0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Объркана съм!
« -: Юни 11, 2006, 14:39:29 pm »
Здравейте мили момичета!Незная  каде точно да отворя тази тема .....
... но реших да е тука!
Преди няколко дена (11дена)направих инсе и сега си чакам резултата!
Това чакане ме побърква!!!!Толкова много се надявах че е станало но май  радоста няма да е дълга!Утре ми е 26 ден от цикъла -дата на предполагаема М.От 2-3 дена имам болки и напрежение в дясно и посредата ниско долу!(Иначе БТ за сега като гледам май е ок)!Днес вече болките станаха доста силни ...пия ношпа но май няма ефект!Това много ме притеснява!.....че пак няма да е станало!!!!Цял ден ми се плаче ,направо откачена работа!Иначе утр имам да слагам последен ПРЕГНИЛ....но незнам дали да се надявам.....!!!! :balk_145:
Объркана съм!
« Отговор #1 -: Юни 11, 2006, 15:12:35 pm »
Мила Ади,
Стискам палци всичко да е ОК!!!!!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
Объркана съм!
« Отговор #2 -: Юни 11, 2006, 15:37:32 pm »
ади, ти нали знаеш че признаците и за м. и за ранна бременност много си приличат. не бързай да се предаваш преди да ти дойде. вичко ще е ок. успех
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
Объркана съм!
« Отговор #3 -: Юни 11, 2006, 16:12:47 pm »
При мен ако има болки - е добре, ако не ме боли, значи нищо не е станало.
Объркана съм!
« Отговор #4 -: Юни 11, 2006, 16:26:03 pm »
Мила Ади, стискам палци за най-желания резултат :bfp:
 :bighug: Успех, слдурка!
*

adi

• 7710
Объркана съм!
« Отговор #5 -: Юни 11, 2006, 16:45:57 pm »
Мили момичета благодаря ви за подкрепата!Радвам се че ви има!!!!
Просто се притеснявам защото болките са доста силни!А и преди години когато забременявах веднага усетих!...много ме боляха гърдите и от самото начало ми се гадише!Сега ги няма тия неща!!
Направо незнам!!!На 18-20 трябва да направя кървен тест и тогава ще разбера !Има 0ще 7-8 дена!Оф!  :balk_21:
Объркана съм!
« Отговор #6 -: Юни 11, 2006, 17:19:10 pm »
Ади, не се вглеждай толкова много в себе си. Всяка бременост е индивидуална. Понякога дори сами предизвикваме усещанията, които знаем, че би трябвало да ги има.. ей така от самовнушение.
Най-доброто за момента е да си спокойна, колкото и да ти е трудно, да се забавляваш и да си положително настроена. :)
*
Объркана съм!
« Отговор #7 -: Юни 11, 2006, 18:01:00 pm »
Ади истина е това за признаците - лелката и бременността изглеждат по един и същи начин докато не дойде лелката  :evil:  - така че докато я няма винаги има шанс.
*

adi

• 7710
Объркана съм!
« Отговор #8 -: Юни 11, 2006, 18:02:11 pm »
Цитат на: Dideto
Ади, не се вглеждай толкова много в себе си. Всяка бременост е индивидуална. Понякога дори сами предизвикваме усещанията, които знаем, че би трябвало да ги има.. ей така от самовнушение.
Най-доброто за момента е да си спокойна, колкото и да ти е трудно, да се забавляваш и да си положително настроена. :)

Оф като се сетя че имам и 3 спонтанни в самото начало!!!!!Няма да мисля повече!!
Права си Диде ..ще се опитам да се успокоя! :balk_21:
Объркана съм!
« Отговор #9 -: Юни 11, 2006, 18:08:10 pm »
Търпение АДИ.....всичко ще е наред......стискам силно палците за теб  
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Объркана съм!
« Отговор #10 -: Юни 11, 2006, 18:21:09 pm »
Ади, пожелавам ти да е станало.
 :balk_21:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Объркана съм!
« Отговор #11 -: Юни 11, 2006, 18:24:08 pm »
Ади, стискам палци!!! Бъди спокойна, макар да знам от опит, че е доста трудно за постигане!!! :P  :P  :P

Объркана съм!
« Отговор #12 -: Юни 11, 2006, 18:42:20 pm »
Спокойствие и търпение миличка, и дано ни зарадваш скоро с хубава вест!
 :c :crossfingers:  :crossfingers:  :balk_21:  :bighug: rossfingers:

*
Объркана съм!
« Отговор #13 -: Юни 11, 2006, 21:01:38 pm »
Ади, дано да е станало :crossfingers:  :crossfingers:

*

piera

• 896
  • Keen on boots
Объркана съм!
« Отговор #14 -: Юни 11, 2006, 21:58:23 pm »
Успех и от мен,мила Ади!Силно стискам палци скоро да ни зарадваш!!! :bfp:
 :crossfingers:  yahoo_17
*
Объркана съм!
« Отговор #15 -: Юни 12, 2006, 09:48:50 am »
Бъди спокойна Ади, бсичко ще бъде наред!!! Успех мила!!! :crossfingers:   :balk_21:
Объркана съм!
« Отговор #16 -: Юни 12, 2006, 11:20:13 am »
Мила Ади, напълно те разбирам  :bighug:
Аз съм след 3-то инсе и май по същото време ще си чакам резултата. Търпението е най-важното в случая. Знам, че е трудно, но не знам какво друго би помогнало. Не че аз съм по-малко притеснена от тебе, но се опитвам да не мисля само за резултата (до сега не ми се удава особено  :oops: ).
Само да ти кажа, че изобщо не е задължително да имаш признаци на бременност. Говорила съм с приятелка и със сестра ми. Те имат по две деца и двете казват, че при тях при двете им бременности усещанията са били различни. Едната ми каза, че при първата бременност й се е гадило, а при втората не, а при другата е било точно обратното. Така че правило няма и дори при една и съща жена всяка бременност може да е различна като усещане.
 :crossfingers:  за теста!
 :bighug:
Объркана съм!
« Отговор #17 -: Юни 12, 2006, 11:49:08 am »
Ади, ти си много мил човек, така е видно от пистингите ти, които винаги са оптимистични. Сигурна съм, че си и много борбена и смела, и че си напълно готова да постигнеш онова, към което се стремиш. Ще успееш, убедена съм. ЗАСЛУЖИЛА СИ ГО! Целувки.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
Re: Объркана съм!
« Отговор #18 -: Юни 12, 2006, 11:53:46 am »
Много търпение и спокойствие. Дано всичко да е наред и да ни зарадваш съвсем скоро с :bfp: !

:hug2:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Объркана съм!
« Отговор #19 -: Юни 12, 2006, 13:23:02 pm »
Кураж и от мен, търпение и спокойствие, не бързай да се отчайваш:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6