0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Е момичета,моите снежковци ме предадоха- 15 ден ЧХГ - 0,29
Пожелавам на всички вас да имате повече късмет и да успеете!!!
Сара, много съжалявам!Наистина е много тъжно във време на такива светли празници отново да се чувстваш предадена :( Но недей толкова да се отдаваш на тъжните мисли-решение винаги има, стига да има желание.А както е казал д-р Стаменов "Надеждата не умира последна, просто тя никога не умира" .Сигурна съм ,че скоро отново ще имаш план за действие :wink:.......Всичко това е лично изпитано! :balk_5:
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
И аз да се оплача,яйцеклетката ми била презряла и не са я оплождали.Дали да не си взема Фертилайд или някакви други безвредни добавки,вече взех да се отчайвам.
*
Цеци, едно време тук момичетата пиеха бял равнец. Той подпомага жълтото тяло, отделно пречиства организма. Запарват се две супени лъжици в 400 мл. вода, след 30 минути се прецежда и пие на гладно. Пие се два три месеца, след това се почива.
Това са споделяли момичета за количество и качество на яйцеклетката.
*
Имам яйцеклетка и половина, а естрадиола ми е малко над 600 като ми назначиха овитрела - това добре ли е като стойност? Има ли вероятност да е презряла яйцеклетката или нещо друго, което да осуети пункцията??
Едната ми яйцеклетка е нормална, 19мм, а другата спряла да расте 10 мм. Това имах предвид с една и половина.
*
И аз така. Една 20 мм и втора 11 мм., но се опасявам, че ще се спука фоликула до вдруги ден. Предният път извадихме яйцеклетка, която в деня на Прегнила беше 16 мм :?
*
И аз така. Една 20 мм и втора 11 мм., но се опасявам, че ще се спука фоликула до вдруги ден. Предният път извадихме яйцеклетка, която в деня на Прегнила беше 16 мм :?
И аз така :) Мисля че ще се спука до събота сутрин, но... каквото рече Господ. Нищо не мога да направя. И ние извадихме предишният път малката, която беше 10,5 мм в деня на Овитрела. Докторът я беше отписал още преди това. Та затова сега като не иска да мери му напомням за предишният път. Колко ти е Е в деня на инжекцията?
*
Не разбрах колко е Е2. Казаха ми, че LH е 6 и вероятно нямал да се пукне, ама не вярвам. И аз в събота на пункция ако ще има такава.
*
Не разбрах колко е Е2. Казаха ми, че LH е 6 и вероятно нямал да се пукне, ама не вярвам. И аз в събота на пункция ако ще има такава.
Ще сме почти заедно :). Успех ти желая!!!
*
При мен днес доминантният се беше спукал (естествено  osi_8), а другият беше 16,5 но докторът отмени пункцията.
Момичета как така се пукат? не ви ли слагат малко Цитротид?
*
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
А бе май може да се сложи цитротид, на мен са ми казвали, че може да ми го изпишат, но първо гледат хормоните и тогава преценяват поради тази причина на мен лично не се е налагоро, но съм чувала, че на някой слагат!
Ей,голяма игра на нерви е тоя ЕЦ !Колкото е голямо предизвикателство, толкова и можеш да се разочароваш...Какви ли не бисери ни ръсят-Я без зона, презрели Я,спукани фуликули....направо човек може да се отчая тотално.
Момичета ,не се притеснявайте,хубавото е ,че следва друг цикъл!Явно при всяка от нас трябва да се налучка точния момент.Лошото е ,че се борим само за една единствена яйцеклетчица,но сме се хванали на това хоро.
И на мен ми настръхва косата пак като си помисля,че съм на преглед ,но няма как.
Желая на всички неуспели,този път да имаме повече късмет! osi_9
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
...Какви ли не бисери ни ръсят-Я без зона, презрели Я,спукани фуликули...
За мен това не беше изненада, на 14-ти ден винаги ми се пукат, винаги. За чий ми се назначава пункция вече втори път на 15-ти ден не знам, но пак заминаха 400 лв и един месец време в нищото. На 15-ти ден нямам оцелели фоликули и всеки път му го казвам на док - да не ми назначава пункция след 14-ти, но той твърдеше че няма проблем, понеже пак пих Клостил, само да почивам предишния ден. Не съм мръднала, дори дишах внимателно. И какво? Накрая ме гледаше едва ли не обвинително, сякаш нарочно ги пукам за да го дразня.
*

anajens

• 717
Лили напълно те разбирам защото на мен също ми се случи два последователни цикъла това!Даване на едни пари, пътуване, нерви, отсътсвие от работа и накрая нищо!Аз лично за себе си мога да кажа, че LH трябва да ми е около 10 в деня на прегнила за да не ми се пукне фоликула!Защото той е причината за пукането, настъпването на естествената оволация, а за презряването и тем подобни най вероятно играят други фактури!Все пак успех стискам палци бъди упорита няма начин ще ги събереш или ще откриете начин да я хванете !Успех!
Според мен като ви изтърват фоликулите не трябва да плащате!Аз ще съм във Варна, на що-годе естествен цикъл, но с лекарства и ще бъде по-добре контролирано поради тази причина. Защо не преложите подобен вариант на вашите лекари?
*

anajens

• 717
Парите се дават за изследване на хормони и пътни, ако ти се е пукнал форикула нищо не плащаш, и за самият преглед и преди това също!Ако има пункция вече незнам как е!
Естествения цикъл, си е Естествен. Що-годе, си е стимулация :D Този вариант си го има.
Игра на нерви си е да ,но пък е по-щадящо за организма,когато и с лекарства и без, някои момичета изкарваме малко Я.
Вие си знаете. Просто се ядосвам като не си свършат работата, а после вие да плащате. Успех на всички!!!!!