0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
06.11.1989   Я.Н.К.   М   rib4o       - ИНПР      40      48 напуснал
07.11.1989   Д.С.П.   М   elora_cat - ИНПР      36      44 напуснал
07.11.2000   Р.Т.А.   М   Tarja   - ИНПР        38      33 изпратен
11.11.2001      Е.Е.М.  М - Lisko                 36      32изпратен
14.11.1996      В.П.М.  Ж - rozovelka             42      37 изпратен
15.11.1999      А.Ж.Й   Ж - Ognyana               36      33 изпратен
18.11.1999      Г.Г.В.  М   ники                  36      33 изпратен
21.11.2003      Ц.Ш.Ш.  М   StefiZ изпратен
Според директорката, подходящи подаръци за всички дечица са: албум за снимки, дреха, бельо, плюшена играчка, пъзел, козметика или аксесоари за поддържане хигиената и външния вид.

Моля, изпращайте ги преди 20-то число на съответния месец, тъй като около тази дата се организира общо тържество за рождениците, на което всеки получава своя подарък.

Адресът е:
гр. Роман - 3130
обл. Враца
ул. "Христо Ботев" 60
ДДЛРГ "Н.Й. Вапцаров"
г-жа Ивет Симеонова

Вътре в пратката напишете, че става дума за инициативата "Рожденик" на сдружение "Зачатие", както и за кое детенце става въпрос - трите му имена и рождената дата.

Много ви моля пишете, когато изпратите подаръка!

Благодаря ви!

Ще получите ЛС с повече информация.
« Последна редакция: Ноември 18, 2011, 20:19:01 pm от к(Р)оки »

Re: Рождените дни на децата от Роман - Ноември
« Отговор #1 -: Ноември 08, 2011, 10:59:23 am »
Момичета, имам питане - приблизително до каква сума купуваме подаръци? Преди време още в началото на инициативата помня, че говорихме нещо за 20лв. Отдавна тази сума не е достатъчна, а и аз самата не съм се вмествала в нея. И все пак какво е положението в момента? Имаше период, в който всеки пишеше какво е взел и беше добър ориентир. Все пак няма да е приятно едно детенце да получи подарък за 100лв, а друго за 30лв примерно :? И в този смисъл аз за момента съм купила дебели зимни ботушки и блузка. Мислех да взема и някакъв козметичен комплект с дезодорант, душ гел и някакво лакомство. Мислите ли, че е достатъчно?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2011, 11:04:55 am »
Розовелка, говорихме с г-жа Симеонова и за това. Реално точно така се получава - едни получават много големи подаръци, други - много малки. Аз не виждам как може да се урегулира това  :?
*
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2011, 11:08:49 am »
Розовелка, аз целенасочено не купувам неща за ядене, защото и на другите ще им се приядат.
Иначе много неща си накупила. Може би да се опитаме да се ограничим до 1-2?

« Отговор #4 -: Ноември 08, 2011, 11:21:41 am »
Досега за ядене съм вземала примерно голяма кутия вафли, за да се почерпят всички дечица или кутия бонбони :? Но преди имах две дечица и двете бях август месец, на тях заради жегите нищо за ядене не бях пращала!
Кроки, мисля си, че ако все пак уточним някаква приблизителна сума ще е добре и повечето момичета ще се съобразяват :?
*
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2011, 11:37:03 am »
Да, хубаво е все пак да са долу горе равностойни подаръците. И моите деца са август и храна не съм изпращала. Тази година например купих  на момиченцето маратонки, блузка с дълъг ръкав и книжка. Общо някъде към 45лв. мисля беше, маратонките бяха рънърс, блузката от фокс кидс и книжката не помня.
Имах декември едно момче, голямо, но то напусна. На него миналата година си спомням, че купих пуловер, шапка, ръкавици, и термо чорапки всичко взех от ТСМ тогава, хубави са им нещата, а и имаше намаление та пак около тази сума е било - 40 лв.
*
« Отговор #6 -: Ноември 08, 2011, 20:13:09 pm »
Аз съм фен на облеклото за подарък.
Миналата година дадох 70 лв.,  -  зимни кожени боти, пуловер и тениска.

Днес  купих за моето декемврийче, яке за 50 лв.- много тинейджърско, смятам да купя и бонбони за почерпка.

п.п. хубаво беше да имаше актуални размери, моето дете миналата година беше с обувки № 35 - малко ми се виждаше за 13 годишен, но сега само мога да си гадая какъв номер носи
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 20:17:04 pm от Тара »
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #7 -: Ноември 10, 2011, 10:18:52 am »
ПОдаръкът за моето детенце е изпратен.

Пъзел, чаша с Макуин за мляко или чай, комплект тоалетни принадлежности и топла блузка.
*
« Отговор #8 -: Ноември 10, 2011, 10:23:31 am »
Точно поради тази причина се въздържах и аз от обувки.Купих пуловер и тоалетни принадлежности.Искренно се надявам пуловера да стане взеха малко по-голям от написания размер.

*
« Отговор #9 -: Ноември 13, 2011, 11:25:51 am »
Добавих ново момче в ноемврийския списък. То е от новопристигналите деца, мой пропуск е, че сега го добавям.
*
« Отговор #10 -: Ноември 14, 2011, 16:13:08 pm »
Момичета и мен ме притесняват размерите. Взела съм според възрастта, но знае ли човек...

Подаръкът за моето дете е изпратен: яке, калцуни и шал.

(Обикновено се вмествам в сумата 50 - 60 лв. ... Виждам, че сте коментирали.)
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #11 -: Ноември 14, 2011, 19:59:33 pm »
Подаръкът за моето детенце е изпратен
*
« Отговор #12 -: Ноември 14, 2011, 21:06:56 pm »
Има ли някой възможност да поеме новозаписаното детенце?
На мен ми е много трудно да излизам от работа
*
« Отговор #13 -: Ноември 15, 2011, 09:28:14 am »
изпращам, няма да оставим детенцето без подарък. :?

крокс, дай подробности на ЛС и името
*
« Отговор #14 -: Ноември 15, 2011, 16:28:52 pm »
И подаръка за моето детенце е изпратен :D

*
« Отговор #15 -: Ноември 15, 2011, 17:14:24 pm »
Може ли някой, който има връзка с Таря, да разбере дали е подготвила подарък за детето. Не е посещавала форума скоро и няма как да е видяла ЛС.

*
« Отговор #16 -: Ноември 15, 2011, 18:42:59 pm »
изпратих и аз, дано се зарадва детенцето :)
купух му екип от две части, пъзел и бельо, пазарувах от кварталния детски магазин, мацката е много свястна и се познаваме отдавна, купих и за декемврийското си детенце подарък, та тя като разбра, че купувам за дечица от дом, първо ми направи отстъпка и отделно ми даде над 10 комплекта потничета и гащички и едно куфарче с принадлежности за рисуване, чисто ново, но при доставката му се е нарушила опаковката. Много се зарадвах, признавам си, все едно на мен ги подари :D
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #17 -: Ноември 18, 2011, 20:17:36 pm »
Подаръкът ми е изпратен още в началото на месеца (имам си reminder на телефона), просто нещо не стигам до форума напоследък. Купих зимен комплект - шапка, шал и ръкавици, топло елече, книжка, сапун, паста и четка за зъби.
         Equally Destructive
*
« Отговор #18 -: Ноември 18, 2011, 20:19:49 pm »
супер, всички подаръци са изпратени. заключвам темата