Лисе, не искам да си представям какво си преживяла.
Прегръщам те! Дано всичко вече е зад гърба ви и резултатите на Никол са добри. Много, много да нацелуваш цялата лисича хралупа!
Помня че и аз много се страхувах от смъртта като малка. Просто се опитвах да си представя този момент как живея, дишам и в един момент просто ме няма...Ами какво става с мен? И ей такива неща ме занимаваха. Не помня да съм споделяла с родителите ми, по-скоро съм била вече на една по-съзнателна възраст и не съм искала да ги безпокоя...Добре че все още не се налага да обяснявам подобни неща...
Мешко, моето дете ходи на ясла от повече от година, свикнала е, ходи с желание, не е там проблема..Мисля, че по-скоро й се спи, а и това, което казва Кроки за дрехите все едно за моето дете е писано. Ако й купя нещо ново или я накарам да облече нещо добре забравено старо настава революция - "Това не е мое, голямо ми е, малко ми е..." Ела гледай! Обяснявам аз, ама...след няколко дена може и да го осъзнае! Иначе не ме слуша изобщо какво й говоря, изпада в изтерия и така...Чудя се кога ли ще я метна и аз по пижама в колата. Ще пробвам с обясненията от предходната вечер, когато е по-спокойна - дано да хванат ред.
Яна, и аз купувам по 2 - за Дара и за племенницата, че сега са в такъв период на ревност, не може едната да има, а другата не. Сега съм им поръчала 2 чифта еднакви маратонки, които дядо Коледа да им донесе, та поне си мисля, че ще ги носи, два еднакви конструктора и ще видим по още нещо...
Мини, днес точно това си говорихме с колегите, че при зъбите профилактика му е майката, че е до ген - така е, но в никакъв случай не бива да се отлага ходенето на зъболекар. Аз имам късмета да имам 2-ма приятели стоматолози, та все намирам време да ги посетя, де да се видим и да поприказваме, та и зъбите ми да прегледат, а и с парите могат да ме поизчакат...че то настана едно време - страшно!
Айде че се улях - Лека и спокойна вечер!