Момичета, имам нужда от вашата помощ!!!
Dji-djo, Ganka, jam и всички момичета които могат да дадат повече информация как може да се свържем с клиниката в Мюнхен за консултация и евентуално лечение?
Става въпрос за детенцето на приятел на съпруга ми. От две години детето е със сърдечни проблеми. Тук се лекуват при някакво софийско светило, но общо взето са обиколили де що чуят за читав доктор в областта, защото детето не само че няма подобрение, а и нещата стават все по-зле. И аз не можах да разбера каква точно е диагнозата, но детето получава някакви кризи, които спират сърдечната дейност за известно време /не се знае кога точно се случва това/ и детето изпада в безсъзнание. Последният път се е случило в училище, в момент когато детето е тичало, в резултат на което е паднало по лице и се е окървавило цялото. От тогава изпитва страх да ходи на училище и изобщо да остава само. Майката се е принудила да стои пред класната стая за да го "пази" докато свършат всички учебни часове. Самата тя вече не се чувства добре и е на успокоителни. Проблема е, че явно лекарите не могат да справят, защото няколко пъти вече са сменяли лечението и детето става все по-зле. Родителите вече не знаят какво да правят и към кой да се обърнат. Обмислят консултация в чужбина, но нямат представя от къде да започнат. Финансовата част на въпроса при тях не е на дневен ред. Ще се справят някак си, но имат нужда от информация.
П.С: Извинявам се, че използвам темата, но се надявам да съм на подходящото място.