0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Lili2011,защо само се вкарваш в филми заради уринни тестове,от марка до марка има различно отчинате и наситен цвят на чертата,няма смисъл само да се стресираш.Пускай си ЧХГ през два дена за да видиш как нараства и за да си спокойна.Радва ме ентусиазма ти и вярата че са две бебчетата-дано на прегледа наистина видите две сакчета!
Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтата си.
*
Lili2011,защо само се вкарваш в филми заради уринни тестове,от марка до марка има различно отчинате и наситен цвят на чертата,няма смисъл само да се стресираш.Пускай си ЧХГ през два дена за да видиш как нараства и за да си спокойна.Радва ме ентусиазма ти и вярата че са две бебчетата-дано на прегледа наистина видите две сакчета!
Аз ги мразя от дъното на душата си тия тестове, но такъв ми е инструктажа от доктора - две чхг-та, сега уринен (даже ми дадоха тест от болницата при трансфера). Толкова съм свикнала да са отрицателни, че тази сутрин първите секунди ми се видя отрицателен, почти го изхвърлих и си легнах... след 5 минутки обаче място не си намирах, спомнях си думите на ембриолозите, представях си как стартирам пак другия месец и си мислех дали ще имам сили отново да повярвам на някого... дали в лабораторията не са ми сгрешили резултата на положителен и да съм се надявала напразно... мислих да спирам лекарствата, че да ми останат повече за следващия път... накрая станах, гледам - бледа чертичка. Всички лампи включих да я гледам. Ама много бледа ми се видя (а преди 5 минути като нямаше изобщо и на толкова щях да съм благодарна). Не си е работа с филмите, честно  :lol:
Обаче пожелавам подобни 'Радини вълнения' на всички!!!

П.П. Ами аз две съм си ги сметнала и се надявам моите и Божиите планове са съвпадат.
*
Lili, на уринните тестове наистина им трябва малко време - около минутка.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Браво Лили, само така те искам, спокойна, уверена в успеха, борбена  :lol: Дай Боже и утре да ни зарадваш!
Уринните тестове и аз не ги обичам, при мен все са отрицателни, сякаш имам някаква поличба. Мразя ги, но като чете не съм само аз  :P
*
Лили, Папа, отдавна не бях влизала в тази тема, но искрено ме зарадвахте.
Лили стискам палци кръвния тест да покаже едно много тлъсто ЧХГ. На уринарните не им се връзвай - когато ми се случи за първи път и аз реших, че щом втората чертичка е много бледа, значи не съм бременна. Дори казах на лекарката, при която отидох на преглед по повод закъснението на МЦ /на 42 ден/, че теста ми е бил отрицателен. :oops: А тя въпреки, че не разполагаше с ултразвук /само с някакъв стар видеозон/, беше абсолютно сигурна, че съм бременна и ми изписа схема с лекарства. За съжаление нещата не приключиха добре. :( По същия начин подведох моя приятелка, че не е бременна щом втората черта е бледа, а след около две седмици ще празнуват две годинки на прекрасния й син. От тогава зная, че макар втората черта да е бледа, със сигурност означава бременност. preggo
Аз лично съм решила да не се занимавам повече с пикливи тестове и другата седмица, когато е моят ред, ще си направя кръвен тест. Лошото е, че резултатите се бавят с няколко дни. :?
Лили, драсни някой ред, кажи какво става с теб, притесняваш ме така като изчезваш  :balk_122:
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Папа, а при теб как вървят нещата кога ще правиш тест, стискам палци да е силно положителен!Хайде късмет  :crossfingers: yahoo_17 stork-boy
Здравейте момичета,
Знаете ли каква е новата тарифа на клиниката за инвитро на естествен цикъл? Миналата седмица бях много изненадана когато вместо стандартните 250 лева за "пункция без упойка" трябваше да заплатя 500 лева, което включваше и някаква нова такса "оплождане". Знаете ли каква е цената на замразяването? Досега тарифата беше 100 лева.
Ще бъда благодарна на всеки, които може да внесе някаква яснота по въпроса.
*
Лили, драсни някой ред, кажи какво става с теб, притесняваш ме така като изчезваш  :balk_122:
С мен не става нищо, ама съвсем нищо. Оня ден (в неделя) трябваше да ходя да търсим плоден сак, но момичетата от рецепцията ми записаха час чак за края на другата седмица (то според мен тогава и сърчице трябва да има, ама нейсе). Чакам си. Не бих казала че имам някакви симптоми. И така. На моменти се съмнявам, че съм бременна, толкова пък нищо да ми няма... Изкушавам се да си пусна кръвни тестове, но няма смисъл - по-добре да отида на преглед без записан час. Малко ме е страх.
Камък ми падна от сърцето Лили като те видях, че се появи.  8) Кой ден от трансфера ти е? Чудя се как ще издържиш до края на другата седмица без да си пуснеш кръвен  :? Аз не бих издържала  :oops:. Радвам се, че си добре. С или без симптоми бременна си до доказване на противното  osi_9, Пази се и почивай.
*
Камък ми падна от сърцето Лили като те видях, че се появи.  8) Кой ден от трансфера ти е? Чудя се как ще издържиш до края на другата седмица без да си пуснеш кръвен  :? Аз не бих издържала  :oops:. Радвам се, че си добре. С или без симптоми бременна си до доказване на противното  osi_9, Пази се и почивай.
Мерси, миличка  :hug2: Аз снощи не издържах и му ударих пак един уринарен (трети досега), веднага ми се появиха две наситени чертички... Заредих се с търпение, да видим докога ;). Сега съм в средата на шеста седмица, на преглед съм... седма или осма - трябва да погледна... Уча се да ги разбирам тия седмици, добре че е календара на Зачатие да ми ги смята  :oops:...
А твоите планове какви са? Какъв е резултата от биопсията? Хайде да прибираш малчовците скоро  :bighug:
*
lili2011, ето ин витро калкулатор за бременност.
при ЕТ на 5-ти ден:
http://www.ivf.ca/fet5dayduedate.php

