0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Добро утро момичета, вчера мина моя преглед. Имам 1 доминантен фоликул 19мм на 11 ден от МЦ, LH 3.48mlU/ml при реф. фол.ф. 2.12-10.89, E2 136 pg/ml при реф. фол.ф. 24-114, овал.ф. 62-534.
Мисля, че Е2 е високо за фоликулярна фаза. Да не се спука до деня на пункцията в четвъртък? :ask: Тази вечер ще слагам прегнила.

Миналия път на 11 ден от МЦ хормоните бяха: LH 5.64 mlU/mL и E2 91 pg/mL.

Папа2011 спокойно няма да ти се пукне фоликула, не е нараснало LH, дано да извадите хубава яйцеклетка!Стискам палци!Да пишеш! :)
*
wild cat, да имах стимулация с клостилбегит от трети ден, за да подсилим малко нещата. Днес и тричките ги замразихме  :ywoohoo:
papa2011,стискам палци.
тедито, добре дошла и успех, а къде ще правиш ЕЦ-то?
*

anajens

• 717
Хулия браво на теб това е страхотен резултат, на мен също ми предстои такава стимулация догодина в малинов, и искрено се надявам да реагирам добре!
Уффффф, сега видях, че срока на годност на капките КА-ВИТ е 4 седмици след първото отваряне. Моите са от края на Септември т.е. не са годни. Да, ама аз преди да го прочета това ги изпих  :coke:. Ами утре? Отново ще трябва да ги пия  osi_15. Дано не ми стане нещо, че не ми се обикаля целия град по всички аптеки да ги търся. Предупредиха ме, че ги имало само в аптеката на Малинов.
*
Уффффф, сега видях, че срока на годност на капките КА-ВИТ е 4 седмици след първото отваряне. Моите са от края на Септември т.е. не са годни. Да, ама аз преди да го прочета това ги изпих  :coke:. Ами утре? Отново ще трябва да ги пия  osi_15. Дано не ми стане нещо, че не ми се обикаля целия град по всички аптеки да ги търся. Предупредиха ме, че ги имало само в аптеката на Малинов.
                                                                                Има ги и в други аптеки,аз бях изпуснала работното време на аптеката в Малинов,и ги намерих в първата в която влязох.
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
Аз купих капките от аптеките Ремедиум. В тях можеш да намериш или поръчаш да ти доставят всичко.
*
Здравей Хулия. Благодаря за топлия прием. На мен след празниците ми предстои опит като твоя - със стимулация с Клостилбегит и може би ще имам някои въпроси. Аз също се надявам да успеем да ги съберем по - бързичко и после да се преместя в друга темичка. Желая на всички момичета успех! :)
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 19:38:31 pm от disi22 »
*
Хулия би ли ми казала в кой клиника си и при кой лекар? Колко ембриончета трябва да съберете и замразите преди да ги върнете?
*
Re: Ин витро на естествен цикъл-споделени въл
« Отговор #28 -: Декември 01, 2011, 13:42:27 pm »
Здравейте,да докладвам.Пункцията ми мина,извадихме една Я,утре ще се види как се развива,ако всичко е ОК размразяваме трите ми ледени човечета и в неделя трансфер.Взеха ми кръв в имунологията за да направят лекарство/лепилото,както си мисля,че го наричат всички/,в събота трябва в 10.00ч. да дам отново кръв и след това в 12ч.ми се слага въпросното лекарство.Аз,за тази година преизпълних плана,в рамките на седем месеца/като ги броя от април,от тогава съм в клиниката/ направих цветна снимка и хистероскопия/преди отпуската им/,а септември,октомври и ноември вадя по 1 Я като ноември извадих два пъти :).Сега и,ако опита ми завърши положително ще бъда най-щасливата във вселената.
« Последна редакция: Декември 01, 2011, 13:45:47 pm от bochka »
*
 Еее Боче ти си герой. Виж как лесно и бързо ти се случват нещата. Убедена съм , че ще е успешен и финала. Силно стиснати палци имаш от мен в неделя , а след две-три седмици да си във друга темичка.... :balk_602:
*
Браво bochka, чудесно си се справила, стискам силно палци за трансфера и Дай Боже за Коледа да имате най-хубавия подарък.
Хайде papa2011 и ти да ни зарадваш  :wink:
disi22, много е относително според мен колко да са замразените, но поне 3-4  osi_10, хубаво е да се направи едновременен трансфер на пресен и размразен ембрион.
*
Еее Боче ти си герой. Виж как лесно и бързо ти се случват нещата. Убедена съм , че ще е успешен и финала. Силно стиснати палци имаш от мен в неделя , а след две-три седмици да си във друга темичка.... :balk_602:
Емиии...,хайде и на мене да потръгнат нещата,че седем години все го чакам това чеве.Благодаря ти за положителните импулси,имам нужда точно от това.
*
Браво bochka, чудесно си се справила, стискам силно палци за трансфера и Дай Боже за Коледа да имате най-хубавия подарък.
Хайде papa2011 и ти да ни зарадваш  :wink:
disi22, много е относително според мен колко да са замразените, но поне 3-4  osi_10, хубаво е да се направи едновременен трансфер на пресен и размразен ембрион.

Благодаря....
*

anajens

• 717
wild cat, да имах стимулация с клостилбегит от трети ден, за да подсилим малко нещата. Днес и тричките ги замразихме  :ywoohoo:
papa2011,стискам палци.
тедито, добре дошла и успех, а къде ще правиш ЕЦ-то?

Хулия а какво е положението с лигамицата на матката при теб, отразява ли ни се клостилбегита????
Пункцията мина, извадихме 1 яйчице  :egg:. В тия дни ако всичко е наред ще го замразим. Имам леки болки, но е нормално. След няколко дни ще ми правят биопсия. Стискайте палци резултата да е ОК  osi_9
*
anajens, положението с лигавицата е трагично, но доки каза, че е нормално да изтънее заради клостилбегита. При мен на 8-ми ден беше 3 мм  :( Трансфер ще правя когато си действаме на напълно ЕЦ.
papa2011 стискаммм
*
Пункцията мина, извадихме 1 яйчице  :egg:. В тия дни ако всичко е наред ще го замразим. Имам леки болки, но е нормално. След няколко дни ще ми правят биопсия. Стискайте палци резултата да е ОК  osi_9
yahoo_17
*

anajens

• 717
anajens, положението с лигавицата е трагично, но доки каза, че е нормално да изтънее заради клостилбегита. При мен на 8-ми ден беше 3 мм  :( Трансфер ще правя когато си действаме на напълно ЕЦ.
papa2011 стискаммм
Благодаря Хулия, на мен също ме предстои такава стимулация и се притеснявам, защото при мен и без клостилбегита си има проблем с лигавицата, а какво ще стане с него незнам!!!
Стискам палци!
*
Момичета бихте ли ми казали колко време след биопсия може да пристъпи към ЕТ, разбира се, ако няма проблем? На същия цикъл или следващия?
Най-рано на следващия