0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #380 -: Февруари 21, 2012, 11:46:57 am »
Да си ходи  :witch: и на работа :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:,че този месец ще е твоят!! :crossfingers: :crossfingers:

:grouphug2:
*
« Отговор #381 -: Февруари 22, 2012, 08:56:16 am »
Брово Вале!Атакуването е започнало!!Много стиснати палчета този месец да хванете яйчицето!! :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #382 -: Февруари 22, 2012, 09:10:48 am »
Опитвам се да се оставя на течението поне засега :lol: много,много не ми се получава де :oops: Успешен ден на всички........... :D
« Отговор #383 -: Февруари 22, 2012, 09:43:34 am »
 Вале виждам че наистина този месец си решила да не се вживяваш много. Добре и правиш :balk_602:. Какво пък-отпусни се ,прави любов за удоволствие и без графици  .Откъде знаеш може именно така да се получи :babyflips:. Цунки сладка и успех :bighug: :bighug: :bighug: :balk_104: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #384 -: Февруари 22, 2012, 09:53:25 am »
Гледам,че сте се сдобрили с Милото....както казва мама "НОЩНАТА ПЕПЕРУДА ОПРАВЯ ВСИЧКИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ"
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #385 -: Февруари 22, 2012, 10:13:18 am »
Еми то май в живота на всяко семейство идват такива моменти,лошото е че аз тогава се затварям в себе си и млъквам вместо да си кажа какво ме дразни и въпреки 4е ми минава бързо може да си мълча много време след това.Просто седнахме и си казахме кой къде греши и какво да си поправим за да може да продължим напред заедно.Дай Боже за цял живот,защото аз наистина мисля че това е човекът с който искам да остарея,което е много хубаво.Дано всяка от вас да е намерила правилния човек до себе си,за да може бебето само да закрепи връзката ви и да сплоти семейството ви.......... :D
*
« Отговор #386 -: Февруари 22, 2012, 12:15:59 pm »
вале и  от мен  много    кьсмет   мили4ка  :bighug: :crossfingers:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #387 -: Февруари 22, 2012, 16:52:25 pm »
Валенце, гледам започнала си вече с лова, браво! И аз смятам тази вечер да открия, дано да не ни мине котка път, че нещо мнооого ни мързи и двамата напоследък  :sleeping: Ама така  :babyflips: не се прави, трябва работа! Успех, миличка  :bighug:
« Отговор #388 -: Февруари 23, 2012, 08:38:33 am »
Вале всичко е добре ,когато свършва добре.И затова  :crossfingers: :crossfingers:тази графика да завърши с  :bfp: :bfp: :goodluck: :bighug:

« Отговор #389 -: Февруари 23, 2012, 08:43:56 am »
Момичета добро утро.............Един прекрасен ден пожелавам на всички.............имам едно въпросче:от два дни нещо много ме боли коремчето нещо като тежест усещам и повече е от дясно,но вчера направо си ме болеше по време на сърчицето,а и болката в гърдите още си я имам,какво може да означава това,много е рано за овулация........
« Отговор #390 -: Февруари 23, 2012, 08:48:50 am »
може да си настинала(това е дежурната диагноза)
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #391 -: Февруари 23, 2012, 09:03:15 am »
Дали да не взема едни тестове за овулация?Ама много рано ми се струва,а днес се чувствам точно като преди или по време на овулация и за този ден от МЦ имам доста обилна ЦС макар че не е прозрачна все още.........Не знам може наистина да съм настинала нещо.Не ми се вярва да съм от ония 1-2% които забременяват и после продължават да си имат цикъл и не разбират с месеци.Имам една приятелка която разбра чак в 4-5 месец чак тогава и спря цикъла.
« Отговор #392 -: Февруари 23, 2012, 10:56:06 am »
Май е най-добре да си вземеш тестове за О,и аз се чувствам така по време на О,имам приятелка акушерка,която ми е казвала,че О може по някога да е точно след Ц.
Да,може и да си настинала,но да чувстваш болка по-време на с..с,не знам,не вярвам от настинка да боли. Вземи си тестове за О.
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #393 -: Февруари 23, 2012, 10:57:18 am »
За ову.незнам,мога само да гадая!Слагайте :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: и бебо ще дойде!!

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips:
*
« Отговор #394 -: Февруари 23, 2012, 22:06:03 pm »
Това с чувствителността на гърдите след цикъл на мен не ми харесва особено,ако миналия месец си била но клостил,според мен трябва да отидеш да видиш да няма задържан фоликул,тежестта,за която говориш също,раничко си е за О.Това е лично мое мнение,дано да не съм права :goodluck:

« Отговор #395 -: Февруари 24, 2012, 11:20:43 am »
Не,миналия месец не съм била на клостилбегит,фоликулите се бяха спукали,освен да отида сега да видя как е положението.Вчера си правих тест за овулация и беше отрицателен,но чертата е доста видима бих казала един тон по-светла от контролната,което ако сравня с тестовете от миналия месец ми беше на 15 ден от МЦ,а на 18 ден бях в овулация.Вчера ми беше 7 ден,много рано.Днес кръста не ме боли толкова,усещам слаба болка ниско долу в корема и лека болка в гърдите.Този месец си бях казала че няма да ходя по лекари,но може да е добре да отида да видя какво става.
« Отговор #396 -: Февруари 24, 2012, 13:23:39 pm »
Момичета ходих на преглед във Щерев,резултата е:десен яйчник няма доминантни фоликули,ляв яйчник един доминантен 17,6мм. маточна лигавица 6,2мм.Докторката ми каза да си броя за цикъл и дните със слабо кървене които аз бях отбелязала в графиката като неменструално течение защото не е прекъсвало а само се е усилило след два дни което значи че днес ми е 10 ден от МЦ,а не осми както съм писала в графиката.Е,моля ви кажете ми как ви се струват тези резултати за 10 ден от МЦ,предвид че според мен и според лекарката до 3-4 дни ще има овулация.За 30-31 дневен цикъл нормално ли е овулацията да е да кажем 14ден.
« Отговор #397 -: Февруари 24, 2012, 15:53:48 pm »
Вале аз не съм от най-компетентните тук ама някъде четох че ЛФ е от 11 до 16дни.Ако ову ти е на 14 ден точно на 30 ден трябва да ти дойде с ЛФ 16дни.Според тези изчисления явно може овуто да е на 14-ти ден.
И пак казвам това са си лично мои сметки(броих тука по графиката ти :lol: :wink:та свят ми се зави)
Бодвайте  :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat: пък накрая може да ни се похвалиш с  :bfp:
 :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #398 -: Февруари 25, 2012, 09:14:39 am »
Добро утро милички и успешен ден на всички
« Отговор #399 -: Февруари 25, 2012, 09:33:25 am »
Вале,аз мисля,че няма от какво да се притесняваш,все пак си жена,а в женското тяло не всичко е точно обяснимо.
Както разбирам лекарката ти е казала,че това което си отбелязала с неменстр.течение всъщност е,нали така?Което ще рече,че този месец Ц ти е по дълъг от обикновено.
При мен се случи точно обратното,Ц ми беше 2 дни на 3 спря. Аз започнах да се убеждавам,че е възможно и се дължи на времето,на хлядите хормони в нас (и в моя случай на Дуфастона)
Слагай  :heartbeat: и според мен О ще настъпи до 3 дни.
Държа да ти кажа,че не съм от много компетентните,но мисля че няма място за притеснение. :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck: