Мимози, време е да спреш да гладиш на децата.
Стефи, и аз всяко нещо го пера след един ден обличане. Мъжът ми ме е обявил за луда. Мисля, че скоро ще се наложи и сушилня да купим, че иначе всеки ден съм заета с това пране.
мидж, и моят беше с кашлица, но педиатърката каза, че можел да ходи на ясла. И не е само тя. Всички педиатри тук са така. Щом нямал температура, можел да ходи. Добре, че не боледува често все пак!
нуну, и моят е така, с тази разлика, че става, но докато прибирам масата от закуската, човекът си е отишъл в стаята и се е заиграл и после не дава нито да го обличам, нито нещо друго, което да му прекъсва играта. Баща му каза първо да съм го обличала преди да закуска и после директно след закуска да тръгваме, дори и да не съм разтребила масата.
Ние уж сме здрави вече. Само дето ми се губи гласът нещо. Е, мъжът ми може и да е доволен, въпреки че той говори повече от нас.
Тъкмо щях да снимам детето за календара и го нахапал вчера комар у нас, та пак не е във вид като за снимка. Дано му минат пъпките и не си направи някоя цицина пак, че няма да успея да се вместя в срока за пращане на снимките!
Хубава седмица и от нас!