0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стискам палци за добри новини, ще чакаме да пишеш!
Моята пункция мина тази сутрин-една Я. Утре ще ми се обадят дали се е оплодила.

Да, обадиха се. Оплодила се е. Казаха, че ще се чуем още ден-два преди да стигнем до замразяване.
Пими вие ще правите ли трансфер?
*
Стискам палци за добри новини, ще чакаме да пишеш!
Моята пункция мина тази сутрин-една Я. Утре ще ми се обадят дали се е оплодила.

Да, обадиха се. Оплодила се е. Казаха, че ще се чуем още ден-два преди да стигнем до замразяване.
Пими вие ще правите ли трансфер?

Браво!Дано да се дели и да можете да замразите,че имаш бройка да събираш.
Ми ние за замразяване не сме говорили.За това предполагам,че ако всичко е наред ще правим трансфер.И лекарствата ми казаха да започвам за всеки случай.Според Шефкетова-тя ми прави пункцията днес,Персенска май я нямаше-този път всичко ще е наред но да видим.Дано!
*
papa, pimi, желая Ви успех!
Пими, къде изчезна? Какво стана днес, как е твоята яйцеклетка? Кога ще бъде трансфера?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Да се отчета и аз, вчера бях на преглед имам един фоликул 21 мм, E2 - 96 LH-7,0 днес слагаме прегнила и в четвъртък в 08,00 сме на пункция, стисайте палци да не ми се пукне фоликула, че аз каквато съм късметлийка... и да извадим яйчеце :egg: :D
Малко нисичък естрадиола ама казаха, че той щял да се качи днес!
Успех Сара, Пими, Воги, папа .... :goodluck: :bighug:
Така ми стана смешно като видях какво са ми написали на бележката, на всяка дата какво да правя и в деня на пункцията ...гладна, жадна и с мъжа...сякаш ще го забравя него!!!! :D :D :D Ама то така сме се шашнали, че знае ли човек, хубаво са го написали!!!! :wink:
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Ааа,да не е посмял да се пука :D Чакаме добри новини в четвъртък!
*
Да се отчета и аз, вчера бях на преглед имам един фоликул 21 мм, E2 - 96 LH-7,0 днес слагаме прегнила.
Това на кой ден от цикъла ти е? :ask:
*
Пими, къде изчезна? Какво стана днес, как е твоята яйцеклетка? Кога ще бъде трансфера?
Тук съм вече-нямах нет 3 дена.Я е добре-оплодена и разделена.Евентуално утре трансфер.От сутринта обаче ме тормози едно розово течение,само да не ми провали трансфера.Ще полудея вече!
*

anajens

• 717
Да се отчета и аз, вчера бях на преглед имам един фоликул 21 мм, E2 - 96 LH-7,0 днес слагаме прегнила.
Това на кой ден от цикъла ти е? :ask:
Вчера беше 14 ден!
*
anajens,стискам палци за пункцията,никакво пукане на фоликула!
Моето Е2 също беше ниско.на 13 ден беше 94 при фоликул 16мм.Явно после се е вдихгнало,защото извадихме Я.Късмет!
*

anajens

• 717
Благодаря Пими, да спомняма си, че при тебе беше така се получило, аз и друг път съм имала пункция на 17 ден, така че за сега съм спокойна!
*
Стискам ви палци момичетата, никакво пукане на фоликули, само успешни трансфери и по  :bfp: на финала. Време е вече да сбъднем нашите мечти.
*
anajens , ние с теб в понеделник нещо се разминахме. Ти къде беше на преглед при д-р Стаменов или горе на 4-тия етаж? Огледах едно хубавичко момичетата долу, ама не те познах и после си виках - "Добре сега, как така не можа да я познаеш?"  :lol:
anajens , ние с теб в понеделник нещо се разминахме. Ти къде беше на преглед при д-р Стаменов или горе на 4-тия етаж? Огледах едно хубавичко момичетата долу, ама не те познах и после си виках - "Добре сега, как така не можа да я познаеш?"  :lol:
Е да ама Боги аз тебе пък те познах  osi_9 и то веднага,няма как да те обърка човек,такъв положителен заряд носиш само
*
Е да ама Боги аз тебе пък те познах  osi_9 и то веднага,няма как да те обърка човек,такъв положителен заряд носиш само
Тъй, тъй, луд умора няма  :wink:
*

anajens

• 717
Боги видяхме се бе, ти дойде на 4 етаж да си записваш час, а аз чаках да ме приемат, дори говорихме:-))))ти май не си ме познала!!!???? :wink: :lol:
*
Боги видяхме се бе, ти дойде на 4 етаж да си записваш час, а аз чаках да ме приемат, дори говорихме:-))))ти май не си ме познала!!!???? :wink: :lol:
Е, сега вече се сетих  :D Повече няма да се повтори! osi_13
*

anajens

• 717
Боги, нормално е, аз също понякога съм толкова шашава, че се чудя как не съм си забравила главата някъде.... :D
Следващият път ще пием кафе ако имаме време! osi_9
*
Боги, нормално е, аз също понякога съм толкова шашава, че се чудя как не съм си забравила главата някъде.... :D
Следващият път ще пием кафе ако имаме време! osi_9
На преглед съм в петък от 10.55 ч. при д-р Стаменов. Тогава ще имам повече време. :wink:
*

anajens

• 717
На преглед съм в петък от 10.55 ч. при д-р Стаменов. Тогава ще имам повече време.

За съжаление аз няма да съм в клиниката в петък, ще го оставим за някой друг път, успех Боги!Извинявайте за спама!