0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета, само да Ви информирам днес ми мина пункцията, направих я без упойка и въобще не боля. Боцването е толкова леко, че дори не се усеща, много повече боли като ти вземат кръв например.Сега започва дългото чакане и страхове.
Браво, ти си герой. Желая ти успех. Не се притеснявай, всичко си идва на мястото, каквото зависи от вас ще го направите, а другото е Божа работа и късмет  :rainbow:
*
Браво, ти си герой. Желая ти успех. Не се притеснявай, всичко си идва на мястото, каквото зависи от вас ще го направите, а другото е Божа работа и късмет  :rainbow:

Благодаря, papa, успех и на теб, мила. Дано Господ е добър към нас.
*
Успех, момичета!
Днес, на 5-ти ден от ЕТ имам ЧХГ под 5, т.е. отрицателно. Не знам защо доктора ми го пусна толкова рано, но има смисъл да се надявам, нали? Знам, че не се прави кръвен тест толкова рано и все пак се вкиснах от резултата.
Момичета и аз днес на 11 ден от цикъла имам 1 фоликул 14мм и лигавица 8мм,надявам се това да е моя опит,в сряда отново съм на преглед:)
*
Днес, на 5-ти ден от ЕТ имам ЧХГ под 5
Разбира се, че е рано.
Днес на 10 ден ЛХ 11,25,биха ми Цитротайд,какво означава?
*
Ceci 75, ще подтиснат хипофизата, за да не се получи преждевременно авулация, и по този начин ще дадат по-голям шанс на фоликулите да нарастнат до определена големина.
lili2011, твърде рано е за каквито и да било тестове. Просто си направила излишни разходи. Сигурна ли си, че док ти е казал 5 ден, а не 15 ден. :ask:
Успех на всички!
Успех, момичета!
Днес, на 5-ти ден от ЕТ имам ЧХГ под 5, т.е. отрицателно. Не знам защо доктора ми го пусна толкова рано, но има смисъл да се надявам, нали? Знам, че не се прави кръвен тест толкова рано и все пак се вкиснах от резултата.

lili2011, предполагам си в Щерев, там имат такава практика. Аз също имах един опит там, но не ми назанчиха тест на 5ти ден. Но аз бях толкова нетърпелива... и пуснах ЧХГ на 8ми ден и резултата беше 2.56. Много оклюмах, отрицателен - поревах и продължих, но на лекарката не се обадих за да не ми се скара :). Отидох отново на 13 ден само за да се убедя, че е отрицателен. Резултата беше над 18 - не вярвах, мислех, че са объркали. Така, че горе главата, теста ти е по-положителен от моят тогава :) Е, при мен нарастваше до 90 и после падна, но съм сигурна, че следващият ми опит ще бъде успешен. Стискам палци да расте и след още 5-7 дена да видиш много положителен резултат и да нараства! Успех :)
*
lili2011, предполагам си в Щерев, там имат такава практика.
Поизчетох малко във форума, и се оказа че в моята клиника е нормално да пускат чхг на 5-ти ден, правилно си ме разконспирирала  :wink:. Ще почакам за още един тест в края на седмицата и тогава ще е по-ясно. Все пак съм обнадеждена малко, сега е 1,33 докато преди съм пускала в деня, в който трябва да ми дойде и е било под 0,1. Гледам да се пазя, но ми е трудно - просто не съм такъв тип човек... Все пак си пожелавам късмет, както и на всички момичета в процедура  osi_9!
Как така? На мен досега тестът ми е бил за 10-ти ден в "Щерев". На естествен цикъл ли го назначават за 5-ти ден?

My first, my last, my everything!
*
Ами виж тази страница: http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=30309.220
а и не само тя. Не мисля, че само на естествен цикъл пускат чхг на 5-ти ден, но не знам защо го правят. Мислех че са се объркали, докато не открих че го правят сравнително често. Предполагам че имат някакви нови данни за това последните години. Иначе съм сигурна, че доктора каза 5-ти и 10-ти, защото сестрата ми записа на картончето направо датите.
*
lili2011, най-вероятно го правят, за да проследят има ли имплантация.

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
lili2011, най-вероятно го правят, за да проследят има ли имплантация.
Да, затова го правят.
*
lili, определено в Щерев имат такава практика да се пуска ЧХГ на 5 и 10 ден, но аз имам някакъв спомен и за прогестерон. Може и да се бъркам.
Да се запиша в темата по същество - миналият месец от 2 фоликула - нищо. Един празен, а яйцеклетката от другия не беше добра. Но... този месец от 1 фоликул имам замразена 1-та яйцеклетка. Надявам се да е началото на успеха.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Включвам се в групичката на ЕЦ.Днес 10 ден от цикъла 1 дом.фолукул 20 мм,сложих Прегнил в 20.30 часа и на 1.03-четвъртък-пункция.Да видим ще извадим ли качаствена яйцеклетка и как ще се развият нещата след това.Лигавицата беше 10.5 М.
rtfrtf, pimi, много добри резултати. Аз на ЕЦ също винаги правя по 1 доминантен фуликул. Ще замразявате ли или ще връщате?
Желая ви успех.
*
rtfrtf, pimi, много добри резултати. Аз на ЕЦ също винаги правя по 1 доминантен фуликул. Ще замразявате ли или ще връщате?
Желая ви успех.

Е това и аз не го разбрах.Предполагам че след пункцията ще ми кажат какво ще следва.
Успех, Пими!
*
Пими, ако не се лъжа и ти си в Надежда (Малинов), като мен. Като те консултират, преди да те пуснат, свалят ти абоката и т.н., просто попитай лекаря. Аз така съм правила. Разбира се, то си е твърде относително - дали има Я, дали Я ще се оплоди, как ще се развива ембриона, но все пак винаги съм питала. Стискам ти палци да извадите хубава Я -> ембрион.