Здрава и хубава седмица ви пожелавам.
Аз изживях кошмарен ден досега:( А за Никол не ми се мисли какво и е било. Никой не ми каза какво да очаквам когато детето излиза от упойка. Мислех, че "просто ще се събуди"
, че ще са и сложени обезболяващи, че... Чух рев в коридора и някой извика "майката на Никол". Хукнах и ми дадоха дерящо се дете в ръцете като ми казаха, че малко щяла да поплаче и 2 часа да изчакаме на диванчето в коридора и после ще си ходим.
Да ама Ники беше в истерия и паника каквато не съм виждала и дано не видя никога повече. Нито можех да я гушна, нито да я държа и половин секунда на едно место, нито да седне, нито да легне. Хапеше, дереше ме по лицето, дърпаше си превръзките и пищеше с всичка сила. На въпроса ми защо така се държи и от болка ли е или от упойката, анестезиоложката ми вика, от болка е. Викам е добре де, като е от болка неможе ли да и дадете обезболяващо?! Решиха да ни свалят в детското отделение и там взехме акъла на доктора на отделението, който през 10 минути идваше да чуе защо така пищи и да ми каже, че било нормално след упойка така да се държат но да съм я успокоявала, ще кажеш, че аз не се опитвах това ами да я плаша. Много беше страшно. След час и половина истерия се измори и заспа за около 40 минути.
Доцент Райков дойде да ни види и за съжаление новините не са съвсем добри:( Едното пръстче се е освободило и всичко е наред но това, което опитвахме с инжекции и , което е много изкривено не се е оправило:( Доктора каза, че е освободил сухожилието но въпреки това не се свива. Оттук нататък ще чакаме резултата от биопсията, която преди малко изпратих за София и ще се търси връзка с фиброматозата специално при този пръст.
И това мина:) Тази седмица да видим как ще махнат конците на Алекс и ще направят нови превръзки на Ники в сряда:)
Сега чакам като се наспят да пазя бинтованите ръчички на Ники, че ще има да обясняваме много:) Майка ми е тук и имам помощ. Светльо го викат на кораба месец по-рано и в събота заминава.
Креми, от сърце благодаря за подкрепата в болницата. Бях на границата да рухна, честно.
Стискайте ни палци за възможно най-добри резултати от хистологията и да намерим начин с физиотерапия да раздвижим другото пръстче.