0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Според Вас на кой ден след ЕТ може да се направи кръвен тест с достоверен резултат?
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
За мен след 11 ден би трябвало да отчете кръвният тест, аз лично съм решила следващият път да направя ранен тест на 10 или 11 ден, за да видя дали нещо се случва, след това ще го повторя!
Диси, на теб кой ден ти е днес?
*
Днес ми е 12-тия ден след ЕТ на 3-дневни ембриони!
*

anajens

• 717
Ако си в София защо не пробваш утре да пуснеш!?Ако нещо не ти хареса резултата винаги можеш да го повториш след два дни!!!Стискам палци ще видиш, че всичко ще е наред!
*
Момичета, звъннаха ми и двете Я са се оплодили. Едната е била без зона, но ембриоложката каза, че с ИКСИ няма проблем и се оплождах. Питах я изрично, предвид това което бяхте споделили тук за Я без зона.
Иначе ако всичко върви ОК, на 3-тия ден размразяваме и евентуално в четвъртък трансфер,
*
Според Вас на кой ден след ЕТ може да се направи кръвен тест с достоверен резултат?

Диси, аз правих тест след ЕЦ на 11 ден и отчете много добро ЧХГ, но бях с трансфер на бластоцисти. За съжаление оказа се празен плоден сак. Както и да е, мисля, че вече свободно можеш да направиш тест, мен лично чакането и неизвестността ме подлудяваше. Стискам палци за положителен тест и да имаш една прекрасна бременност. Великден иде и чудесата са възможни.
*
За мен след 11 ден би трябвало да отчете кръвният тест, аз лично съм решила следващият път да направя ранен тест на 10 или 11 ден, за да видя дали нещо се случва, след това ще го повторя!

И аз съм решила да направя абсолютно същото.
*

sara68

• 269
  • Няма начин да няма начин :))))
Аз да ви кажа не намирам особена полза от такива емоции-за себе си лично предпочитам да живея още няколко дни с мисълта,че съм бременна даже и да не е така,все пак лекаря е казал 14-15ден и за сега поне съм решила тест на 14ден,което се пада неделя.Пък и мъжа ми знам,че няма да ми даде да го правя по-рано,та така,но всеки преценява за себеси, разбира се

Успех на всички!
*
Аз да ви кажа не намирам особена полза от такива емоции-за себе си лично предпочитам да живея още няколко дни с мисълта,че съм бременна даже и да не е така,все пак лекаря е казал 14-15ден и за сега поне съм решила тест на 14ден,което се пада неделя.Пък и мъжа ми знам,че няма да ми даде да го правя по-рано,та така,но всеки преценява за себеси, разбира се

Успех на всички!
То не е от емоция, Sara68. В моя случай, искам да знам дали е имало въобще имплантация, затова и ще си пусна по-рано теста. Пък мъжете  :lol: - живи и здрави да са!
*

sara68

• 269
Извинявай мила,но това и на 14-15 ден пак ще го разбереш,ако има имплантация нивата на ЧХГ и на 14-15 ден ще отчетат и те не падат толкова бързо в случай на проблем -при предишния ми опит 10 дни след положителен тест направен на 14 ден ЧХГ ми беше 190,след 2 дни 170 т.н
Пак казвам всеки решава кое е най-добре за него-не налагам мнение само споделям :)
*
Извинявай мила,но това и на 14-15 ден пак ще го разбереш,ако има имплантация нивата на ЧХГ и на 14-15 ден ще отчетат и те не падат толкова бързо в случай на проблем -при предишния ми опит 10 дни след положителен тест направен на 14 ден ЧХГ ми беше 190,след 2 дни 170 т.н
Пак казвам всеки решава кое е най-добре за него-не налагам мнение само споделям :)
Така е - всеки решава!
При теб е отчело, тъй като ЧХГ-то е било трицифрено. Да се надяваме и аз следващия път да се похваля с такова ЧХГ. Пък дано този път всичко бъде ОК!
Здравейте и от мен .Отдавна не съм писала тук , но ви чета редовно и се вълнувам заедно с вас.Днес ми е 13 ден от трансфера и резултата ми е 54,4 и незнам дали да се радвам или не .Мисля че ми е много малък резултата за 13 ден. Вие какво ще ми кажете... 8O
*
Здравейте и от мен .Отдавна не съм писала тук , но ви чета редовно и се вълнувам заедно с вас.Днес ми е 13 ден от трансфера и резултата ми е 54,4 и незнам дали да се радвам или не .Мисля че ми е много малък резултата за 13 ден. Вие какво ще ми кажете... 8O
Все пак резултатът е +.
Аз бих си направила нов тест след 2 дни.
Имала съм опит, при който ЧХГ на 13 ден беше 36.6, а после си нарастваше както трябва.
Не се притеснявай, при всеки е различно. Стискам ти палци всичко да е наред!
*
Благодаря за споделените мнения!
Желая на всички скорошно сбъдване на най - съкровената ни мечта! preggo
*
Диси22, когато и да решиш да си направиш теста, ще чакаме добри новини от теб!  :bfp:
*

sara68

• 269

Не ти е малък,аз предишния опит започнах с 48.По важно е да продължи да нараства както трябва( на 2 дни да се удвоява)- стискам ти палци да успееш!!!! osi_9
Диси, Сара , стискам ви силно палци във Великата седмица да се случи вашето велико чудо!
Боги,мерси че си се заинтересувала за прословутата яйцеклетка без зона!Ти просто си имала късмет все пак ,че са я оплодили,но явно че не става всеки път,защото и при мен се оплождат ИКСИ.Абе ще си ходя пак на "поправка", ясно е  :wink:Макар ,че ми се е врътнала мисъл относно ембриолозите,но карай...
Еййй, тук си имаме вече един положителен резултат-bon4eva ,на слука :)
Наистина се надявам и другите да я последват,за да ни вдъхнат още надежда!
Кураж,момичета,не остана...
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*

anajens

• 717
Наистина, дано Бончева да повлече краче и да завалят положителни резултати в тази темичка, Сара и Диси и Боги пожелавам ви всичкият късмет на земята!!!! :youwoman: :goodluck:
*
При първата ми бременност на 13-ти ден ЧХГ беше 37. Трансферат на 3-ти ден. Сега е на 4 г. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

sara68

• 269
Благодаря момичета за подкрепата!Много се моля Диси първо да ни зарадва :goodluck: