0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Лили,браво, супер новини.Хайде сега да се оплодят и развиват чудесно.
*
Браво Лили, цели два броя. Хайде дано скоро да се похвалиш с две много хубави ембриона. Ще чакаме да се отчетеш  :D
*
Момичета- 19-20мм е идеален размер. Стискам палци.
Аз още се тюхкам, че не изчакахме и моя фоликул да порасне поне до 19-20мм. :?

Не се обвинявай излишно. Не можеш да предвидиш точно какво ще се случи. При мен два пъти при 20 мм са се пукали.

mgstra, исках да те питам- при случаите, когато "изпуснахте" ембриона по време на пункцията, какви бяха размерите и Е2 И ЛХ.
При мен вчера се случи същото, та затова питам.
Доктора спомена, че при такава вероятност, слагат прегнила по-рано, но тогава пък има опасност от пукане :?

Август месец не съм си записала стойностите на E2 и LH, фоликула ми е бил 18 мм. Прегнил 21.00 ч.
Октомври месец - фоликул 17 мм, E2 149 pg/ml, LH 5.79 mlu/ml. Овитрел 21.00 ч.
При мен прегнила винаги е назначаван, когато фоликула е 16-18 мм.

Не се обвинявай излишно. Не можеш да предвидиш точно какво ще се случи. При мен два пъти при 20 мм са се пукали.

mgstra, исках да те питам- при случаите, когато "изпуснахте" ембриона по време на пункцията, какви бяха размерите и Е2 И ЛХ.
Доктора спомена, че при такава вероятност, слагат прегнила по-рано, но тогава пък има опасност от пукане :?

Август месец не съм си записала стойностите на E2 и LH, фоликула ми е бил 18 мм. Прегнил 21.00 ч.
mgstra, благодаря, направих си някакви изводи все пак. И двата пропуска са били от един и същи яйчник нали?
*

mgstra, благодаря, направих си някакви изводи все пак. И двата пропуска са били от един и същи яйчник нали?

Да, винаги десният яйчника ми прави номерата.

*
Здравейте,
изписаха ми Аримидекс.Имате ли някакви впечатления от него, изтънява ли лигавицата ?На 2 ри ден съм иначе и трябва да ходя пак на 6 ти.
Не се притеснявай,не изтънява лигавицата.Успех.
*
Мерси Перличка, дано всички имаме успех !
*
Здравейте,
изписаха ми Аримидекс.Имате ли някакви впечатления от него, изтънява ли лигавицата ?На 2 ри ден съм иначе и трябва да ходя пак на 6 ти.

Не изтънява лигавицата, напротив, щади я. Аз също бях един от опитите  с Аримидекс за 5 дни. Имах два доминантни фоликула.

*
Здравейте,
С аримидекс извадихме 8.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
С аримидекс извадихме 8
А как беше качеството?
Много благодаря за милите пожелания момичета, да ви се врьщат двойно!
Ние вьрнахме едно уж добро ембрионче на трети ден и сега всичко е в
Божиите рьце.
*
С аримидекс извадихме 8
А как беше качеството?
Много благодаря за милите пожелания момичета, да ви се врьщат двойно!
Ние вьрнахме едно уж добро ембрионче на трети ден и сега всичко е в
Божиите рьце.

Успех, Лили!

*
Лили ,кураж и мн късмет ти пожелавам!
Благодаря за отговорите момичета ,дано и аз съм тоя път с по-богата реколта. А вие  само на аримидекс ли бяхте или включихте и някоя инжекцийка ? При мен е за 5 дена аримидекса.
Хайде Лили, заложили сме пръстчетата-стиснати, този път успеха да е с теб в следващите 9 месеца.
Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш
*
А вие  само на аримидекс ли бяхте или включихте и някоя инжекцийка ? При мен е за 5 дена аримидекса.

И при мен Аримидекса беше 5 дена в комбинация с Мерионал инженции.
*
Лили ,кураж и мн късмет ти пожелавам!
Благодаря за отговорите момичета ,дано и аз съм тоя път с по-богата реколта. А вие  само на аримидекс ли бяхте или включихте и някоя инжекцийка ? При мен е за 5 дена аримидекса.

Аз бях само с Аримидекс за 5 дни.

Момичета, малко офтопик. Имам останали лекарства-Дуфастон-един блистер, Естрофем-почти цяло кръгче и Утрогестан за два -три дни.
Ако някой има желание да ги вземе, ще му ги дам. В Центъра съм, района на Софийския университет.
Не знам дали е прието да се пускат такива теми, дано не нарушавам някакви правила.
Стискам палци на всички! :D

Същият постинг ще пусна и в темата за инвитрото.
*
Имел, има тема за лекарства, които се подаряват. Ако искаш пиши и там:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=18097.800
Здравейте момичета,
този месец за първи път правихме Икси на спонтанен цикъл (имам 2 стимулирани опита), извадихме яйцеклетка, оплоди се, на 2 ден избързваше в деленето(беше на 8 клетки), следващия ден остана на същите клетки, а след това не се разви правилно. Днес ми се обадиха,че няма смисъл да правим трансфер. Много ми е тъжно......Сега какво трябва да направя, да се обадя по тел.на док. или да отида, за да говорим как продължаваме? На доста км съм от Сф и се чудя как да постъпя.
Желая на всички успех!