0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ех, mammita, стерилитета е взаимно съдействие между лекар и пациент :)
Който иска ме е разбрал, а ти престани да ми вадиш думите от контекста, моля :wink:

Дискусиите са за взаимопомощ, на мен опита споделен тук във форума винаги ми е бил полезен.

п.п. mammita, ако възнамеряваш да се заяждаш и вадиш думи извън казаното ще сигнализирам модератор
« Последна редакция: Март 29, 2012, 10:25:35 am от Тара »
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Ей момичета- като ви четох направо ме развеселихте - ами ако доктора не е прав и не разбира,а ние трябва да му обесняваме  къде какво сме чули и прочели- за какво сме при него- да вземем и да се лекува сами :lol:
Според мен винаги за каквото и да имаме притеснения и съмнения е добре да го обсъдим и споделим първо с лекуващия лекар.
Диси,днес очакваме добри новини от теб!
А на Боги - ЧРД!Много усмивки,успех на следващата процедура и много хубави емоции!!!
*
Сара, на мен не ми е смешно.
Доктор Стаменов винаги е бил отворен да изслушва притесненията и мнението на информираният пациент.
Никой не иска да му направят 5-6 опита на "юнашко доверие" и после да му разплитат случая, както с цитираната от мен камбозола, нали?!

Хубав ден на всички!
Диси,днес очакваме добри новини от теб!
:bighug:
« Последна редакция: Март 29, 2012, 10:46:41 am от mammita2012 »
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Сара, на мен не ми е смешно.
Доктор Стаменов винаги е бил отворен да изслушва притесненията и мнението на информираният пациент.
Никой не иска да му направят 5-6 опита на "юнашко доверие" и после да му разплитат случая, както с цитираната от мен камбозола, нали?!

Хубав ден на всички!

Съжалявам Тара,но явно не ме разбра- само потвърдих,че наистина за всичко,което ни вълнува,притеснява и т.н трябва да се говори и обсъжда с лекаря - не става въпрос изобщо за  "юнашко доверие".Но ако нямаш доверие и не вярваш,че това е твоят лекат- просто го смени -иначе шанса нещата да се получат е още по-малък.Аз съм твърдо убедена,че положителната нагласа е много важен фактор за успеха не само на ин витро процедурата,а изобщо за всичко с което се захваща човек!
От все сърце желая на всички да намерят верния път,верния лекар и да сбъднат мечтата си!
Аз съм един от случаите със скачането на ЛХ и казвам ви от опит не е добре. Имам две пункции с високо ЛХ,док реши да пробваме въпреки него ,но Я.веше се скапала и в другия: празен ф-л.Иска ми се да не е така ,но уви...

Боги ,честит рожден ден:) Пожелавам ти всичко най-хубаво и скоро да ни зарадваш  :bfp:
*
Само за информация, Меногон, който масово се прилага при IVF, съдържа ФСХ и ЛХ:
http://www.medicine.bg/public/listovka/3527s.pdf
В случая на горецитираното качество на яйцеклетките при установено високо ЛХ или ФСХ при естествен цикъл, има разлика между причина и следствие, коeто докторите разбират. Има значение, какви са началните стойности, кога е регистрирано повишението на ЛХ и дали има циклична промяна. Да оставим това на докторите, защото е трудно за разбиране. По-добре да си говорим за друго.
« Последна редакция: Март 29, 2012, 14:14:22 pm от doci »
*
Благодаря за поздравленията, момичета!
*
Боги, честит рожден ден  :happy_birthday_1: Много късмет, любов, позитивизъм и да не закъснява много най-хубавия подарък  :wink:

Успех на всички момичета в процедурите, силно стискам палци.
Ние вчера на 3-ти ден замразихме едно ембрионче, разделено беше на 8. А вече на следващ цикъл мисля да връщам с комбиниран трансфер. Малко ме е страх дали ще успеем да се справим с тънката ми лигавица, но дано се получи.
*
Здравейте, момичета!
На 29.03 размразиха три от ембриончетата, тъй като били замразени 3 х 3. Всички бяха в добра форма и сега, както казвам на моя мъж сме цяла компания - 4 в 1. :lol:
Той е малко притеснен как ще ни изхранва толкова гърла, но няма нищо против къщата да е пълна с детски смях. :lol: След две седмици се надявам да видя :bfp: и да има повод да Ви се похваля. За сега ще си кротувам на топло в леглото.
Успех sara68, както и на всички момичета в процедура!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Здравейте, момичета!
На 29.03 размразиха три от ембриончетата, тъй като били замразени 3 х 3. Всички бяха в добра форма и сега, както казвам на моя мъж сме цяла компания - 4 в 1. :lol:
Той е малко притеснен как ще ни изхранва толкова гърла, но няма нищо против къщата да е пълна с детски смях. :lol: След две седмици се надявам да видя :bfp: и да има повод да Ви се похваля. За сега ще си кротувам на топло в леглото.
Диси успех, айде дано да се напълни темичката с  положителни тестчета и очаквани бебчета! :D
*
Здравейте, момичета!
Диси успех, айде дано да се напълни темичката с  положителни тестчета и очаквани бебчета! :D

Успех, Диси, дано най-накрая някой се похвали с успешен резултат в тази тема. Почивай много и бъди спокойна.
*
Благодаря за подкрепата момичета!:D
Диси ,успех и от мен.Дано ни зарадваш с положителен резултат.Много стиснати палци! :)
Вчера мина моята пункция на естествен цикъл. Извадихме 1 яйцеклетка, днес ще чакам обаждане от клиниката за да кажат дали се е оплодила. Няма на трансферираме, а ще замразяваме. Трябва да събера повечко бройки за трансфер  :?.  Следващия път вероятно ще искам някаква стимулация с цел да образувам и да извадим повече фуликули, че ако разчитам на ЕЦ трябва да събирам до Нова Година  :lol:
papa2011, стискам палци за добри новини днес  :goodluck:

disi 22, дано април е твоят месец и в него ни се похвалиш с тлъстичко ЧХГ  :wink:
*
Вчера мина моята пункция на естествен цикъл. Извадихме 1 яйцеклетка, днес ще чакам обаждане от клиниката за да кажат дали се е оплодила. Няма на трансферираме, а ще замразяваме. Трябва да събера повечко бройки за трансфер  :?.  Следващия път вероятно ще искам някаква стимулация с цел да образувам и да извадим повече фуликули, че ако разчитам на ЕЦ трябва да събирам до Нова Година  :lol:

Стискам палци за добри новини,ще чакаме да пишеш!
Моята пункция мина тази сутрин-една Я.Утре ще ми се обадят дали се е оплодила.
*

anajens

• 717
Папа,Пими браво, чудесен резултат дано се оплодят и делят! :goodluck:  :crossfingers:
Аз утре съм на преглед да видим какво ще стане в тоци цикъл!
*
Аз утре съм на преглед да видим какво ще стане в тоци цикъл!
Ей, и аз в 11.40 ч., май ми беше часа osi_10.
Май пак ще се засечем с теб :lol:
*

anajens

• 717
Боги, аз утре съм 11,45  :lol:ще се видим! :wink: