0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добре дошла Benka и дано много скоро видиш  :bfp: :crossfingers:

Драгонче,защо бе душа,защо не става?

Приятен ден на всички!

*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
Честита нова темичка на всички ни! Дано наистина ноември месец ни е късметлийски и с много  :bfp: !!!!! Дай боже на всички да сбъднем голямата си мечта! Много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен!
Добро утро милички мои!
Хайде първата закуска в темата да е от мен!
ПРИЯТЕН И УСМИХНАТ ДЕН!

*
Добро утро момичета и момчета!Да ни е честита и късметлийска новата ни темичка!!
Сис,както винаги се е погрижила да не заслабнем :lol:Късмет на всички очакващи+++

Лек и спорен ден!! :D
Здравейте и от мен !
Честита нова темичка, нека е изпълнена с много  :bfp:
Честита дъщеричка на Лиони, много да я радва и щастливо детство.
От мен да кажа, след 10-дневния курс с Фемоден заради киста, които спрях преди няколко дни, днес ме посети гадната лелка.Да си заминава, та да се залавяме за работа.Сега ще я изчакам да свърши, за да ходя пак при гинеколога.Вероятно това ще стане другата седмица в Понеделник или Вторник, зависи кога ще минат 3-4 чисти дни.Дано я няма вече кистата.За сега може да ме махнете от не чакащи или да ме преместите в ловуващи.Ние днес сме при д-р Бъчваров в Щерев да си вземем документа за ин-витро.Дано само да ни го даде.Реших да не показваме третата спермограма, а само първата и втората.Първата е олигоастенозооспермия (с много намалена бройка и концентрация), втората е изключително лоша (единични нежизнеспособни, некроспермия), а третата е три пъти по-добра от първата (намалена е бройката, олигозооспермия).Та затова мислим да не я показваме, иначе може и да не ни даде документа.Вие какво ще ме посъветвате, да показваме ли третата спермограма.Единствената ни цел е да си вземем документа.Оттам вече е лесно, ще говорим с избраната лекарка ако е там, ако не допълнително и ще си подадем документите.Дано така се развият нещата при нас.Поне нещо сигурно да имаме.
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 11:33:56 am от Златен дъжд »

Драгонче,защо бе душа,защо не става?

...малко се успокоих и мога да попиша...казаха ни, че няма смисъл да подаваме документи за фонда, защото  тръбите ми били проходими...това показват снимките...което не е лошо, но те не вършат работата, която им е дадена  :( ... и ние минаваме за "неизяснен стерилитет", въпреки че причината е ясна... Уф, много тъпо...ама и аз с моя късмет...казаха ни да опитаме с 4 инсеминации и после евентуално може да подадем документи....Но...от друга страна моя лекар каза, че инсеминациите са опасни за мен, поради риск от извънматочна... и така...голяма каша...единствен шанс е да си самофинансираме ин-витро...но ако не е успешно...аз незнам...можем да съберем пари за едно...и после??? Остава ми да вярвам, че ако не стане "по чудо" по естествен път...ще стане от първия опит ... но това вече е доста натоварваща мисъл...Ужас!
Ей такива разни дилеми в моята глава!

Златен дъжд...по добре не я показвай третата...ако не ви искат да са 3...
« Последна редакция: Ноември 02, 2011, 14:27:35 pm от Dragony :) »
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Здравейте,записвам се и аз в новата тема.От много отдавна не съм писала и виждам много нови муцунки тук ,дано не се задържите дълго. Аз все още съм в редиците на чакащите своето чудо 9 месеца вече. Но стига съм чакала чудеса ,този месец пуснах хормони на 3-ти ден от цикъла (LH,FSH и Estradiol - перфектни са),сега другия месец мисля да посетя док за проследяване на овулация и да се потрудим в дните около нея  :D
Желая късмет на всички,кой за каквото чака  :D :D :D
*
Драгонче,сигурна съм,че още каквото и да решите ще ти донесе късмет още първия път.И аз имах няколко сценария в главата,как ще чакам 1 год.,за да ме одобрят от фонда..ами ако то е неуспешно,ще трябва още една година и т.н.

Ако стигнете до инвитро..защо не направите на ЕЦ ?Ако проблема е в тръбите...пък и е по-евтино и може да си го позволите още веднъж,макар че съм убедена ,че няма да се наложи..
А пък ако се реши за инвитро със стимулация..то пак ще донесе успех :)
Само недей да се ядосваш :) всичко ще се нареди съвсем скоро !

Целувки на всички и лека от мен !

jolie16 ...не бях се замисляла за опит на ЕЦ...трябва да попитам доктора...той все казва, че яйчниците са в добро състояние...но наистина там ще излезе двойно по-малко като пари...
Благодаря ти  :bighug:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Момичета, минахме при д-р Бъчваров.Дадохме си част от последните пари за прегледа.Сега до седмица (иска ги до 2 седмици готови) трябва да направим хормонални изследвания (FSH, LH, Prolactin, Testosteron) плюс микробиология (трихомони, микоплазма, уреяплазма и хламидия IgG+IgM) на мъжа ми.Това е към 150 лв, отделно сигурно и вторичен преглед при него.Както и на мен при доктор Тимева, още 50 лв.Изобщо точно сега ни се струпа, както си броим стотинките както се вика.Много се отчаях днес, като знам, че трябва сигурно назаем да искаме и как ще ги връщаме.Никак не ни е лесна нашата...Извинявайте, че толкова ви се оплаквам, но днешната ситуация много ме отчая.Бъчваров ни даде амбулаторен лист, на който на касата му сложиха някакъв номер и едното копие остана при тях, това ли е този документ, който ни трябва, че в цялата олелия не успях да разбера.

*
Здравейте, темата е стархотна :)
Тия дни много ме боля кръста, сутри ми се гади от пастата за зъби, имам болки като ПМС, може и да си внушавам... Ако сме успели скоро ще разбера. Този месец реших да почивам от тестове, а и температурата ми не е критерий - в началото бях болна, сега пък май ми никне зъбче и такива работи.

Успех на всички в новия месец и вярвам, че ще видим вече 2-те чертички и една по една ще се преместим в другата тема :)
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bighug:
Благодаря че сте ме сложили на опашчицата на чакащи  :) Късмет на всички очакващи и успех на всички ловуващи  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Момичета и Рачо, добро утро, милички :sunshine: Успех на всички през Ноември и дано да има много, ама много, много :bfp: този месец! :bighug:
Привет с днешна дата!
Лек и спорен ден!
Привет на всички форумчета,

Да си кажа и аз какво се случва с мен, така ми става по-леко в чакането. Вчера бях на лекар /профилактичен преглед след първи цикъл/.Направиха ми колпоскопия и цитонамазка. Всичко си се е възстановило напълно без усложнения, само в понеделник чакам резултатите от цитонамазката. Въпреки добрите новини ще трябва да  изчакам още един цикъл за да захвърлим презервативите.
Златен дъжд и при нас от два месеца се стопяват паричките по лекари и изследвания. Даже след две седмици имаме годишнина и май ще си я празнуваме на домашно СПА ;), но нали всичко правим за добро ще се стягаме и ще вървим напред.
Привет на всички, аз отново съм на линия
Пожелавам на всички дъжд от две чертички
Леле тука направо е паднала Бомба!
Няма закуска няма кафенце!
Направо ужасттттт!
Заповядайте поне на вкусен обяд :)
Лек и усмихнат Петъчен ден!
Ейййй мила Lioni_R прибрала си се  :youwoman: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :balk_21: :balk_21:!Как си миличка?Как е Маги?
*
Много пусто днес :?...
Лиони..добре дошла отново миличка :)

Как сте всички,къде се губите??? 

Приятна вечер  :balk_5:

Приятна вечер и на теб, Жули! Лека нощ!   :sleeping:
Имаме си бремелинка за ноемвриииии,Честито на Сиена видяла  :bfp: леко и безпроблемно бременеене повече пожелания след лекарския преглед :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :babyflips: