И аз съм безсилна в борбата с хремата и кашлицата
Чета и се чудя какво да го правя това дете. Водих го вече при 4 доктори и все повтарящи се диагнози "от зъбки" и "вирусна инфекция". Е какви бяха тия вируси вече 2 месеца неспираща хрема. Температура през седмица за х 2-3 дни и то все 38-39,5. В чудо се виждам! Антибиотик не е пила малката, защото секрета от носа е чист. Въртим само Фитолор, Олинт, Тантум верде, промивки с физиолог. р-р. Минахме и един седмичен курс със Суметролим. Ами отшумя всичко за 4-5 дни и пак на нова сметка! Първо беше влажна кашлица - Фитолор, след две седмици ларенгиална - Тусавит. От две нощи не спи, мъчи я суха кашлица х2часа през 2-3 мин. се дере милото
Днес пак я водих на УНГ новата рецепта:
3х1-2 впръсквания Олинт
след олинт мазане на ноздрите с Макситрол маз /сега чета в интернет, че това са антибиотични капки за очи
/
За кашлицата Синекод 3х25капки ако разчитам правилно рецептата.
Стоя и се чудя как да постъпя! Чувствам се безсилна! Нямам избор и ще пробвам и този вариант.
Д-р Бърди ОТНОВО ще Ви помоля за мнение. Какво да правя? Какви изследвания да пускам? До сега съм пускала само носен и гърлен секрет - чисти са. Все си мисля, че не е нужно да ви занимавам с проблемите си всеки път, но ето че отново съм на път без изход. Не мога да приема факта, че детето ми е с течащ нос втори месец и с кашлица от един и това е нормално!
Стана много дълго... Извинете ме за което, но наистина се чувствам ужасно! Хубав ден ви желая и здрави дечица!