Е,момичета направих си тест сега и както си очаквах е отрицателен,може да е още рано за тест но все пак отново се разочаровах......ще изчакам ако и утре не дойде
в четвъртък пак ще направя тест.Странното този месец е че предните пъти поне 2-3 дни преди да си ми дойде както трябва все имах кафеникаво зацапване,а сега абсолютно нищо.Болката в гърдите ми е много голяма дори сутринта ми се наложи да гоня автобуса и докато тичах ме боляха,но пък нямам чувствителност на зърната а само са твърди като на бучки отвътре и болят.Отслабна и болката в кръста още от вчера даже почти я няма само като започна да върша дом.работа примерно да чистя с прахосмукачката и от свиването и изправянето тогава почва да ме боли кръста и като седна да си почина малко ми минава.От вчера и понамаля болката в яйчниците по скоро усещам като че някой от време на време ме боцка с игла ту от ляво,ту от дясно в яйчниците.Знам че сега всички ще ми стискате палци и ще кажете че това са симптоми на бременност както и аз си мисля,но милички и преди ги имах и нищо не ставаше накрая.Страх ме е това е истината,просто ме е страх............