0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля вижте ми графиката!
« -: Ноември 10, 2011, 08:29:07 am »
Дали ОВУ-то е минала вече? Много непостоянна температура имам.Ако е минала дали с такава температура е станало нещо,знам че във втора фаза трябва да е над 37 градуса,нормално ли е? Моля кажете ми!
*
Re: Моля вижте ми графиката!
« Отговор #1 -: Ноември 10, 2011, 08:46:34 am »
Миличка,по Т сега ти е най-ниска.Тоест ,би трябвало да предстой.Но гледам си поставила цветенце за доказана О. :?

Успех  :bighug:
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2011, 09:16:55 am »
Точно това ме притеснява едно момиче от форума каза че най вероятно температурата не е вярна защото имам повече от един фоликул което е доказано с фоликуметрия но защо е така не разбирам,ако знаете кажете че вече съвсем се обърках..... :( В понеделник бях на фоликуметрия и имах три фоликула,един 24мм. и два по 17мм.затова док каза че най вероятна ОВУ ще настъпи или понеделник или вторник и каза че повече няма нужда да ходя,но още ме болят яйчниците и незнам дали не съм ги задържала фоликулите да не станат на кисти.... osi_1
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 09:24:52 am от valentina todorova »
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2011, 18:14:26 pm »
Моля вижте ми графиката....има ли шанс?
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #4 -: Ноември 15, 2011, 19:20:17 pm »
на 16 и на 18 ден има вероятност за О, но ми се струва по вероятно О на 18ден от МЦ. Със сигурност е имало О и Т го доказва а болките може да са ти от задържан фуликул. Късмет и шанс винаги има! Не си посочила на графиката ден за предполагаема менструация, колко дена ти е МЦ. Ако ти е около 30 дни, е много вероятно О на 18ден.
Ето ти и малко инфо:
Според американския специалист Уилкокс забременяване може да се случи само при полово сношение в рамките на 6 дни преди и включително в деня на овулацията. Полово сношение след деня на овулацията не води до забременяване. Вероятността от настъпване на забременяване варира от 10 до 33% при сношение 5 дни преди овулацията и сношение в деня на самата овулация.

Според научните данни най-подходящият период за забременяване е 10, 12, 14 и 16 ден (в случай на закъсняла овулация) при 28 дневен цикъл или  -4,-2,0,+ 2 дена при цикъл с различна от 28 дневна продължителност.

Кога може да започнете да правите тестове с урина за проверка на забременяване?

Повечето домашни тестове с урина за изследване на наличие на бременност проверяват Бета – ЧХГ отчитат 20-25 mIU/ml ЧХГ. Основно правило при тези тестове за бременност е да се правят един ден след очаквания ден на менструацията или 15 дни след овулацията. Тестът може да даде положителен резултат от 2-3 дена преди тази дата и 4-5 дена след нея, естествено ако е налице забременяване.

« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 19:25:20 pm от dida771 »
« Отговор #5 -: Ноември 16, 2011, 09:23:19 am »
МЦ през 30-31 дни имах 4 фоликула,един задържан доки каза че ОВУТО ми е било на 7-8,11т.е. по-рано отколкото казваш,засечено е с фоликулометрия,но незнам дали е права и дали БТ ми е вярна ако има повече от един фоликул?
« Отговор #6 -: Ноември 17, 2011, 19:00:39 pm »
Днес не се стърпях и правих тест естествено засега е отрицателен но другата седмица пяк ще опитам и дано вече видя 2 чертички.....
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Ноември 17, 2011, 20:12:21 pm »
Рано е за уринен тест.
Имплантацията е от 7 до 10 ден след О. - едва след това започва да се отделя ЧХГ /хормона, който засича теста за бременност/
Едва след 13-14 ден след О. нивата му са достатъчно високи за да отчете теста.
Правилото е след 14 ден след О. да се прави уринен тест, а кръвен най-рано след 11 ден след О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #8 -: Ноември 17, 2011, 20:14:22 pm »

