0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #160 -: Декември 22, 2011, 12:05:47 pm »
Да ви кажа честно всички ПМС симптоми ми изчезнаха от два дена освен лека болка в единия яйчник,но само като пробождане от време на време,и болката в гърдите.И другото странно което имам е болката ниско в кръста,която е най-силна веднага сутрин след ставане от сън и после през деня е вече по-слаба,почти я няма,но мисля че всичко това е от Дуфастона.
Все още има шанс, М я няма, ПМС го няма, така че стискам палциии :bighug:

*
« Отговор #161 -: Декември 22, 2011, 12:39:54 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Нищо нее изгубено и надежда за ++++ има още!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #162 -: Декември 22, 2011, 13:20:41 pm »
МЦ го няма още защото съм още на Дуфастон,но ако утре нямам положителен тест ще го спра.
« Отговор #163 -: Декември 22, 2011, 16:10:14 pm »
МЦ го няма още защото съм още на Дуфастон,но ако утре нямам положителен тест ще го спра.
Дано да видиш положителния тест  yahoo_33

« Отговор #164 -: Декември 22, 2011, 18:18:40 pm »
И вечерта сега направих и пак е отрицателен,май спирам Дуфастона още от вечерта,купих си един тест утре да го направя сутринта за последен път да се моля на чудо,май много трябва да се помоля,явно не сам била много послушна през изминалата година и за мен няма да има Коледен подарък. :(
« Отговор #165 -: Декември 23, 2011, 08:56:01 am »
Добро утро,аз бях до тук за този месец и за тази година......надявам се никоя от вас да не се отчайва като мен за да можем да продължим нататък да се борим.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #166 -: Декември 23, 2011, 09:25:31 am »
Вале да вземеш да се успокоиш миличка, така както е караш всеки ден под такова напрежение и притеснение дали е станало или не само ще се отчаяш, а ще се побъркаш бе душице. За тази работа се иска огромно психическо спокойствие, за да може хормоните да са ти балансирани. Имаш си специалист, действате по въпроса, млада си и всичко ще си стане. Когото си пот такова напрежение произвеждаш хормон на стреса, който също обърква баланса ти в организма. Никакво отчайване и предаване, всички тук от години мечтаем и се стремим към това чудо и търпеливо се трудим по въпроса. Нали знаеш, че забременяването е руска рулетка- всичко да ти е наред, всичко да правиш както трябва и момента да на целваш шансовете за зачеване са 30% при абсолютно здрави двойки. Така че и да голяма степен е въпрос на време и късмет. Ще стане и ще си имате бебче, но карай е малко по-спокойно! :bighug: :hug2: :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #167 -: Декември 23, 2011, 11:29:18 am »
MILA   RAZBIRAM TE   4E SI SE OT4AQLA,NO NEDEI TAKA.SEGA  SI PO4INI I  PREZ NOVATA   GODINA  S  NOVI SILI  I MNOGO  LUBOV TE   ,BEB4O   6TE  DOIDE :kiss: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
*
« Отговор #168 -: Декември 23, 2011, 17:27:59 pm »
Вале да вземеш да се успокоиш миличка, така както е караш всеки ден под такова напрежение и притеснение дали е станало или не само ще се отчаяш, а ще се побъркаш бе душице. За тази работа се иска огромно психическо спокойствие, за да може хормоните да са ти балансирани. Имаш си специалист, действате по въпроса, млада си и всичко ще си стане. Когото си пот такова напрежение произвеждаш хормон на стреса, който също обърква баланса ти в организма. Никакво отчайване и предаване, всички тук от години мечтаем и се стремим към това чудо и търпеливо се трудим по въпроса. Нали знаеш, че забременяването е руска рулетка- всичко да ти е наред, всичко да правиш както трябва и момента да на целваш шансовете за зачеване са 30% при абсолютно здрави двойки. Така че и да голяма степен е въпрос на време и късмет. Ще стане и ще си имате бебче, но карай е малко по-спокойно! :bighug: :hug2: :crossfingers: yahoo_17
Подкрепям Диди!!Поотпосни се и се полюбувай на идващите празници.Просто се разсей малко!! :balk_21:
« Отговор #169 -: Декември 23, 2011, 20:20:46 pm »
Валя, Честита Коледа и щастлива Нова Година! Наслаждавай се на празниците и ти пожелавам едно бебе още януари месец!
*
« Отговор #170 -: Декември 24, 2011, 11:26:08 am »
MILA  VESELA  KOLEDA ,POZELAVAM TI NA TEB  I  CQLOTO  TI SEMEISTVO,MNOGO ZDRAVE I MNOGO I SAMO  6TASTLIVI  MOMENTI :kiss: :bighug: mc101
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #171 -: Декември 25, 2011, 08:34:23 am »
Честито Рождество Христово,на всички дами от този форум! Бъдете живи и здрави и много щастливи......
« Отговор #172 -: Декември 25, 2011, 12:44:27 pm »
 mc101 пожелавам ти бебче през новата година....на следващата Коледа да сте трима
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #173 -: Декември 26, 2011, 08:52:41 am »
Милички мои,пожелавам ви от все сърце да сбъднете мечтите си през новата година.Няма врачки,баячки,гадатели,лекари или доценти които биха ни помогнали.Единствено вярата в Бог е това което ни трябва,защото само той знае какво и кога да даде,само трябва да се помолим с искрено и чисто сърце,защото само той е който снабдява всяка нужда.........а той знае колко много искаме дечица. ЗА БОГ НЯМА НЕВЪЗМОЖНО НЕЩО,няма болест която да не може да изцери.Аз бях бременна с първото си дете когато моя мъж се разболя от рак,а той беше само на 26години,и тогава не съм ходила по врачки и не слушах какви прогнози даваха лекарите за живота му,аз мили мои обиколих всички църкви в София,за мен нямаше мюсюлмани,турци,руснаци,обиколих ги всички,и само 10 дни от последната му операция бяха минали,излезе последната епикриза от раковата болница и Господ бе този кой го беше изцерил съвършено и му даде възможността да види детето си.От тогава,аз вярвам само на него.
*
« Отговор #174 -: Декември 26, 2011, 19:15:22 pm »
Честито Рождество миличка!Направо настръхнах докато четох това,което си написала.Господ да е вас,да ви дава здраве,да се обичате и разбирате,а бебчето няма как да не дойде,само по-спокойно,колкото е да ти е трудно!Всички сме така,всички имаме моменти на отчаяние,но трябва да си помагаме и даваме надежда,ние сме силни жени и щастието ще дойде и в нашите домове!Прегръщам те силно :bighug:

« Отговор #175 -: Декември 27, 2011, 08:47:08 am »
Момичета дайте съвет,от утре да почвам ли пак Клостилбегит или вече да си почина?Единия лекар казва да го спра,другия да продължавам.Какво да правя?Ще ми е 4 месец поред на стимулация.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #176 -: Декември 27, 2011, 11:21:10 am »
Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти! Почини си първо и се стабилизирай психически! Всичко ще си стане!  :bighug: :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #177 -: Декември 27, 2011, 12:00:16 pm »
Момичета,може да ми се скарате,но сега се обадих в аптеката на поп Богомил и ще ходя да си взема билките,май този месец ще се опитам да я карам по-спокойно макар и да ми се струва невъзможно.Има ли някой добри резултати с тия билки,те сигурно не правят чудеса,но може пък и да помогнат.
« Отговор #178 -: Декември 27, 2011, 13:33:49 pm »
Хич да не ти пука кой ще ти се кара...важното е ти да си убедена в резултата.И си вземи мента,глог и валериан(капки) и ще се успокоиш
Айде много целувки
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #179 -: Декември 27, 2011, 15:12:33 pm »
Развеселихте ме с тези билки направо.Вале, успех догодина  :wink: