А между другото този проблем ми се появи за пръв път когао бях на 15 години.Цикълът ми дойде когато бях м 4 клас но до 15 годишнината си нямах проблеми.от тогава до сега вече съм на 20 и нищо не се е променило......само и еденствено проблеми
Все едно,че описваш моя случай.С тази разлика ,че по мое време ние манифестирахме и ядохме салатките след аварията в Чернобил ,та тогава като започнаха проблемите казаха -последствията от радиацията при някои се явяват по-рано и така.Ту ми идваше,ту не.Бях на противозачатъчни 2 години.Откриха ми киста на десния яйчник,кото ту се появяваше,ту изчезваше,понякога цикъла забравяше да ми дойде,но следващия месец си наваксваше пропуснатото.На 11 ми дойде на 26 години ми спря.Ходех на лекар 6-7 месеца поред и ми казват,че не могат да ми поставят диагноза ПКЯ,защото съм нямала еднакви ссъстояния 3 поредни месеца.После бях 8 години на лекарства и те си свършиха работата.След като родих преди 3 години всичко се оправи като по някакво чудо.
Според мен обикновенните гинеколози не могат да ти помогнат.По-добре се обърни към някой специалист по репродуктивна медицина и успех