0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #260 -: Януари 24, 2012, 13:55:35 pm »
Еми аз ще си го нося още в петък,но си мисля че този месец като не съм на стимулация може да не нарастват толкова бързо фоликулите.Как го написа малко ме притесни.Мислиш ли че пак няма да стане?Щото до петък надали лигавицата ще е станала поне 10 мм.и пак няма да има смисъл от прегнила.
« Отговор #261 -: Януари 24, 2012, 14:09:54 pm »
 :bighug:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #262 -: Януари 25, 2012, 09:04:05 am »
добро утро на всички,нека падат много двучертичкови тестчета от всички както падад тез снежинки.
*
« Отговор #263 -: Януари 25, 2012, 10:58:02 am »
Вале,без Клостила лигавицата бързо ще нарастне,до петък ми се струва ,че ще е супер !Пиши след прегледа!

« Отговор #264 -: Януари 25, 2012, 11:10:09 am »
Както ме наболява днес кръста и от дясно ниско на коремчето където е по-големия фоликул дали пък няма сам да се спука и то още днес?Май довечера ще хвана мъжо на тясно като се прибере от работа за всеки случай :lol:
*
« Отговор #265 -: Януари 25, 2012, 11:29:57 am »
Много е рано за ову според мен,но секса никога не е илишен  :lol:

*
« Отговор #266 -: Януари 25, 2012, 11:42:42 am »
Много е рано за ову според мен,но секса никога не е илишен  :lol:

MXM  TAKA SI E  :D :bed: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #267 -: Януари 25, 2012, 22:04:48 pm »
хайде дами да хващаме на тясно мъжете,за да не спират положителните тестчета
« Отговор #268 -: Януари 26, 2012, 11:02:29 am »
Момичета БТ започна да пада значи овулацията предстои,нали така?
« Отговор #269 -: Януари 26, 2012, 11:40:24 am »
Вале, защо не направиш тестче за овулация?
« Отговор #270 -: Януари 26, 2012, 11:58:10 am »
Защото не мога да ги правя както трябва.Трябва да не се пишка 4 часа,а пък аз не мога толкова :oops:Какво друго мога да направя? Утре съм на фоликулометрия.Поръчах си и гела Пре-сиид,охххххххххх то ако трябва да стане ще стане вече незнам..........
« Отговор #271 -: Януари 26, 2012, 14:05:20 pm »
не се ядосвай и на мене не ми се получава с тези тестове,но все си мисля,че като ходиш на фуликометрия е излишно да си даваш паричките и за тестове....
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #272 -: Януари 26, 2012, 14:18:20 pm »
И аз така мисля,ама нали като се вглеждаме се в симптомите та все си мисля че днес много ме боли кръсчето и се чувствам някак изморена ако това изобщо са някакви симптоми на наближаваща овулация та до утре да не изпуснем яйцето докато мина на прегледа.Леле вече големи глупости взех да говоря :oops: Яд ме е само че не можах да си направя изследването на хормоните и малко се притеснявам че дори и след като спрях стимулацията пак много рано и много бързо ми нарастват фоликулите.При 30-31 дни на МЦ да имам овулация на 9-10 ден без никакви лекарства ми се струва малко обезпокоително.И пак без лекарства този месец имам два доминантни фоликула 8O.Вече взех да се безпокоя какво ми става с организма и да не би като толкова бързо ръстът тези фоликули вътре яйцеклетката да не е както трябва.
« Последна редакция: Януари 26, 2012, 14:24:45 pm от valentina todorova »
« Отговор #273 -: Януари 27, 2012, 08:52:37 am »
Момичета днес съм на фоликулометрия,много ме е страх стискайте палци всичко да е наред този месец........ :(
*
« Отговор #274 -: Януари 27, 2012, 11:53:49 am »
MILA   TISKAM  GI,VSI4KO  6TE  E   NARED  :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #275 -: Януари 27, 2012, 12:05:14 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Стеб сме всички!!Всичка ще е ок!! :balk_21:
« Отговор #276 -: Януари 27, 2012, 13:24:13 pm »
Момичета върнах се от доктора.Резултата е лош.МЛ е нараснала само с 0,4мм и сега е 6,4мм.нооооооооооооо.............фоликулите са се спукали,няма ги на 10 ден от МЦ вече ги няма.А Аз тези дни не съм слагала сърца ама никакви от предния преглед до днес.Вече ми се плаче.Тя казва че това е още от приема на Клостилбегита,че организма ми се бил ошашавил и сега ми се била изместила датата на овулация.Каза и че не вижда този път течност зад матката,каквото и да значи това.Защо няма течност не каза.Това е течността дето излиза от спукания фоликул ама защо този път няма зад матката???????????Да не би да се е спукал фоликула точно преди прегледа??????Нещо много въпроси си задавам ама все без отговор.Каза че МЛ ми била като преди цикъл.Иска да ме види след 2 седмици да види как е нараснала МЛ и после да пусна хормоните дето сега не можах да направя.
« Отговор #277 -: Януари 27, 2012, 15:23:17 pm »
Ех, Вале, а каза ли ти дали има някой закъснял фоликул? Който да нарастне и да се пукне примерно след 4-5 дни...? Аз така си правих фоликули и единия се пукаше на 13тия, после на 17тия и 21ия ден (нещо такова беше...), а някога въобще не се пукаха и най-големия търпеше обратно развитие... А, когато си мислих, че въобще нямам овулация, тогава изкочи зайчето! Въобще шарени цикли... Така че, може да има някое фоликулченце там, което сега да расте до 15-тия ден (примерно) и тогава и МЛ да нарстне колкото си трябва... Дано някое яйчице там да се е скрило и си расте тихичко! Ще видим...
« Последна редакция: Януари 27, 2012, 15:30:05 pm от rosefromstars »
« Отговор #278 -: Януари 27, 2012, 15:44:08 pm »
Имаше един 8мм.но тя ми каза че това бил този който се е спукал,който предния път беше 15,1мм.как може да се пукне толкова рано???????????И нали трябва да е с неправилна форма,да има мрежичка,а този си беше кръгъл.....Пък за 10 ден от цикъла пък е малък.А по БТ и ЦС изобщо не се пролича да е имало овулация.Дали да не взема тестове за овулация?Има ли смисъл?Може да ми се смеете но аз днес си изпих едно хапче мента,глог и валериан защото вече не знам какво да направя и се чувствам безсилна...........поне така малко да се успокоя
« Отговор #279 -: Януари 27, 2012, 16:11:55 pm »
Вале, всичко ще бъде наред, имай само търпение! Времето ще покаже дали има някъде скрило се фоликулченце. Всичко зависи и от ехографа. Тук ехографът засичаше само големите фоликули и други нямаше, а в София, в клиника Щерев, видях 4-5 съвсем малки фоликулченца, които в Бургас не се виждаха. Така че, зависи и от апаратурата. Не се шашкай. Ти само гледай да има сърчица когато падне температурата и по възможност преди дните на овулацията, дори тя да е на 10тия ден. Тоест, в този цикъл, ако пак ти падне температурата така драстично, то е време за сърчице! Дай малко време на организма си след клостилбегита. И не му мисли толкова - всичко с времето ще се нормализира и ще си дойде на мястото!  :cuddle: :bighug: :bighug: :bighug: