Ние утре сме на алерголог с Ивана и и тръпки ме побиват как точно ще стане да и направят изследването, след като тя въобще не стои мирно. Обаче трябва да се направи, защото освен сезонните аергии, преди 2 седмици ми направи и жесток обрив,който така и не разбрахме от какво е, защото в градината казаха, че е яла само каквото е на менюто, пък от там всичко е опитвала. Обаче то при алергии обикновено не се получават от първият път, та знам ли сега към кое точно е било. Поне утре ще имаме резултати какво може и какво не може да яде.
При педиатърката е трагедия,крещи, дере се, върти се като змийче и миналият път и тегли такъв шут в корема, че се извинявах след това. Дори не разбирам защо точно към лекарката, при положение, че тя само я преслушва, друг и бие инжекциите, а от сестрите не я е страх толкова много. Сега аз до колкото знам тези тестове за алергии на децата се правят на гърба, така че се надявам да е по-мирна, но знае ли човек. Миналият път при алерголога беше на кеф и нямаше проблем той да я преглежда. Стискайте ми палци, че това са около 70 боцкания само за храните и за дихателните не знам колко правят на децата, но на мен ми бяха 60. Не болят и според мен дори не се усещат, ама си трябва търпение, пък малко дете как да го държиш толкова време. Направо не ми се мисли. Аз го чукнах на интернета алерголога и се оказа, че има и втора специалност педиатрия, така че вяроятно е добре, че баш при него отиваме, но аз пак се притеснявам много как ще мине.
Боби