Като виден форумен вампир, пускам ви нова тема сега, за да не си пиете кафето без "мезе" сутринта.
Нека тази седмица е прилично студена (но не много), да е здрава за деца и родители, да е усмихната и да ви е успешна с каквото и да се захванете! Късмет на всички в избора на подаръци за любимите хора и дано нацелите хубави намаления на качествени стоки.
Леко продължение на темите от миналата седмица...
z22 , котаракът е разкошен и бих го поомачкала добре, ако ми падне, но все пак разполагам с аналогична "мачкалка" и затова не позеленях от завист.
Но за елхата 220 см вече съъъъъм ... Много ме сърбят ръцете да взема такава още за тази Коледа, но направя ли го - ще трябва да си наема и човек да я пази по празниците.
Да ти кажа, котешка тоалетна пълна с каквото и да било - никога не е имало у нас. Всичките ми котки вкл. и тази сега, за тоалетна ползват правоъгълен леген, поставен под лек наклон. Чист, прост, гладък легенец
Като свърши работата - изхвърлям съдържанието в тоалетната, изплаквам и връщам на мястото му, като оставям и мааалко чиста водичка /аналогично на човешките тоалетни/. Веднъж седмично го накисвам с "Доместос", почивствам хубаво с четката за тоалетна и това е. Няма камъчета, пясъчета, лопатки, миризми и хамалогия.
И аз мисля, че за момиченце, което вече се чувства малка госпожица - сребърна гривна, или обеци са подходящ подарък, та дори и някоя нежна верижка за шията /пръстени на деца не харесвам лично аз/. На мен ми бяха подарили една много фина и красива гривна такава - тип верижка, с разни висулки от сребро и емайл /май така се наричаше/ - висулките са: дамска чанта, обувка с токче, ягодка и не помня какво още, цветни са и много нежни. Подобна ми се вижда подходяща и за дете, аз моята я слагам лятото с по-небрежни дрехи, "ваканционно" така да го кажем.
Кутия за бижута е подходящо допълнение към такъв подарък наистина. Пък и веднъж започнат ли момиченцата да събират бижутца - няма спиране, та кутията празна няма да остане.
Подарък за момченце обаче и то по-големичко - тотален блокаж съм
Имам чувството, че тях само игри и аксеосари за тях ги радват вече..., или просто такива са около мен момченцата. Нямам представа. Купувала съм огромни пъзели, скъпи макети на кораби и автомобили, които сам да си сглоби - няма брате, за дрехите да не говорим - те направо се приемат за обида, не за подарък.