Предложение (не само за Жбрули):
http://www.funnyjunk.com/funny_pictures/208864/Baby+Cleaning+Suit/
Хубав ден на всички
Mац, направо ми се събраха очите, така се смяхххх.
Вчера си викам - явно съм супер изтрещяла, да ми мине подобна идея, било и на майтап, а то някой вече го бил измислил, че и направил. Много успокояващо ми действа да знам, че има и по-луди хора от мен
ileini , това препоръчва моята чистачка за котления камък:
http://www.perilis.com/cleaning-sub-bg.php (виждам, че вече са го споменали и другите). Каза да го ползваш с ръкавици, че много брутално действал на кожата. Нананасяш и изплакваш с душа и готово. Ако е натрупано замърсяване - оставяш да си поседи 10-ина минути и пак изплакваш. Не се налага да търкаш!
vanyush , съвсем искрено и добронамерено те съветвам - не залагай на снежно бели подови настилки в новото жилище и на чисто черни плочки в банята. Освен, ако не държиш- вместо жилището да "служи" на вас - да му слугуваш ти нон стоп.
Също много държа на дизайна и мисля, че в това отношение домът ми е много добре, но държа и да ми е функционално всичко и възможно най-лесно за поддръжка. Кел файда от супер-дизайнерски истории, ако за да изглеждат добре половината ти време отива в това да ги лъскаш и поддържаш, пък като не го правиш - те започват да изглеждат зле. Това разбира се са си мои виждания по въпроса, с абсолютно незадължителен характер.
Тъмни плочки имам и аз в голямата баня, но са с такъв дизайн, че и една година да не ги миеш - няма да проличи. (може да ги видиш във фейса, на едни снимки където Дани се къпе във ваната), а там изглеждат доста по-светли от реалния цвят.Т.е. не се налага винаги да правиш голям компромис с дизайна - в полза на лесната поддръжка, просто повечко гледане и избиране трябва и така. Освен това ти препоръчвам, да се спреш на гранитогрес за банята - няма емайл по който да "лъсва" всяка пръснала капка и напрактика - няма никакви фуги. Хитри са мързеливитееее
nunu Не може ли да се договорите с госпожата, стихчето да бъде заменено с песничка примерно? Щом обича да пее детето все пак... Иначе ми хрумва, че стихчето може да го научи лесно, ако към думите те измислиш някаква мелодия просто и така да й го казваш... Само, че рискуваш да го изпее с някоя самоделна, какафонична аранжировка на тържеството така.