аз до колкото разбрах се слага ако ти прилагат метод MAKC!
[quote Има ли момичета в процедура? Аvallon? Аз засега ще чакам цикъл.
[/quote]
Здравейте. Аз чакам да видя, ще има ли подходящ фоликул за пункция. Миналият месец се спукаха преди пункцията. Успех на всички
*
Кой ме вика   :lol: ?
Чакам си лелката и скачам . Днес съм в удивително добро настроение.
pipi-ripiи ти ли? Аз си умрях от яд - цели два фол. без нито едно хапче. Вероятно този месец няма да смея и да дишам. И ще пия клостилбегит, много не ми се ще, но щом доки рече - тъй ще бъде сигурно. Като отида на 4-ти ден ще видим дали ще е още на това мнение, и .... започва голямаото страхуване.
Цитат
250 лв. в инвитро център Надежда, таксата оплождане аз до колкото разбрах се слага ако ти прилагат метод MAKC!
Да 250 лв без упокйка (350 със). Такса оплождане се прилага щом се прави и оплождане, различна е за ЕЦ и за лека стимулация.
Вероятно ceci 75 ще замразява Я - тогава няма такса оплождане.
Кой ме вика   :lol: ?
Чакам си лелката и скачам . Днес съм в удивително добро настроение.
pipi-ripiи ти ли? Аз си умрях от яд - цели два фол. без нито едно хапче. Вероятно този месец няма да смея и да дишам. И ще пия клостилбегит, много не ми се ще, но щом доки рече - тъй ще бъде сигурно. Като отида на 4-ти ден ще видим дали ще е още на това мнение, и .... започва голямаото страхуване.
И аз умрях от яд. Как не ревнах, не знам :) Моите (също два) изгърмяха още предната вечер.
Стискам палци да ти се получат нещата този месец и да получите няколко много хубави ембриона :crossfingers:
За себе си не съм голям оптимист. Имам един голям празен фоликул, порастнал рано-рано и разни по-малки, които следим в момента как се развиват. Звучи ми като чудо, някой от малките да се заинати до степен да порастне и да е качествен, но нали знаеш, надеждата умира последна :)
avallon ,няма да замразявам,защото бяха 2 некачествени яйцеклетки.Днес мина моята пункция без упойка,но бях много отчаяна и сега се сещам да питам за цената.Аз платих 350,за пръв път толкова много,но в администрация говореха едновременно с мен и по телефона и май не ме разбраха.Сега какво да направя,да звънна ли в клиниката и  на кой телефон?Не са малко  пари
*
avallon ,няма да замразявам,защото бяха 2 некачествени яйцеклетки.Днес мина моята пункция без упойка,но бях много отчаяна и сега се сещам да питам за цената.Аз платих 350,за пръв път толкова много,но в администрация говореха едновременно с мен и по телефона и май не ме разбраха.Сега какво да направя,да звънна ли в клиниката и  на кой телефон?Не са малко  пари
Може би на рецепция, обясни за какво става въпрос, там ще ти кажат. Другия вариант на секретарките (не за часове).
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Цеци, обади се на секретарките и им обясни, сигурна съм, че ще ти върнат парите!100 лв. са си 100 лв.!
Съжалявам за яйцеклетките, наистина много лошо, че и две, кураж, не се предавай!Само напред!Късмет!