0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Парите се дават за изследване на хормони и пътни, ако ти се е пукнал форикула нищо не плащаш, и за самият преглед и преди това също!Ако има пункция вече незнам как е!

Ако има пункция си плащаш и нея-350лв.ако е с упойка и 250лв.без упойка.На мен до сега никой не ми е предлагал варианта без упойка.
*
На мен до сега никой не ми е предлагал варианта без упойка.
Сама си поискай. Аз така правя.
*
Вие си знаете. Просто се ядосвам като не си свършат работата, а после вие да плащате. Успех на всички!!!!!

Игра на нерви си е да ,но пък е по-щадящо за организма,когато и с лекарства и без, някои момичета изкарваме малко Я.

Вършат си работата, Ramirez, но природата си е природа все пак.
А Радост е напълно права - много по-щадящо е за организма, аз лично винаги се чувствам много добре при ЕЦ.
И е факт, че и с лекарства ефектът понякога, не е различен.
Последният път, при лимитиран цикъл използвахме лекарства за 1300 лв. и извадихме само 2 яйцеклетки, едната от които без зона. От ембриончетата ембриолозите одобриха само това от нормалната Я и добре, че имахме и 1 замразен, та правихме трансфер.
При втория ми стимулиран опит, бях заедно с една жена, на която въпреки стимулацията върнаха само едно ембрионче.
Така Радост отново е напълно права.  :lol:
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
И аз споделям мнението на Боги- природата си е природа.Преди последния опит събирахме не естествен цикъл Я в продължение на 5 поредни цикъла- при първия на пълно естествен 1бр. Я,при втория с лека стилулация с клостилбегит и меногон - 3бр.Я,при третия цикъл пак с лека стимулация - 2бр.Я,на  четвъртия цикъл - без никаква стимулация- 1бр.Я и чак на петия цикъл пак без стимулация имах празен фоликул - та от 5 поредни цикъла събрахме 7Я и толкова станаха ембриони.Така погледнато изглеждат добре нещата- е резултата както знаете след трансфера не бе положителен,но.....какво да се прави.Та исках да кажа,че и добре да се развиват нещата при естествен цикъл,пак няма гаранция за резултата и обратното може за 5 месеца да събереш 2-3Я и в тях да е виновника за + резултат.
А между другото вече седмица след като спрях лекарствата и 39 ден от последния цикъл и все още не ми е дошло- това дали е нормално?
*
При всеки е различно, Сара. Последният път ми дойде 5-6 дена, след като спрях лекарствата. А иначе обикновено ми идва до 1-2-3 дни максимум. Аз бих изчакала още седмица и ако и дотогава не e дошло, бих пратила sms.
*

sara68

• 269
Благодаря ти за отговора,а ти как си Боги,всичко наред ли е?Стискам ти палци за много положителен резултат!!! :)
*
На мен ми дойде на 14 ден след ЕТ, въпреки, че слагах Утрогестан. Първия ден беше много слабо, но след това се нормализира.
*

sara68

• 269
Е на мен на 23ден след трансфера :)записах си час за коментар на 07.05,когато ще ми е 14 ден,но то и без  това нямаше друг вариант за часове,пък и едва ли на този цикъл ще правим нещо.
Диси-ти кога беше ходила да коментирате нещата след неуспеха?
*
На 10-ти ден от новия МЦ - 21.04.
*
Ето ме и мен, вчера извадихме и замразихме още 1 Я. Надявах се да са две, защото имаше 2 фоликула и хормоните бяха добре, но колкото, толкова.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Rtf,  браво много хубаво, ама веднага ли замразямате не трябва ли да се изчака, нашите емриночета  ги замразяват на 3 ден!???
*
Ето ме и мен, вчера извадихме и замразихме още 1 Я. Надявах се да са две, защото имаше 2 фоликула и хормоните бяха добре, но колкото, толкова.
Rtf,  браво много хубаво, ама веднага ли замразямате не трябва ли да се изчака, нашите емриночета  ги замразяват на 3 ден!???

Те замразяват яйцеклетки, поне така е написала rtfrtf. 
*
Да, при мен замразяваме само Я. Понеже ще ползвам донорски сперматозоиди и ще оплождаме Я-те, когато решим, че ще правим трансфер.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

anajens

• 717
О разбирам, не съм видяла, че пише яйцеклетка! :oops: :D
*
записах си час за коментар на 07.05,когато ще ми е 14 ден
Какво е това коментиране? Аз досега не съм имала такова. Как протича?
*
Прави се при неуспешен трансфер.
Аз съм на преглед на 09.05.
Момичета, моля ви кажете ми къде правите опитите. Планирам смяна на клиниката.
*

anajens

• 717
Рамирез, аз съм в клиника Малонв, в сайта можеш да намериш информация за различните клиники, ти къде беше до сега?
*
Предположих, просто ми е чудно само разговор ли е и какво ви казват лекарите. Аз нямам такива неща, никой нищо не ми обяснява, освен 'еми то е ясно, на естествен цикъл е така'... Аз сама си драпам за нещата, които смятам, че трябва да се пуснат и направят, сама си търся проблема и прочие. Май ще излезе че сама се лекувам.
*
Предположих, просто ми е чудно само разговор ли е и какво ви казват лекарите. Аз нямам такива неща, никой нищо не ми обяснява, освен 'еми то е ясно, на естествен цикъл е така'... Аз сама си драпам за нещата, които смятам, че трябва да се пуснат и направят, сама си търся проблема и прочие. Май ще излезе че сама се лекувам.

Да,само разговор е.Мен ме викаха на коментар след втория ЕЦ когато пак не стигнахме до трансфер,за да обсъдим какво ще правим по нататък.