При ЕТ на 3-ти ден:
http://www.ivf.ca/fet3dayduedate.php
Я стига сте подстрекавали момичето с тези тестове, че ще ви подгоня с метлата! :witch: :D Направила е достатъчно, всички показват, че е бременна.:D Калкулатори, ЧХГ-та, филми разни...
А ти Лили, с тези две дебели черти, за къде си се разбързала, девойко? И да не искаш симптоми, ще имаш. :D Сега се грижи за себе си и си чакай спокойно прегледа. :balk_177:

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
*
А ти Лили, с тези две дебели черти, за къде си се разбързала, девойко?
Aaa, ми съвсем за никъде  :lol: . Аз даже бях питала доктора по телефона дали може да отида направо за сърчице, но той искаше да видим сака дали е в матката. Да бе да, о остана след толкова зор пък да не е. Там ще да е, аз съм спокойна за това. Чакам си записания час кротко, пък каквото има да става ще става.
Хайде момичета, целувки на всички и действайте!  :bighug:
Искате-не искате, аз да си дам отчет  :lol:
Днес бях на преглед за проследяване на ЕЦ. Лигавицата ми е горе-долу добра 6-6,5мм, като се има в предвид, че съм едва 7 ден от МЦ, в Д.Я. имам 1Ф.-11мм, Л.Я. 1Ф.-10мм.
Попитах за биопсията - добра е, имало малко отклонение, което сме щяли да го оправим с т.н. "лепило". Казах на д-р Персенска, че искам да трансферираме този цикъл. Вече имам 3 замразени Е. Ако ми разрешат ще помоля да направим ЕЦ+ЗЕТ. В сряда пак на преглед.  :crossfingers:
*
papa2011, стискам палци всичко да е наред при теб  yahoo_17
Аз също го бях замислила по този начин, но уви, лигавицата ми изигра лоша шега. Тъй като съм с тънка лигавица ми предписаха глобули еротон, но ефект никакъв. Сега ще си ходя на пункция утре и пак ще си замразяваме. Казахами, че ще трябва да попия малко естрофем  :ask:
Успех на останалите момичета.
*
Искате-не искате, аз да си дам отчет  :lol:
Днес бях на преглед за проследяване на ЕЦ. Лигавицата ми е горе-долу добра 6-6,5мм, като се има в предвид, че съм едва 7 ден от МЦ, в Д.Я. имам 1Ф.-11мм, Л.Я. 1Ф.-10мм.
Попитах за биопсията - добра е, имало малко отклонение, което сме щяли да го оправим с т.н. "лепило". Казах на д-р Персенска, че искам да трансферираме този цикъл. Вече имам 3 замразени Е. Ако ми разрешат ще помоля да направим ЕЦ+ЗЕТ. В сряда пак на преглед.  :crossfingers:

Бравооооо!Ще стискам палците всичко да е наред!
Как сме се разминали-аз вчера бях цял ден в клиниката на 2 етаж-за хистероскопия,заминах си чак съм 17 часа.На 26 пак съм там за промивка-ако си там свиркай!
Днес бях на пункция и ми изписаха естрофем 2х1 ,но като чета в листовката препоръчителната доза е по 1 на ден.Разбирам от други теми ,че това е дазата която изписват на всички,но освен всички стряскащи противопоказания и странични ефекти така и не разбрах защо се изписва?Някой може ли да ми бъде полезен?
*
Естрофемът е за лигавицата. Винаги е в доза 2х1. Не се притеснявай. Късметл

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Извини ме, но от къде можеш да знаеш каква е дозата "винаги". На мен до сега са ми изписвали само по 1 т. естрофем на ден. Дозата се определя индивидуалво и коректно да съветваме при неясното пациентката да се обърне към лекаря си, а не да даваме неточна информация за едно или друго лекарство.