"Вечерна серенада" - романтична, красива, меланхолична музика.
Харесвам Шуберт! За краткия си живот - починал е на 31г. е създал впечатляващи неща!
http://www.youtube.com/watch?v=2vE8qGu99aEНе съм забравила и за обещаното, за което от Вашите мнения тук-там останах с впечатлението, че Ви харесва също така. Колебанието ми е по-скоро не дали да го спомена, а колко и под каква форма, защото е много старо, много дълбоко и затова много интимно увлечение, чийто свят съм преживявала десетки пъти. А има и елемент на ревност, но по-скоро от това да не го направя прекалено публично, макар да съм сигурна, че и други хора го харесват по свой си начин.
Просто не съм площаден тип човек, който ще излезе и ще крещи за себе си и за интересите си и ще манипулира харесване по този начин. Предпочитам да се крия зад смешното, иронията и хумора. А, когато се налага да се покажа даже и поради някаква нищожна рекламна причина, го преживявам след това. И в случая за мен не е равнозначно като все едно шеговито да спомена Колин Фърт, който е едно увлечение, което носи много повърхностни емоции, защото К.Ф. прилича на красив расов кон, който умее ограничен набор от номера, но пък е красив. С извинение, разбира се, към актуалните му фенки!
Впечатлих се, че и Вие харесвате, очевидно силно, същото нещо. Стана доста загадъчно, но не обещавам, че ще се стигне до разплитане в този случай! Макар че, може и нещичко да спомена някой ден...
Засега - серенада! Ехей, хората какво не биха дали да им предложат серенада!