Благодаря ви за мненията.
Елена, Боби, Кофи, лекарката при която ще го водя е логопед, да, но работи изцяло с такива деца, та по-скоро разчитам на нейната насока къде да работим и съществува ли реално проблем. Замислих се и аз за оценка на слуха и ще го коментирам утре. Вчера го заведох при брат ми и седнахме с техните обучителни неща и сплеменника ми, който е на 4 г. Никакъв проблем! Вижда, посочва, повтаря първите 15-20 мин. После млъква, рисува и дори "дай" не казва. С брат ми коментирахме, че може бие добре да му сменя програмата, щом не се усеща добре на площадката вече. И сутрин да учим, да редим, да се занимаваме, да работим за финната моторика, после да излизаме за час, не повече и след обед да е голямата игра. И явно има...дърпане от децата на площадката, но няма такова от децата на наши приятели. Пълен шах.
ето, баба му днес го гледа и каза, че при нея нямало проблем. Но вчера му забавих яденето с 10 мин. и изпадна в агресивна истерия. Възможно ли е да ме "работи", виждайки кое най-много ме подлудява и плаши?
Няма промяна в живота ни.
Джам, регресията и проблемите започнаха малко след аборта ми, първо с напишкването (маха памперса и се изпишква в кревата), после с удрянето. Може би е усетил моят проблем и от там идва всичко. На дневен ред е и страха от отделянето от мен. Като тръгна да излизам следва рев и "мамаааа, мамааа" с най-големите сълзи, които съм виждала