Да си кажа честно момичета,аз вече настоявам за лапароскопия,защото ми омръзна да казват че сме здрави,а да няма никакъв резултат и да ми назначават купища изследвания и фоликулометрии и само да гледат недоумяващо и всеки доктор да плюе предишния и после всичко отначало.Правиха ми стимулация без изследвания за проходимост на тръбите от Тина Киркова,после от Щерев ми казаха че ще видят три месеца поред фоликулометрии без никакви лекарства и после пак стимулация ако не е станало до тогава.Е минаха всички месеци,всички изследвания,остана само това да направя.В Щерев ми го предлагат срещу 1600лв. но вече ми омръзна да съм касичка,затова отивам в Тина Киркова за изследването срещу 200лв. и после с резултата във Щерев.Искам да ви кажа че намерих лаборатория която прави БЕЗПЛАТНО изследвания за Хламидия,Хепатит и всички други ако някой го интересува да ми пише на лични ще дам телефона.Резултатите от тази лаборатория са напълно валидни пред всяка друга болница и си спестявате повече от 50лв.ако искате и вас да не ви правят на касичка.И още нещо но незнам дали все още е така,на 6 етаж в Майчин дом правят безплатно генетичните изследвания,прочетох го от един форум има и телефон за записване,това са още 200лв.по малко ако някой трябва да ги прави ще дам и този номер да се запише ако още може.