0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
*
Боги,да в Малинов съм.Предполагам,че след пункцията,който доктор я е правил ще ми обясни какво се е случило и какво ще правим след това.А кой от докторите прави пункциите или който се падне?И къде ги правят-на 2 етаж ли?
*
Обикновено пункцията прави следящият те доктор. На 3-ти ет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Да, на 3-тия етаж, както ти е написала и White, но тъй като си на ЕЦ, първо ще те погледнат на 4-тия дали Я не се е спукала. Това обаче, сигурно ти го е записала акушерката. Успех!!!
*
Благодаря,момичета!
Малко ми е притеснено,защото от вчера пак ми се появи зацапването-като лека кървава слуз.Чух Персенска да казва на акушерката,че не и харесва това зацапване и че най-вероятно е от матката.Утре сутрин като ме прегледат ще се чуе.Заради това си мисля,че може и да няма трансфер.
Абе,хиляди мисли ме тормозят,да идва и мъжо довечера че да се поуспокоя малко.
*
rtfrtf, pimi, много добри резултати. Аз на ЕЦ също винаги правя по 1 доминантен фуликул. Ще замразявате ли или ще връщате?
Желая ви успех.
Моята вече е замразена,  :)
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Чудесно rtfrtf, започнала си голямото събиране!Успех дано по - скоро да плеключи с preggo
Момичета,тази вечер слагам Прегнила и в петък съм на пункция.Фоликула ми днес беше 16мм и лигавица пак 8м,обикновено винаги достига до 10м,но Е2 е 227 и ЛХ 19,67.Мисля пак да е без упойка и дано левия яйчник ми донесе късмет,за първи път ще ми вадят яйцеклетка от него,той е по мързеливичък:)
*
lili, определено в Щерев имат такава практика да се пуска ЧХГ на 5 и 10 ден, но аз имам някакъв спомен и за прогестерон. Може и да се бъркам.
Ами аз си забравих картончето вкъщи - може и прогестерон да е пишело, макар да не помня такова нещо. А може да не са ми пуснали, понеже пия дуфастон, поставям утрогестан и не знам има ли смисъл да го изследват?
Успех, Еми! Успех, момичета!  osi_9

Прегнил май в момента няма по аптеките, поне миналата седмица нямаше. Затова момичета взимайте си от клиниката като ви го назначат, на мен ми беше голямо приключение да го намеря три часа преди назначения час.
*
emilia_k, lili2011, късмет!  yahoo_17
anajens, благодаря ти. Като се сетя какъв уплашен заек бях миналия месец,  :a_rabbit_01:
« Последна редакция: Февруари 29, 2012, 19:07:02 pm от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Момичета здравейте! Някоя от вас правила ли е естествен цикъл при Д-р Александров във Варна?
Честита Баба Марта момичета.Да сте весели,засмени и дано Баба Марта ни донесе по едно или две вързопчета на всяка една от нас. :D
А относно ЕЦ при Д-р Александров моя колежка на работа прави миналия месец при него и в момента е бременна.И то след 3 опита ин витро.Преди това заедно ходихме в Малинов ,но този път поиска да пробва и във Варна и нещата се получиха,късмета и е бил там.Ако нещо те интересува питай,каквото знам ще ти кажа.
*
Честита Баба Марта,момичета!
Аз съм след пункция,чувствам се добре.Имаме си една хубава според докторите Я.
*
Страхотно, а какви решихте, ако всичко е наред - ще правите  ЕТ или ще замразявате?
Честита Баба Марта момичета.Да сте весели,засмени и дано Баба Марта ни донесе по едно или две вързопчета на всяка една от нас. :D
А относно ЕЦ при Д-р Александров моя колежка на работа прави миналия месец при него и в момента е бременна.И то след 3 опита ин витро.Преди това заедно ходихме в Малинов ,но този път поиска да пробва и във Варна и нещата се получиха,късмета и е бил там.Ако нещо те интересува питай,каквото знам ще ти кажа.

Еми, знаеш ли подробности? Колко яйцеклетки са извадили? Как е минало? КОлко е платила? На сайта им няма информация. Аз съм им стара пациентка и като говорих с доктора не ми беше удобно да питам. :oops:
*
Страхотно, а какви решихте, ако всичко е наред - ще правите  ЕТ или ще замразявате?

И аз все още не знам,но най-вероятно ще е трансфер.
*
Чудесна новина, поздравления! Мисля че годината започва добре! :)
Значи това,което знам е ,че е заплатила 1500 лв накрая след трансфера,извадили са 2 яйцеклетки,но само едната се е оплодила и разделила и и я върнаха.Това,което ми стана интересно,че не я карат да изследва нищо,нито Е2,Лх,Прог.както при нас в Малинов,викаха я на 6 ден и така през ден,оставиха фоликула да стане 20мм и тогава и назначиха пункция.Там пункциите винаги са с упойка и не практикували замразяването на ембриони,вадят и връщат.Дано да съм ти била полезна.
*
Това, че не изследват естрадиола и LH, и мен ме озадачава. Как преценят тогава има ли смисъл от пункцията. Нали нивото на естрадиола показва дали все пак има Я?! Пък и ако LH е много високо, може да изпуснат момента и да се спука фоликула.  :ask:
Значи това,което знам е ,че е заплатила 1500 лв накрая след трансфера,извадили са 2 яйцеклетки,но само едната се е оплодила и разделила и и я върнаха.Това,което ми стана интересно,че не я карат да изследва нищо,нито Е2,Лх,Прог.както при нас в Малинов,викаха я на 6 ден и така през ден,оставиха фоликула да стане 20мм и тогава и назначиха пункция.Там пункциите винаги са с упойка и не практикували замразяването на ембриони,вадят и връщат.Дано да съм ти била полезна.
A на колко години е приятелаката ти и това цената с лекарствата ли е? благодаря ти