0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Объркване
« -: Ноември 22, 2011, 09:04:17 am »
Здравейте и от мен!
Прочетох май целия форум и се извинявам предварително за пусната тема, но не успях да намеря подобен случай като моя. И така..
Преди около 30 дни получих тъмно кафяво течение и първото, което направих е да си направя един тест, който се оказа с мнооого бледа втора чертичка, но течението продължи и след два дни тичах при докторката... Оказа се при прегледа, че имам една киста на десния яйчник по-малка от 3 см, но не видя бременност. Понеже в същия ден имах сякаш М тя ми каза след като свърши да отида пак, т.е. след 5-6 дни. Минаха още толкова дни и аз пак при нея, но тъмното зацапване не беше спряло и на прегледа видя няколко малки кистички пак на десния яйчник и ми изписа Оргаметрил 2*1 за 10 дни. и на 18-ти този месец мина тази сесия и чакам сега да ми дойде. Не знам защо вчера си взех един тест и го направих и се оказа че има две чертички на него. Разбира се втората не беше с наситен червен цвят, но всичко това ме обърка. Възможно ли е да е от лечението с Оргаметрил.... Изчетох всички форуми за последния месец и доста съм изплашена. Не знам какво може да ми е. Докторката ми каза, че всичко е на нервна почва- вярно е че много ми се насъбра през последните 2-3 месеца, обаче чак такова нещо не съм очаквала. Ами ако съм бременна? Не знам дали да се радвам или още повече да ме е страх какво ще стане от тези лекарства, които изпих. А сякаш и други симптоми нямам. Имаше преди месец отпадналост и гадене, но тогава имаше и някакъв вирус и тогава за всеки случай пих само витамини и пробиотици.
Направо луднах.....
Re: Объркване
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2011, 09:17:48 am »
Дела, тест за бременност не може да отчете положителен резултат на нервна почва. Щом има две чертички е положителен.
Направи един кръвен тест за по-сигурен резултат и си потърси друг лекар - скоро.
Ако бременността се потвърди трябва да се вземат мерки за това кървене, не е безобидно.

Късмет!
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #2 -: Ноември 22, 2011, 13:22:29 pm »
Успях да си запазя час за утре и дано всичко да се оправи. Благодаря ти за бързия отговор!
*
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2011, 13:48:05 pm »
Абсолютно подкрепям Радостинка. Направи кръвен тест. Надявам се утре да не си при същия лекар. Не може при положителен тест да казва, че е на нервна почва и да не пусне кръвен.
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2011, 14:17:48 pm »
При първия тест втората чертичка беше много бледа-едва забележима и аз си мислих, че си въобразявам, а докторката беше категорична, че не съм  :(. а сега е доста розова, но няма да отида пак при нея. утре съм при нов доктор, за който имам добри препоръки.
Надявам се, че всичко ще е ОК, но много ме е страх.
*
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2011, 15:14:12 pm »
И аз подкрепям какво са ти писали момичетата, няма как ЧХГ хормона да ти се вдигне на нервна почва..Успех утре при лекаря и те чакаме да кажеш какво е станало.
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17