0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #240 -: Януари 17, 2012, 19:03:53 pm »
вещицата идва,имам вече ръждиво зацапване,това е от мен за този месец
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #241 -: Януари 18, 2012, 11:14:27 am »
Вяра, надежда и любов! Горе главата! Всичко ще стане! :bighug:
*
« Отговор #242 -: Януари 18, 2012, 11:20:56 am »
Вяра, надежда и любов! Горе главата! Всичко ще стане! :bighug:

:kiss: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #243 -: Януари 18, 2012, 14:51:44 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug: С теб сме!

« Отговор #244 -: Януари 18, 2012, 14:54:49 pm »
Вале,знам ,че е много истъркано ама наистина мисля,че трябва малко да забавиш темпото....така може да си навредиш(с толкова много стрес) :bighug:
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #245 -: Януари 18, 2012, 15:11:08 pm »
Говорих днес с докторката.Спирам с Клостилбегита.Докато не направя всички изследвания и не се види как съм здравословно,няма да пия нищо друго освен витамини.В петък отивам да правя изследване за ФСХ,ЛХ и естрадиол,дано всичко е наред и там както при прогестерона и пролактина.
*
« Отговор #246 -: Януари 18, 2012, 17:33:53 pm »
LH,FSH и естрадиола обикновено се изследват между 3 и 5ти ден от цикъла...Лекарката ли ти каза в петък..

« Отговор #247 -: Януари 18, 2012, 22:11:51 pm »
да,докторката ми каза в петък,тогава ще ми е 3ден от мц.хубаво ли е да изследвам и антифосфолипиден синдром,той пречи ли на забременяването или само на износването на плода?
*
« Отговор #248 -: Януари 18, 2012, 22:20:40 pm »
Е ти нямаш МЦ все още ,как ще ти е 3-ти ден петък?

« Отговор #249 -: Януари 18, 2012, 22:27:12 pm »
извинете не го отбележих в графиката
« Отговор #250 -: Януари 20, 2012, 09:11:15 am »
Момичета добро утро....искам да ви питам нещо: Мога ли да отида да си направя изследване на хормоните ЛХ,ФСХ и Естрадиол като съм болна?Тръшна ме новия грип и вдигам и температура,това ще окаже ли влияние на резултатите?
*
« Отговор #251 -: Януари 20, 2012, 10:50:08 am »
Не мисля,че има значение дали си болна..

« Отговор #252 -: Януари 20, 2012, 23:46:30 pm »
Момичета искам да ви попитам нещо:Знам,че ФСХ,ЛХ и естрадтол трябва да се пуснат между 3-5ден на МЦ,но в момента съм мклко затруднена и немога дк ги пусна.Мога ли да ги пусна на 6 ден?Притеснявам се,ако немога да ги пусна,другите които пуснах за прогестерон и пролактин,ще изгубяд смисъл и другия път всичко наново ще трябва да правя.
« Отговор #253 -: Януари 23, 2012, 09:52:44 am »
Момичета да отида ли да си направя днес изследване на хормони ЛХ,ФСХ,Естрадиол?Днес ми е 6 ден от МЦ.Трябваше вчера но нямах парички.Дали ще излязат верни резултати ако ги пусна днес?Моля кажете ми че не знам какво да правя.
« Отговор #254 -: Януари 23, 2012, 09:57:04 am »
А з си мисля че е късно,но да каже някой по вещ по въпроса  :ask: :ask:
*
« Отговор #255 -: Януари 23, 2012, 13:02:33 pm »
MILA I AZ   NE SAM  ZAPOZNATA S  TEQ  NE6TA,NO  DA TI POZELAQ   YPE6EN    LOV  I MNOGO  KASMET  :pleasantry: :pleasantry: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #256 -: Януари 23, 2012, 13:31:35 pm »
Знаете ли явно не ми е писано да ги направя.Господ си знае работата.Този месец ще си пия витамини,ще меря БТ и ще отида на фоликулометрии без да правя стимулации да видя дали ще имам овулация.Докторката ми каза на 7 ден да отида за първи преглед тоест утре съм на първа фоликулометрия и ще видя какво е положението.Дано бързо да се е възстановила лигавицата от този Клостилбегит че от него май повече вреда имах и никаква полза.Знаете ли за колко време спира да действа на организма, преди него лигавицата си ми беше добре,не е била така тънка както сега.
*
« Отговор #257 -: Януари 23, 2012, 14:07:20 pm »
Най-вътрешната обвивка на матката е ендометриумът/лигавица/. Ендометриумът търпи промени през менструалния цикъл. Всеки месец се удебелява под действието на хормоните прогестерон и естроген. След менструация започва да нараства и достига максимална дебелина непосредствено преди овулацията. Ендометриумът е най-добре кръвоснабдената част от матката. Ако бъде оплодена, отделената от яйчника яйцеклетка се насочва към ендометриума. Ако не бъде оплодена - всеки менструален цикъл завършва с изхвърляне на маточната лигавица (ендометриума) – това става по време на менструация...
Това се повтаря всеки цикъл...след цикъл,тя се удебелява,и ако няма бременност се изхърля и пак отначало..така че няма възстановяване от Клостил,спокойно!

« Отговор #258 -: Януари 24, 2012, 13:46:51 pm »
Здравейте момичета,дано всички сте добре и от всички ви да видя по две чертички през тази година. Ето и аз днес се връщам от първата фоликулометрия за този месец и първата в която не пия лекарства освен витамини.И.........съм много доволна....резултата е:7 ден от МЦ лигавица-6мм. десен яйчник 1 фоликул 19,4мм.,ляв яйчник един фоликул 15,1мм.Лигавицата е трислойна,но още е рано за овулация.Явно изобщо не ми е трябвал този Клостилбегит защото и без него си образувам фоликули.Моля ви тези които са по запознати от мен да кажат дали според вас засега всичко е ок,както си мисля аз?Милсля че към края на тази седмица или началото на другата ще съм в овулация.Докторката ме вика пак на преглед в петък да видим какво става.После в понеделник пак и каза че този месец мисли да ми бие прегнил в понеделник,но първо ще видим как се развива всичко останало.
*
« Отговор #259 -: Януари 24, 2012, 13:51:49 pm »
Уау,лигавицата е ОК, но много големи фоликули на 7 ден...кога те вика за Прегнил?