Много ви благодаря за съпричастността!!!
Дано имате повече късмет от мен и скоро темата да се напълни с положителни тестчета!
Ние снощи 'обсъдихме ситуацията' така да се каже, аз съм готова да правя ново инвитро сега март. За съжаление днес бях на ендокринолог и той настоява, за да изключим щитовидната жлеза като фактор да изчакам два месеца. Може би ще се включа в темичката за юни, живот и здраве. Макар че това непрекъснато изчакване просто ме убива!!!
Но според мен трябват някакви доп.изследвания.
Опитах се да говоря и с лекуващия си лекар, според него нищо друго не може да се направи, всичко вече съм направила. Единственото, за което се сещал било кокултивация (тепърва ще почета за това, но на пръв поглед цената е над 1000 лв май и едва ли ще мога да го правя на всяко инвитро
). То и аз не се сещам нещо да остана ненаправено, но може би трябва да поровя още.
Точно така е: всеки път са хубави фоликулите, много добри до отлични ембриони и после... спадащо чхг на 10-ти ден или мисед аборт няколко седмици след това. Вярно, имаме генетичен проблем, това би било нормално следствие от него... но вече почти не ми се вярва че е това. Нещо друго е.
Въпрос: преди две години имам цветна снимка и последваща лапароскопия, заключението беше че няма да се ползват тръбите, но не са и махани. Вчера реших че искам пак да направя хидротубация - да не би да се е появил хидросалпингс междувременно, но докторът каза, че щял да го види. Та... вижда ли се хидросалпингс до време на процедурата - пункции, трансфери... само с ехограф мисля че нищо не се вижда, вече във всичко се съмнявам...