0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте,записвам се и аз във вашата темичка,дано този месец ни донесе на всичи положителни тестчета :bfp: :wink:

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
Спокоен почивен ден пожелавам на всички
*
Момичета къде сте се изгубили? Нещо и миналия уикенд ви нямаше никакви, което ми говори че усърдно се "трудите" под завивките  :D Приятен ден от мен и пожелавам на всички вас най-прекрасния подарък за Коледа -  :bfp:
 :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Здравейте милички.... и аз се записвам тук, че вече не смея дори да коментирам в другите теми, че само ме ругаят ,че спамя  . На всички ни пожелавам много късмет и попътен вятър към мечтите ни. :grouphug:
ЕЕЕЕ цял ден няма никой - сигурно сте на топличко в леглата и после ще има мноооого двучертичкови тестчета
*
Добър ден!Къде сте всички :balk_90:
Хайде на ка :coke:фенцето!!
Здравейте и от мен! Тити, мерси за кафенцето ще пийна едно  :D Днес ми е 9-ти ден от инсето а нямам никакви симптоми освен неприятно усещане към някои храни. Днес времето е ужасно студено  :stuuud: а щях да си направя една хубава разходка.
Успешен ден на всички!

Здравейте и от мен
Тина имай търпение, ще се появят симптомите
Лека вечер
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Здравейте, Тинче, още малко до деня на истината  :wink: :crossfingers:
Наистина е доста студено, така че наблягайте на стоенето под завивките  :wink: :bed:

Здравейте момичета много стиснати палчета от мен и успех на всички  :crossfingers:
Добро утро момичета!
Аз продължавам да си имам главоболие. До скоро беше през деня, а от няколко дни само сутрин...Имам си ПМС  :? Но интересното е, че в главата ми е дамо едно " яде ми се месо". Така съм се овълчила, чак мъжа ми го вижда  :lol: Стискайте палци да ме пропусне гадината! Все още ми е студено. Откакто получих зацапването ми е студено през деня, направо го карам на замързване  :lol:
Успех момичета и много положителни тесчета! Целувки!
*
Добро утро karmen-kosara  и вие мили момичета!Благодаря за кафенцето,добре ще ми дойде!
Надявам се Кармен,скоро да ни зарадваш с едно  :bfp:!
На всички много стиснати палчета!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Добро утро karmen-kosara  и вие мили момичета!Благодаря за кафенцето,добре ще ми дойде!
Надявам се Кармен,скоро да ни зарадваш с едно  :bfp:!
На всички много стиснати палчета!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Добро утро! Силно се надявам това да ми е коледния подарък за милото  :wink:
*
Айде на кофата с прашец  :lol:

*
Цоп,цоп аз съм първа :bubblebath:
Здравейте!Аз ви чета отдавна,но чак сега се пристрашавам да пиша :oops:
Имам си вече едно момче на 3 год. и сега с мъжа ми планираме второ бебче.
Надвам се да видим двете чертички през декември.
Стискам палци на всички :goodluck:
Айде на кофата с прашец  :lol:

хоп, цоп  :shower:

Успешен лов на всички
Женя малко остана вече да срещата ти с бебо, представям си колко се вълнуваш
Златен дъжд,аз малко със закъснение отговарям,но все пак...
Уреаплазмата я открихме при мен.Лекаря не счете за нужно и мъжа ми да си прави изследване,но се лекувахме и двамата.Курса ни на лечение беше 10 дни с Доксициклин.За мен против гъбички ми беше изписал Микомакс.За секса по време на лечението ни беше отговорено: "Желателно е да избягвате всякакъв вид полови контакти!"  Контрола пусках пак само аз,но да отбележа,че с моя вече бяхме правили секс,та изследването пак беше валидно и за двама ни.
Успех на всички!!!
[/url]
Краси, при нас за съжаление го имахме и двамата.Ние така се разбрахме, да не правим секс, за да се излекуваме.Ще почнем пак да го правим след отрицателни тестове.Да те питам при вас колко време ви казаха да изчакате.Моя го пращат в лаборатория за спермограма с посявка едва 7 дни след края на курса.На мен пък ми казаха 1 месец.Аз обаче мисля да го направим 5-6 дни преди следващата ми овулация, та да знаем дали да действаме още този Декември или да изчакаме Януари.Какво ще ме посъветваш, кога е най-добре да ги направим.