0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Мила Ади, напълно те разбирам Аз съм след 3-то инсе и май по същото време ще си чакам резултата. Търпението е най-важното в случая. Знам, че е трудно, но не знам какво друго би помогнало. Не че аз съм по-малко притеснена от тебе, но се опитвам да не мисля само за резултата (до сега не ми се удава особено ).Само да ти кажа, че изобщо не е задължително да имаш признаци на бременност. Говорила съм с приятелка и със сестра ми. Те имат по две деца и двете казват, че при тях при двете им бременности усещанията са били различни. Едната ми каза, че при първата бременност й се е гадило, а при втората не, а при другата е било точно обратното. Така че правило няма и дори при една и съща жена всяка бременност може да е различна като усещане. за теста!
Ади,като гледам с теб сме горе - долу на един хал Стискам ти палци и ти желая успех!
Цитат на: aivyАди,като гледам с теб сме горе - долу на един хал Стискам ти палци и ти желая успех! Мила Айви твоята графика е много хубава!Струва ми се че има трифазност!!!!!Дано дано да е станало чудото!!!!!!!!!Надявам се да не ти идва цели 9 месеца!!!!!!!!!Успех миличка от все сърце ти го желая!!! :blowingdust2:
Ади,какво става мила,кога ще направиш теста??? С теб сме , стискаме ти палци и чакаме:bfp: