0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
Объркана съм!
« Отговор #20 -: Юни 12, 2006, 16:17:02 pm »
Успокой се,мила Ади,вси4ко 6те бъде наред :balk_21:
Мисли положително и вярвай,4е 6те види6  :bfp:
4акането 6те си заслужава.
Успех и 4акаме с нетърпение да ни зарадва6 :cloud9:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Объркана съм!
« Отговор #21 -: Юни 12, 2006, 16:29:29 pm »
Ади, и да се тревожиш и да не се тревожиш - сега можеш само да чакаш. Притесненията не ни помагат в такъв момент. :balk_21:
Да знаеш, че много ти стискам палци още този месец да се запишеш в темичката - "Забременях от инсеминация - къде?"  :balk_600:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Объркана съм!
« Отговор #22 -: Юни 12, 2006, 20:29:38 pm »
Мили момичета много ви благодаря за топлите думи,за подкрепа....за куража който ми давате!По принцип съм страшен оптимист и вярвам че някой ден ще имам дете!!!!
Просто това чакане,тази неяснота ме подлудява а и по принцип съм нетърпелива ...,тя и зодията ми е такава-водолей!
Днес вече поглеждам по друг начин на нещата...страшно много ми помогнахте!Знам че направих необходимото и другото вече е божа работа!Още един път ви БЛАГОДАРЯ !!!!!!Благодаря че ви има!! :balk_21:  :balk_21:  :balk_21:
*

adi

• 7710
Объркана съм!
« Отговор #23 -: Юни 12, 2006, 20:32:25 pm »
Цитат на: pkoprinkova
Мила Ади, напълно те разбирам  :bighug:
Аз съм след 3-то инсе и май по същото време ще си чакам резултата. Търпението е най-важното в случая. Знам, че е трудно, но не знам какво друго би помогнало. Не че аз съм по-малко притеснена от тебе, но се опитвам да не мисля само за резултата (до сега не ми се удава особено  :oops: ).
Само да ти кажа, че изобщо не е задължително да имаш признаци на бременност. Говорила съм с приятелка и със сестра ми. Те имат по две деца и двете казват, че при тях при двете им бременности усещанията са били различни. Едната ми каза, че при първата бременност й се е гадило, а при втората не, а при другата е било точно обратното. Така че правило няма и дори при една и съща жена всяка бременност може да е различна като усещане.
 :crossfingers:  за теста!
 :bighug:

Мила от все сърце ти желая положителен резултат!!!!!!!!!!!Дано това да ти е трета и последна инсеминация!!!! :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:  :balk_21:
Объркана съм!
« Отговор #24 -: Юни 12, 2006, 20:50:28 pm »
Мила Adi,стискам ти палци и ти пожелавам успех с цялото си сърце! :bighug:  :balk_21:  :blowingdust:

Любовта на човек към човека-това е може би най-трудното,което ни е дадено,крайността,последното изпитание и доказателство...
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Объркана съм!
« Отговор #25 -: Юни 13, 2006, 09:42:24 am »
И аз ти стискам палци ,мила, и вярвам, че този път се е получило и всичко ще бъде наред.Късмет!
*
Объркана съм!
« Отговор #26 -: Юни 13, 2006, 10:17:57 am »
Мили adi и pkoprinkova,
стискам палци и на двете Ви, искам да кажа, че този месец е крайно време да си имаме прясно бременееща от този форум, така че Вие сте!
Много, много искам да Ви се случи!
Объркана съм!
« Отговор #27 -: Юни 13, 2006, 10:46:21 am »
Мили Ади и Пкопринкова, пожелавам ви от сърце да ви се случи най-желаното от вас.  :balk_50:  Заредете се с положителни емоции, колкото и да ви е трудно. Знам, че чакането направо Ви побърква, но друго нищо не можете да направите за момента. Така че кураж момичета.  :balk_103: Ние сме с вас! Мила Ади, графиката ти е чудесна до тук. Дано да е станало!   :bfp:
Объркана съм!
« Отговор #28 -: Юни 13, 2006, 11:11:09 am »
Благодаря ви за палците момичета  :bighug:
Стискам палци на всички ви и дано скоро да има повече теми в Дългоочакваната бременност  :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:
*

adi

• 7710
Объркана съм!
« Отговор #29 -: Юни 13, 2006, 20:30:21 pm »
:balk_21:  :balk_21:  :balk_21:
Объркана съм!
« Отговор #30 -: Юни 13, 2006, 20:59:16 pm »
:balk_21:  :crossfingers:  :babyflips:
*
Объркана съм!
« Отговор #31 -: Юни 14, 2006, 17:19:33 pm »
УСПЕХ!!! И СКОРО ВРЕМЕ
 :stroller:
*
Объркана съм!
« Отговор #32 -: Юни 14, 2006, 17:28:27 pm »
Ади,
като гледам с теб сме горе - долу на един хал :D Стискам ти палци и ти желая успех! :D
*

adi

• 7710
Объркана съм!
« Отговор #33 -: Юни 14, 2006, 22:31:39 pm »
Цитат на: aivy
Ади,
като гледам с теб сме горе - долу на един хал :D Стискам ти палци и ти желая успех! :D

Мила Айви твоята графика е много хубава!Струва ми се че има трифазност!!!!!Дано дано да е станало чудото!!!!!!!!!Надявам се да не ти идва цели 9 месеца!!!!!!!!!Успех миличка от все сърце ти го желая!!! :blowingdust2:  yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17
*
Объркана съм!
« Отговор #34 -: Юни 15, 2006, 09:34:32 am »
Цитат на: adi
Цитат на: aivy
Ади,

Мила Айви твоята графика е много хубава!Струва ми се че има трифазност!!!!!Дано дано да е станало чудото!!!!!!!!!Надявам се да не ти идва цели 9 месеца!!!!!!!!!Успех миличка от все сърце ти го желая!!! :blowingdust2:  yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17

:bighug:  Мила Ади, при мен май обаче този месец няма да се получи пак :cry: Днес имам зацапване, което ми прилича на М, така че не се надявам много :? Дано при теб да се получи :D Стискам ти палци и ще чакам да се похвалиш
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
Объркана съм!
« Отговор #35 -: Юни 15, 2006, 11:09:16 am »
Хайде момичета,чакаме положителните резултати :bfp:
Стискам палци :crossfingers:  :crossfingers:  :crossfingers:

*
Объркана съм!
« Отговор #36 -: Юни 16, 2006, 23:16:11 pm »
Мила Ади! Нищо не се знае, мисли позитивно и ще видиш как мечтите ти ще се сбъднат! Много те :bighug:  :balk_104: Аз вярвам, повярвай и ти!
Объркана съм!
« Отговор #37 -: Юни 18, 2006, 14:51:05 pm »
Милички, и на двете графиките ви са хубави, така че няма място за отчайване! В този момент се нуждаете само от положителни мисли и мнооооооого спокойствие, така че горе главата!
Трябва да е станало!!!! Желая ви го от все сърце и стискам палци!

Успех и целувки!!!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

rene_24

• 224
  • няма радост по -голята, от това да станеш МАМА!
Объркана съм!
« Отговор #38 -: Юни 18, 2006, 15:25:54 pm »
Ади,какво става мила,кога ще направиш теста???
С теб сме  , стискаме ти палци и чакаме:bfp:
*

adi

• 7710
Объркана съм!
« Отговор #39 -: Юни 18, 2006, 15:57:12 pm »
Цитат на: rene_24
Ади,какво става мила,кога ще направиш теста???
С теб сме  , стискаме ти палци и чакаме:bfp:

Мила Рене утре ще правя теста и направо съм на ръба на нервна криза!!!Зная че сте смен и съм ви много благодарна, радвам се че ви има!Зная че ме разбирате.......................дано утре да ви кажа хубава вест...... :balk_21:  :balk_21: