Здравейте,момичета!Аз този месец правя за втори път проследяване за икси на ЕЦ.Първият път не беше зряла яйцеклетката и не се оплоди.Сега пък на 10ти ден има фоликул 15мм и други по 6 и 8мм.,ноооо Е2-42,LH-7.Назначиха ми да направя Е2 и LH пак на 12ти ден без преглед.Какво мислите,дали ще порасне Е2 достатъчно или този цикъл е обречен?
Не губи надежда! И аз се бях отчаяла от лоши резултати в началото на седмицата, но сега се оказва че има шанс да стигнем по-далеч отколкото последните три месеца. И малка стъпка да е ще се радвам, че имаме напредък. Човек никога не знае откъде ще изскочи зайчето.
На теб колко ти е обичайната дължина на цикъла? Никакви лекарства ли не си приемала? А миналия месец? Питам, понеже мислех че на естествен цикъл не стават повече от два фоликула, но явно при теб са тръгнали три. Е2 би трябвало да порасне спрямо узряващите яйцеклетки (така мисля че беше), а ако никой не те прегледа да види колко са те как ще прецени добре ли е или не?
На мен Е2 преди да ми назначат Прегнила беше 440 за един фоликул. Много ми се вижда, макар че има и един малък фоликул 10мм. Както и да е, само се моля да се получи този път.