0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Цитат на: ileini в Май 22, 2012, 16:31:54 pmОт изброените само банани давам Д-р Бърди! Ще ги спра!midge Всичко започна като я пуснах в началото на април! Но съм я спряла от месец и няма оправия! Затова и си мислих, че е бактерия и на своя глава пуснах изследванията, но излязоха чисти., от друга страна ако е вирусно не трябваше ли да отшуми до сега?! Иначе и четеримата доктори казват, че гърдичките са чисти, че няма хрипове...Да се дава Суметролим в случая не е удачно.Помислете за курс със сериозен АБ- Аугментин, Амоксицилин, Азитромицин, Зинат. Зинат е може би най-подходящ.Спрете първо плода- да не би да реагира на него.Но курса Ви с Бисептол не го "броете" за сериозно АБ лечение.
От изброените само банани давам Д-р Бърди! Ще ги спра!midge Всичко започна като я пуснах в началото на април! Но съм я спряла от месец и няма оправия! Затова и си мислих, че е бактерия и на своя глава пуснах изследванията, но излязоха чисти., от друга страна ако е вирусно не трябваше ли да отшуми до сега?! Иначе и четеримата доктори казват, че гърдичките са чисти, че няма хрипове...
И аз да се запиша тук Севи е с бронхиолит. Три дни опитвахме само с инхалации с Вентолин, но хриповете вече се чуват с просто ухо и се усещат с ръката. Та от днес започнахме и АБ - Стандацилин. Иначе температура не е вдигала, но се притесних, че положението зазлява и се съгласих вече и на АБ. Предписаха ни и Урбазон за четири дни.Др. Бърди, въпроса ми е към Вас - Севи за втори път ми прави бронхиолит, но предния път се размина без АБ. Аз като бебе съм правила астматични пристъпи (майка ми пък е правила спастични), та дали има някаква връзка?