0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

И на мен ми дойде МЦ.Не съм ходила в клиниката от 2 месеца и съм забравила какъв е реда.Записах си час за 8 ден.Дали да не си пусна хормони преди това?
« Последна редакция: Март 16, 2012, 10:50:25 am от ceci 75 »
*
И на мен ми дойде МЦ.Не съм ходила в клиниката от 2 месеца и съм забравила какъв е реда.Записах си час за 8 ден.Дали да не си пусна хормони преди това?
Аз се чудех дали да си пусна хормони заради много голямото и твърде необичайно закъснение на цикъла. А ти имаш ли някакви притеснения? Ако не е нещо конкретно предполагам че няма нужда.
И на мен ми дойде 4 дни по-късно,но аз се притеснявам от ФСХ.Пък да видя как са ЛХ,Е2 и Прог.Няма ли да е късно на 8 ден хормони,може да имам задържан фоликул,пък и прегледа ми е след обед в 17:20,ще е късно след това за хормони.
*

След прегледа те ще преценят дали да ти пуснат хормони.Защо да е късно на 8 ден,на мен миналия месец на 10 ден ми ги пуснаха.Винаги на 10 ден ме е викала Персенска и след прегледа ми назначава изследванията.
Няма ли да е късно след прегледа хормони?Аз съм от 17:20,ако има и закъснение на часовете...
*
Няма ли да е късно след прегледа хормони?Аз съм от 17:20,ако има и закъснение на часовете...

Относно часа,може и да е късно,защото лабораторията работи до 18 часа.Ако няма закъснение в часовете може и да успееш да се включиш,ако не на следващия ден сутринта.Все пак лекарите си знаят работата,ако толкова те притеснява това,звънни на спешния,говори с лекаря си-незнам кой те следи и те ще ти отговорят.
*
Някой боляло ли го е глава след пункция?Направо ще се пръсне.Аз мислех ,че е от упойката,но вчера пък бях без упойка.Но най важното е че има яйцеклетка и днес се обадиха ,че се е оплодила.Дано и утре ме зарадват.
*
Браво, все така да се отчиташ!
Мен не ме е боляла глава, но продължително кървих и имах болки.
*
обадиха се -ок е . Дано и утре така и да замръзяваме .
Вчера бях на преглед 8 ден,имах 1 фоликул 16 мм.Утре ми е пункцията,мисля да е правя без упойка.Кажете как протича,боли ли,колко време отнема,кога ще ме пуснат да си ходя?
Успех на всички  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17,този месец пропуснахме момента но другия сме в играта  :D

Вярвам!!!!
Зависи къде е фоликула. Аз на някои от опитите на естествен цикъл съм била без упойка. Болката е съвсем за кратко, от убождането и като менструална. След това единия път ми сложиха свещичка за обезболяване и всичко беше ОК. Другия път /по-ранния/ не ми сложиха свещичка и усещах след това още известно време някакви бодежи, но не е болка за умиране. На друга от пункциите исках да бъда без упойка обаче фоликула беше на неудобно място по-назад някъде и док не разреши.
Иначе пункция на един фоликул става много бързо, слагат ти ехографа , виждат ти фоликула и едно боц и готово.Забравих да кажа, че преди това ти правят промивка. След това те водят в стаята да ти включат една система, дават ти чаша кола и си готова. Ако си с упойка, системите са две или три.
След тези неща отиваш за коментар при док. Успех!
« Последна редакция: Март 24, 2012, 20:24:33 pm от silvi 35 »
Пункцията мина леко и без упойка.Имам 1 яйцеклетка,надявам се да се оплоди и дели добре.
*
Re: Ин витро на естествен цикъл-споделени въл
« Отговор #353 -: Март 25, 2012, 16:06:11 pm »
Успех ceci 75  :crossfingers:, и аз се нареждам с теб в отбора на чакащите. Днес беше и моята пункция, извадихме 1Я, дай боже всичко да върви добре и да можем да я замразим.
*
Здравейте момичета, първо пожелавам успех на всички.
Аз посещавам клиниката на Щерев и имам една неуспешна инсеминация, на 2 юни имам час за първичен преглед в клиника Надежда.
При мен нещата вървят към ИЯР и искам да направя опит на ЕЦ и по финансови причини.
Четох по-напред за цени на отделни процедури и се ориентирах, но все пак не ми е ясно да кажем пункцията струва 350 лв и трансфера 600 лв., а самото оплождане има ли отделна цена, защото илиза, че ако не се оплоди яйцеклетката се плаща само пункцията?
Сравнявайки с Щерев /по-данни от форума/ на едно момиче са взели 1400 лв за икси на ЕЦ без да се е стигнало до трансфер и разликата ми се вижда огромна  8O

Предварително благодаря!
*

anajens

• 717
  • Нашето мило бебче е вече вкъщи!:-)
Мака в Надежда се плаща пункцият и трансфера, който ако е ЕЦ е 600 лв, включва се оплождането доколкото знам, ако няма трансфер нищо не се плаща!
Но ти щом си на първичен преглед, докторите ще ти кажат какво ще правиш, може да решат да събирате ембриончета и да правиш комбиниран ЗЕТ + ЕЦ, той е 800 лв, а само ЗЕТ е 450 лв.Успех!
Така е, плаща се на етапи.Освен това пункцията с упойка е 350 лв.,без упойка е 250.Имаш да платиш преди това обаче за изследвания-LH,E2,ПКК и вирусология на двамата партньори.
Животът е толкова хубав, колкото му позволим да бъде!
*
Още веднъж благодаря - странно днес на една приятелка, са и взели 350 лв за пункция без упойка и понеже тя е от няколко години там, съм и изискала отчет по касови бележки да си направя сметка - пък било то и крива  :D
*
Още веднъж благодаря - странно днес на една приятелка, са и взели 350 лв за пункция без упойка и понеже тя е от няколко години там, съм и изискала отчет по касови бележки да си направя сметка - пък било то и крива  :D
Приятелката ти най-вероятно не е казала изрично на секретарките, че е без упойка или не са я попитали, ако е било лудница в клиниката.
Но както са ти написали момичетата, без упойка е 250 лв., аз правих преди 10-тина дни. Пък и съм правила вече 7 на ЕЦ - винаги е била толкова.
*
Re: Ин витро на естествен цикъл-споделени въл
« Отговор #359 -: Март 26, 2012, 14:13:36 pm »
Аз също съм в клиника Надежда и потвърждавам казаното от момичетата за пункция с упойка цената е 350лв, без упойка - 250лв. Преди това се плаща LH,E2,ПКК - 54лв и вирусология за двамата общо 142лв. Капки ка-вит, които се пият два дни преди пункция - 12лв. Инжекция 36 часа преди пункция, ако е прегнил 9лв (но сега май няма внос) или овитреле 75лв. След това зависи дали ще правите трансфер или ще замразявате.

Да се похваля, днес ми се обадиха от клиниката и яйцеклетката се е оплодила, ох дано сега да се дели правилно.

« Последна редакция: Март 26, 2012, 14:15:19 pm от xuliq »