0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Пими, какво става с теб?
На мен ми отложиха този цикъл защото точно по това време докторите бяха на конгрес. Съответно чакам следващия :? По моите сметки в края на тази седмица може да пътувам до София. Може пак да се засечем  :lol: ....
*
Пими, какво става с теб?
На мен ми отложиха този цикъл защото точно по това време докторите бяха на конгрес. Съответно чакам следващия :? По моите сметки в края на тази седмица може да пътувам до София. Може пак да се засечем  :lol: ....

Какво да ти кажа,май пак сме в изходната позиция.На 26.04 ходих на преглед пак за ЕЦ,но доктор Персенска пак видя нещо в матката и лигавицата не и хареса.Иска да направим пак хистероскопия и на есен евентуално да пробваме с лека стимулация да имаме поне 2-3 яйцеклетки.Този месец едва ли ще мога да пътувам,дано следващия да мога да се вредя за хистеро.
Може ли някой да ми каже защото д-р Персекнка ми каза но аз забравих ,на кой ден от цикъла трябва да си запиша час за прослудяване  и стартиране на ин витро на естествен цикъл.върти ми се в главата 7-8 или 8-9 но не съм сигурна
Ами най-добре си запиши на осми  :) Правилно си запомнила, той е по средата.
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
Може ли някой да ми каже защото д-р Персекнка ми каза но аз забравих ,на кой ден от цикъла трябва да си запиша час за прослудяване  и стартиране на ин витро на естествен цикъл.върти ми се в главата 7-8 или 8-9 но не съм сигурна

Хриси73, аз винаги съм била при д-р Стаменов и мен лично винаги ме е викал на 7-8 ден, ако няма да включваме лекарства за стимулация.
И един съвет - записвай си! Аз така правя. Иначе твърде много въпроси без отговор.  :lol:
Благодаря!За записването го знам ,но този път нещо се обярках.
*
Момичета, имам час за следобед, и се надявам да ми назначат Овитрел за вечерта, но се чудя как ще ми пуснат хормони в такъв случай? Надявам се някой да отговори бързо или да ме посъветвате какво да направя, понеже не искам да изпусна още един цикъл, ако решат да ме преместят за друг ден. Или да отида сутринта да си пусна хормони на своя глава?

П.П. Не съм в 'Малинов'.
Лабораторията работи до 18ч.Не си писала кога ти е часа,но мисля ,че ще успееш.Хормоните се назначават съобразно размера на дом.фоликул и лигавицата,а не само деня на цикъла.Така че не бързай ти да си ги пускаш сама.
Желая ти успех  :)
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
Лабораторията работи до 18ч.Не си писала кога ти е часа,но мисля ,че ще успееш.Хормоните се назначават съобразно размера на дом.фоликул и лигавицата,а не само деня на цикъла.Така че не бързай ти да си ги пускаш сама.
Желая ти успех  :)
Много благодаря! Но сигурно става дума за лабораторията в Малинов, а аз съм в друга клиника.
« Последна редакция: Май 15, 2012, 18:02:06 pm от lili2011 »
Здравейте момичета, за да побутна малко темата ще направя отчет.
Имаме план да съберем по-голям брой ембриони -5 за трансфер, защото д-р Стаменов е на мнение, че при нас има проблем с качеството на ембрионите. Последната биопсия беше с отличен резултат. И така.... имам 1 замразено ембрионче от ЕЦ, този цикъл за да форсираме малко ми предписаха Клостилбегит 3х1 /впрочем FSH-то на 2-ри ден беше високо 17/.
Вчера бях на преглед и за мое учудване имам 4 фуликула между 10 и 13мм, реагирала съм по-добре от колкото когато бях на стимулация с Меногон и Фостимон.
Планувана съм за пункция в неделя. Дано успеем да извадим всички 4.
След това ще ми направят нова биопсия и едва следващия месец ще мислим за трансфер.
Стискайте палци  :crossfingers:

рара,супер си :D,а Е2 изследва ли?
 :crossfingers: :crossfingers:
*
papa,късмет миличка!С теб съм и чакам да ме зарадваш!
Аз пак да си споделя.
Вчера бях на пункция. На ЕЦ /с малко Клостилбегит  :P/ извадихме 3 фуликула и в трите имаше яйцеклетки. Днес като ми се обадиха ембриолозите казаха, че две яйцеклетки са се оплодили. Третата не е успяла за съжаление  :(. Дано утре новините са добри.  :crossfingers:
*
Аз пак да си споделя.
Вчера бях на пункция. На ЕЦ /с малко Клостилбегит  :P/ извадихме 3 фуликула и в трите имаше яйцеклетки. Днес като ми се обадиха ембриолозите казаха, че две яйцеклетки са се оплодили. Третата не е успяла за съжаление  :(. Дано утре новините са добри.  :crossfingers:
Почти същото и при мен (Клостилбегит, 3 броя, единият се спука преди пункцията). След 2 дни имам тест на 10-ти ден, на който възлагам големи надежди. Папа, мисля че ще успеем този път!  :crossfingers:
lili2011 стискам ти палци за теста на 10-ти ден  :crossfingers:. Дано е силно положителен  :P. Ще чакам новини.
*
lili2011 стискам ти палци за теста на 10-ти ден  :crossfingers:. Дано е силно положителен  :P. Ще чакам новини.
Благодаря, силно положителен беше. Хайде, ти си на ход!  osi_9 :crossfingers: osi_9
Ето така се стиска  osi_9 :crossfingers:  :P. Колко силно положителен е?  :P
*
Ето така се стиска  osi_9 :crossfingers:  :P. Колко силно положителен е?  :P
Като за два броя ;)  18,80. Дай Боже всичко да е наред до края!
lili2011 къде си? Вярвам, че всичко при теб е наред, а ЧХГ-то продължава да расте.
*
lili2011 къде си? Вярвам, че всичко при теб е наред, а ЧХГ-то продължава да расте.
Ех, как само се дебнем двете :) . Да знаеш че те следя какви ги вършиш и ти стискам палци силно, силно, силно да ти се сбъднат плановете!!!  :bighug:
Днес сутринта бях откачила заради уринарен тест за бременност с бледа втора черта (около 1/3 от контролната) - помислих че всичко е свършило, но после изчетох доста, и сякаш се успокоих. Май е нормално, дори с две бебета да не е силно наситена в началото. Утре ще го повторя, и чак тогава ще се обадя на лекаря - днес просто не посмях - как да му звънна, като нямам хубаво наситена червена черта?! 'Ама че си глупава' си мисля сега, но сутринта бях голяма паника  :lol: Това е първият ми тест с две черти в живота.

Последните дни си мисля как преди 6 месеца един лекар ми обясняваше, че варианта за мен е зверска стимулация с много несигурен резултат но най-добре донорство... А ето че Бог засега възнамерява да ме дари с двойно повече, отколкото съм си мечтала през всичките тези години...
Пожелавам скорошен успех на всички момичета с мечти!!!  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: