0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте момичета,в понеделник ще ми правят ендометриална биопсия,ще ви бъда благодарна ако някой сподели как точно протича,какво представлява,боли ли,колко продължава,каквото си спомняте, всичко ще ми е полезно....
Цитат на: daria_66 в Март 29, 2013, 14:00:43 pmЗдравейте момичета,в понеделник ще ми правят ендометриална биопсия,ще ви бъда благодарна ако някой сподели как точно протича,какво представлява,боли ли,колко продължава,каквото си спомняте, всичко ще ми е полезно....На мен ми правиха този месец. Процедурата е кратка (минута, две) на 5 ден след доказана овулация. Вземат се клетки от ендометриума и се изследват. Мен ме боля-може би ако бях пила аулин щеше да боли по-малко. Но болката е за кратно - важно резултата да е добър и да не се налага друга. До колкото разбрах при не я се изследвали инплантационни показатели. Това е...Успех
Здравей,аз предният път бях по дълъг и пункцията ми беше на 14 ден.Кажи нещо за стимулацията и прегледите при късият протокол.
Здравей daria_66,на мен не ми се наложи лекарство след биопсията,но бях питала какво следва.Доктора ми каза,че лекарството се впръсква и мисля,че след седмица се прави нова биопсия,за да се провери дали се е подобрила средата.И така докато резултатите влязат в норма.При теб се налага лекарство ли?
Момичета, знае ли някои каква е цената на генетичните и имунологични изследвания?В сайта няма цена, а пише само че се правят съвместно с МБАЛ"Надежда".