0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Привет. Резултатът при мен от пиенето на Клостил е един фоликул, сега ще го следим как нараства. Честно казано доста се отчаях от този резултат. Без Клостил ми се случва да правя по два, а сега... даже докторът няма желание да прави инвитро. Все пак по мое настояване ще го наглеждаме.
*
Привет. Резултатът при мен от пиенето на Клостил е един фоликул, сега ще го следим как нараства. Честно казано доста се отчаях от този резултат. Без Клостил ми се случва да правя по два, а сега... даже докторът няма желание да прави инвитро. Все пак по мое настояване ще го наглеждаме.
Лили, на кой ден? Понякога тръгват още. Спомням си като правих инсеминации, че когато ме стимулираха с клостил бегит, правих доста фоликули.
Пък лекарят ти може да не иска, ако ти е тънка лигавицата, защото от клостила има такъв ефект.
*
Лили, на кой ден? Понякога тръгват още. Спомням си като правих инсеминации, че когато ме стимулираха с клостил бегит, правих доста фоликули.
Пък лекарят ти може да не иска, ако ти е тънка лигавицата, защото от клостила има такъв ефект.
8-ми ден, 1х11 мм. Според лекаря е твърде голям вече и няма да допусне на други да тръгнат.
Аз го питах няколко пъти дали да пия нещо допълнително, той ми казва да не пия. Все пак на своя глава съм почнала преди 2-3 дни вит. Е за лигавицата. Днес тя беше 4,5мм. Малко ми се стори в кабинета, но сега като се замисля май е рано за преценка.
Ако този месец Клостила ми е направил само един фоликул дали има смисъл да го пия следващия месец? Има ли някаква вероятност да изкара повече фоликули? Този месец ми беше за пръв път и има удоволствието да се насладя на всичките му странични ефекти. Стисках зъби и се утешавах, че това е начинът да изкарам повече фоликули, ама сметката ми явно е била без кръчмаря.
*
8-ми ден, 1х11 мм. Според лекаря е твърде голям вече и няма да допусне на други да тръгнат.
Аз го питах няколко пъти дали да пия нещо допълнително, той ми казва да не пия. Все пак на своя глава съм почнала преди 2-3 дни вит. Е за лигавицата. Днес тя беше 4,5мм. Малко ми се стори в кабинета, но сега като се замисля май е рано за преценка.
Ако този месец Клостила ми е направил само един фоликул дали има смисъл да го пия следващия месец? Има ли някаква вероятност да изкара повече фоликули? Този месец ми беше за пръв път и има удоволствието да се насладя на всичките му странични ефекти. Стисках зъби и се утешавах, че това е начинът да изкарам повече фоликули, ама сметката ми явно е била без кръчмаря.
Тънка ми се вижда лигавицата. Но все пак лекарят ти е този, който трябва да направи преценката дали да пиеш клостил и следващия месец.
На мен д-р Стаменов не ми е предписвал клостил, докато събирахме ембриони на ЕЦ. За лигавицата последния път преди трансфера ми предписа еротон и беше много доволен от резултата.
Ох, аз бях на същото дередже миналия месец. Клостила ми поддържаше ужасно тягостно настроение, а от всичките 4 фоликула излезе само една яйцеклетка и тънка лигавица :( Ама все пак не е била напразна пункцията, че и всичкото следене и пътуване до София!!! Аз и на една яйцеклетка се радвам, особено като се оплоди и замрази. Макар че следващия път бих предпочела да не го пия това нещо, щом не ми понася. Има хора, дето не реагират добре на стимулация.
*
Здравейте,момичета!Аз този месец правя за втори път проследяване за икси на ЕЦ.Първият път не беше зряла яйцеклетката и не се оплоди.Сега пък на 10ти ден има фоликул 15мм и други по 6 и 8мм.,ноооо Е2-42,LH-7.Назначиха ми да направя Е2  и LH пак на 12ти ден без преглед.Какво мислите,дали ще порасне Е2 достатъчно или този цикъл е обречен?
*
Здравейте,момичета!Аз този месец правя за втори път проследяване за икси на ЕЦ.Първият път не беше зряла яйцеклетката и не се оплоди.Сега пък на 10ти ден има фоликул 15мм и други по 6 и 8мм.,ноооо Е2-42,LH-7.Назначиха ми да направя Е2  и LH пак на 12ти ден без преглед.Какво мислите,дали ще порасне Е2 достатъчно или този цикъл е обречен?
Не губи надежда! И аз се бях отчаяла от лоши резултати в началото на седмицата, но сега се оказва че има шанс да стигнем по-далеч отколкото последните три месеца. И малка стъпка да е ще се радвам, че имаме напредък. Човек никога не знае откъде ще изскочи зайчето.

На теб колко ти е обичайната дължина на цикъла? Никакви лекарства ли не си приемала? А миналия месец? Питам, понеже мислех че на естествен цикъл не стават повече от два фоликула, но явно при теб са тръгнали три. Е2 би трябвало да порасне спрямо узряващите яйцеклетки (така мисля че беше), а ако никой не те прегледа да види колко са те как ще прецени добре ли е или не?

На мен Е2 преди да ми назначат Прегнила беше 440 за един фоликул. Много ми се вижда, макар че има и един малък фоликул 10мм. Както и да е, само се моля да се получи този път.
« Последна редакция: Февруари 17, 2012, 16:12:43 pm от lili2011 »
*
За пункцията ми дадоха рецепта да си купя упойката. Обаче се чудя ако не стигна до пункция какво да я правя тази упойка?  :?
Питах доктора дали не може без упойка, каза че не може (не съм при д-р Стаменов).
*
За пункцията ми дадоха рецепта да си купя упойката. Обаче се чудя ако не стигна до пункция какво да я правя тази упойка?  :?
Питах доктора дали не може без упойка, каза че не може (не съм при д-р Стаменов).
Ами не знам какво да те посъветвам. Аз винаги съм правила пункциите на ЕЦ без упойка. Но това ти да си я купуваш ми звучи адски странно. Мисля, че е работа на анестезиолога да реши как и с какво ще действа при теб.
*
Моля, за мнение от тези, които са били на клостил. След двумесечен прием и съответно никаква лигавица ми закъсня 7-8 дни, след което само ми зацапа за два дни и това беше. Да смятам ли това за цикъл? Моля ако някой друг е бил в подобна ситуация да сподели.
Моля, за мнение от тези, които са били на клостил. След двумесечен прием и съответно никаква лигавица ми закъсня 7-8 дни, след което само ми зацапа за два дни и това беше. Да смятам ли това за цикъл? Моля ако някой друг е бил в подобна ситуация да сподели.
Брой го за цикъл.От тънката лигавица е.При мен е същото положение.
*
Брой го за цикъл.От тънката лигавица е.При мен е същото положение.
Благодаря. В четвъртък ще разбера със сигурност, тъй като и аз реших така да го броя и си записах час на 8-ми ден.
*
Здравейте, мили момичета! При мен новините са добри - биопсията е добра и през следващия месец ЕТ. :lol: Само не можах да разбера дали ще искат и пресен ембрион или само замразени! :oops:
*
Оплодила ми се е яйцеклетка от фоликул, който два дни преди пункцията беше 10,5 мм, в деня на пункцията не го мерихме, тъй като не смятахме да го вадим. Да е станал 14-15 макс. Чудя се не е ли много малък и дали не се обезсмисля връщането. На някого случвало ли му се е подобно нещо? Щом се е оплодил значи има надежда или по-добре да не се надявам?
Другият беш като по учебник, но се оказа празен.
*
Не се притеснявай lili2011! От моя лекар зна, че се е случвало да вадят много хубави Я от фоликули 14мм. Успех!
*
Момичета, бихте ли ми казали каква е болката от пункция на естествен цикъл без упойка. Трябва да извадим само един фоликул и не искам да ме упояват. До сега имам една пункция при хиперстимулация и извадихме 12 яйцеклетки, бях с упойка и след това чувстах вътрешностите ми като разбити с миксер и натъртени. Как е при пункция на естествен цикъл ?
*
Не се притеснявай lili2011! От моя лекар зна, че се е случвало да вадят много хубави Я от фоликули 14мм. Успех!
Много ти благодаря, не бях чувала, че изобщо е възможно до вчера  :wink:.
Лили, най-хубавите ми ембриони са ставали от фоликули 14 мм преди прегнил!
*
Момичета, бихте ли ми казали каква е болката от пункция на естествен цикъл без упойка. Трябва да извадим само един фоликул и не искам да ме упояват. До сега имам една пункция при хиперстимулация и извадихме 12 яйцеклетки, бях с упойка и след това чувстах вътрешностите ми като разбити с миксер и натъртени. Как е при пункция на естествен цикъл ?
Имам две пункции без упойка. Първата беше на два фоликула в различни яйчници и с две убождания. Втората - на един фоликул. И в двата случая се чувствах прекрасно. Болката е абсолютно поносима и е само за секунда. После главата ти е бистра и мажеш да си тръгнеш веднага.
Аз лично от упойките цял ден ходя като пиян морков. :D
ПП И двете такива пункции завършиха с прекрасно ЧХГ. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Благодаря, White, дай боже на всеки такъв резултат.