0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #420 -: Февруари 28, 2012, 21:00:25 pm »
Чудесен фоликул,идеална лигавица,остава и днес или най-късно утре да сложите едно  :heartbeat: ей така да има за разкош и чакайте щъркелчетооо :babyflips: :bighug: osi_9

« Отговор #421 -: Февруари 29, 2012, 09:01:37 am »
Добро утро дами.................надявам се всички да сте добре...........аз нещо малко се  8O от моята БТ,не се повишава изобщо.Дали фоликула се е спукал или да продължавам през ден поне още няколко дни? :oops: Не знам какво да правя.Знаете ли дали всеки месец фоликулите се пукат горе-долу на една и съща големина при една жена?Ако е така би трябвало вече да се е спукал,защото вече нито кръста нито корема ме болят само имам много силна болка в гърдите.
*
« Отговор #422 -: Февруари 29, 2012, 10:23:17 am »
Аз мисля/на не съм експерт/,че ову. е днес или утре.Слагайте  :heartbeat:,от тях глава не боли !!Успех!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :egg:
*
« Отговор #423 -: Февруари 29, 2012, 10:59:10 am »
присъединявам се към тити ,боцкайте  :heartbeat:  те  никога  не са  излишни osi_9 :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #424 -: Февруари 29, 2012, 14:40:01 pm »
Хайде Валенце слагайте  :heartbeat: :heartbeat: мила и ще видиш двете чертички още този месец  :bfp: :goodluck: :bighug: :bighug: :crossfingers:
« Отговор #425 -: Февруари 29, 2012, 20:10:06 pm »
 Вале и аз така мисля сладка,че днес сигурно е овуто. Залепете довечера и утре по едно хубавичко  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:и след това вече ще чакаме :cloud:.Много цунки :balk_21: :balk_21: :balk_21: :bighug:
« Отговор #426 -: Март 01, 2012, 08:59:50 am »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!!!!!!!
Милички мои,пожелавам ви да сте ми румени,засмени и мнооооооооооооооооооогоооооооо
бременни още този месец.Аз сериозно се захванах с работа за да си подаря най-хубавия подарък за рождения ден остават ми 7 дни,жалко че няма да видя резултата точно тогава но няма проблем ще го отпразнувам и след това :wink: :wink: :wink:
« Отговор #427 -: Март 01, 2012, 09:53:15 am »
Честита Баба Марта и на теб мила!Пожелавам на всички момичета да вали дъжд от  :bfp1: този прекрасен женски месец :)  :bighug: :bighug: :goodluck: Вале стискам много палци и чакам  :bfp: резултат  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #428 -: Март 01, 2012, 17:24:07 pm »
момичета теста за.овулация вече е отрицателен,тоест ову вече е. настъпила,така ли?И днес ли да хващам на тясно мъжлето?
« Отговор #429 -: Март 03, 2012, 08:07:59 am »
Успешен ловен сезон на всички..........
« Отговор #430 -: Март 03, 2012, 09:25:24 am »
Благодаря,а на теб леко чакане! :)
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #431 -: Март 04, 2012, 15:49:31 pm »
Момичета много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:на всички очакващи  :bfp: и много късмет на всички които започват новият :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: УСПЕХ...............................................
« Отговор #432 -: Март 04, 2012, 15:52:03 pm »
Много късмет и на теб Вале.Пожелавам ти да имаш най-желания подарък за Рожденият ти ден  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #433 -: Март 05, 2012, 08:54:45 am »
Много  :bighug: :bighug: :bighug: на всички.............
*
« Отговор #434 -: Март 05, 2012, 09:10:49 am »
Вале,късмет мила и от мен!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
« Отговор #435 -: Март 05, 2012, 10:36:50 am »
Вале, много е хубавка графиката ти, дано, РД-то наближава и ти пожелавам най-големият подарък да си го подариш ти. :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #436 -: Март 05, 2012, 10:56:14 am »
Вале, много стиснати палци и от мен да получиш страхотен подарък за РД  :youwoman: :bfp1:
*
« Отговор #437 -: Март 05, 2012, 11:35:12 am »
Дано получиш мечтания подарък за рожденния си ден  :)
Графиката ти върви много добре! Успех!  yahoo_33

*
« Отговор #438 -: Март 05, 2012, 14:55:43 pm »
Миличка,просто съм сигурна,че този месец ще се случат нещата при теб,наредили сте идеално сърчицата,хубави фоликули и лигавица,така,че аз ти желая късмет,спокойствие и съвсем скоро ще дойде и положителното тестче :wink:

« Отговор #439 -: Март 05, 2012, 16:25:29 pm »
ЕЕЕЕЕЕЕееееееееххххххх,колко хубаво ми стана :D.След един ужасен ден прибирам се аз ,включвам компютъра и както винаги първо влизам да ви видя кой какво прави и какво гледам засипали сте ме с купища положителна енергия,много стиснати палци и вярвам искрени пожелания.Мога само едно да ви кажа на всички ТЪПКАНО ДА ВИ СЕ ВРЪЩА,с вашите пожелания по вашите главички.Много ви благодаря на всички от сърце за подкрепата и за добрите думи...........Благодаря............на всички пожелавам не по едно а по две пухкави бебенца