0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито и от мен Сиена.Лека и безпроблемна бременност  :D
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Добро утро момичета
siena дано тревогите ти са неоснователни и всичко да бъде наред  :bighug:
При мен досега няма М , но моя цикъл си прави каквото си иска предишните два месеца беше на 26 дни , преди това 29 не знам какво да мисля вече . За тест и дума не може да става ще се тормозя докато пак ми дойде и това е  :balk_91:
успешен лов на ловуващите
*
Благодаря ви момичета :) Надявам се да провлача крак и никоя от вас да не остане в тази тема !
Гледам някои от брменилките вземат Утрогестан или Дуфастон и се 4удех дали мога да си ги ''предпиша'' сама профилактично ?
Проблема ми е че живея в Англия а тук не си падат по тези лекарства , а аз съм с 3 миседа ...
За сега вземам само Фолиева киселна, витамин Б6 и пробиотици .Имам големи запаси от Магнерот от предишната ми бременост и нещо ще го започна от утре.. та отворена съм за всякакви съвети :)
Успех на вси4ки ви! :00001754:
*
Момичета, мерси за поздравите :)
siena честити 2 чертички и от мен :) Айде дано верно повлачиш крак и всички момичета да се махат от тук и да идват при бременелките :) За лекарствата ще ти пиша на личен да не спамиме :)
Айде момичета успешен лов от мен и ви чакаме в другата темичка! Моля се за вас този месец да ви е много успешен :)

Здравейте момичета как сте днес

успешен ден на всички
днес ми е 29ти ден и започват да ми минават разни мисли през главата , но много ме е страх , че пак се надявам без основание  :( направо си мразя М вече прави си каквото си иска  :x
« Последна редакция: Ноември 06, 2011, 10:38:57 am от Лора Райчева »
*
 Защо пък без основание , като гледам температурата ти е доста висока ?
Така е , но винаги ми е такава  :( , а вече близо две години не е станало нищо
*
Хммм , нямам никаква представа ... на лекар ходила ли си ?
Да и всичко е наред и с двамата има само едни генетични изследвания , които не сме правили , но едва ли причината е там по - скоро е на психична основа
Лорче, мерси за закуската  :hungry: Успокой се, не се тормози с разни мисли, почини си, разходи се и след 3-4 дни си направи тестче. Сигурна съм, че ще е с добри новини!  :bfp: Спокойна неделя на всички!
И аз ви желая спокойна неделна вечер
*
Здравейте!
Честито Сиена, лека бременост, а на края здраво бебе!

Хубава неделна вечер :)
*
Venta Миличка не е ли време за тестче? Айде стискам палци за  :bfp: и да си следващата за месец ноември :wink: Успех

*
Може би Криси, а и лелката все още я няма, но цикъла ми ми е нередовен ту, дълъг ту къс, затова ще изчакам още няколко дни :)Стскайте палци да е станало чудото :)

Целуфффки и много успех.  :bighug:
*

Добро утро на всички, желая ви спорна седмица и много положителни новини и тестчета разбира се.
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
« Последна редакция: Ноември 07, 2011, 09:59:38 am от petqst »
Уух,че вкусотия!Благодарско Женя!  От мен лека и спорна седмица изпълнена само с хубави новини и емоции...
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
Здравейте момичета
Женя масата е супер днес  :hug2:
Venta с теб сме в еднакво положение май  :lol: успех дано поне при едната чудото се е случило  :crossfingers:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте мили момичета-кокичета и Рачо разбира се. Жени , ама страхотно кафе си приготвила тази сутрин... мммм. Стискам палчета за всички очакващи, но искам да питам Мария_81 къде сииииии???? Тръпна и постоянно чакам да видя новинииии... Целувам те!

Хубав и спорен ден от мен! ЦелууФФФФФФФФФкиииии  :wink:

Успешен ден на всички и от мен