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #9 -: Ноември 18, 2011, 10:38:07 am »
Късмет миличка!! :crossfingers: :crossfingers:Хубава трафика! :balk_103:
*
« Отговор #10 -: Ноември 18, 2011, 13:45:36 pm »
Късмет миличка!! :crossfingers: :crossfingers:Хубава трафика! :balk_103:
:bfp: :goodluck: :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #11 -: Ноември 18, 2011, 16:32:33 pm »
Аз за съжаление не смея да коментирам много графиките, защото не са ми ясни. Въпреки това ти пожелавам много късмет този месец и дано чудото да се е случило.
« Отговор #12 -: Ноември 19, 2011, 13:30:41 pm »
Вале Т се покачва,супер. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :goodluck: :bighug:
« Отговор #13 -: Ноември 19, 2011, 14:30:58 pm »
Незнам вече взех да губя надежда за този месец имам всички ПМ симптоми,толкова ме боли кръста днес че само лежа и едно ми е такова "ревливо",всичко ме разплаква,добре че имах и повод да порева та си мисля че от него съм по-разтроена.Вчера разбрах че етърва ми е бременна и тайничко да си призная и завидях...Помислих си защо Бог благославя някои жени да имат деца когато те не ги искат и тя най-вероятно ще направи аборт защото си има две деца и неиска повече,а такива като нас немогат и едно да имат,явно така ни е било писано...........извинете ме че ви натъжавам допълнително,не са ли ви малко и вашите проблеми.....пожелавам ви много положителни вируси да ви споходят....
*
« Отговор #14 -: Ноември 19, 2011, 17:48:53 pm »
Валентина,я виж каква хубава графика имаш,не бързай да се отчайваш толкова рано :goodluck:

« Отговор #15 -: Ноември 20, 2011, 11:15:50 am »
Успех в днешния ден на всички бебеправещи!!!!!!! :D :pleasantry: :bed:
« Последна редакция: Ноември 20, 2011, 11:22:52 am от valentina todorova »
« Отговор #16 -: Ноември 20, 2011, 11:39:54 am »
Здравей Вале :balk_64:.Графиката ти си върви идеално . Всичко ще е наред миличка. А дори и да дойде :witch: ,не забравяй ,че наближават Коледните празници ,по които стават чудеса santa2. Няма да се притесняваш само. Господ си знае работата и със сигурност ше изпрати и на теб рожбичка :babyflips:. Малко търпение само. Много цунки и успех сладка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :balk_104:
« Отговор #17 -: Ноември 21, 2011, 08:22:47 am »
Моля ще ми кажете ли как върви графиката ми?Имам много ПМ симптоми–болки в кръста,болки ниско в корема и болки в гърдите,вчера докато бях под душа забелязах че имам и лека болка когато водата пада директно по зърната на гърдите този симптом има ли го и преди цикъл или вече взех да си въобразявам :oops: :lol: И друго си мисля сега Док.каза след евентуален пол.тест да почвам Утрогестан вагинално,но аз си мисля дали ако го започна сега но не съм бременна това ще повлиае на датата ми на МЦ?Или първо да изчакам?Незнам но си мисля че всичко идва оттам-недостатъчен прогестерон и затова немога да задържам плода?Ако няма бременност този месец ще се изследвам за количествата на Прогестерон ако се изразих правилно..... :lol:
« Последна редакция: Ноември 21, 2011, 08:39:08 am от valentina todorova »
*
« Отговор #18 -: Ноември 21, 2011, 12:00:11 pm »
Според мен  :heartbeat:са на мястото,където трябва да са и графиката ти върви много добре.Така ,че шанса с голям за коледен подарък! :babyflips: santa2
« Отговор #19 -: Ноември 21, 2011, 12:32:30 pm »
според мен си направи тест днеска пробваи и ако е +по4ваи веднага утрогестан!