0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
гмуркам се и аз този месец пак сред вирусчетата пък дано ми се усмихне и на мен щастието този път.:)

*
Малко е късно за закуска,но запавядайте на ранен обяд!!Да ви е вкусто!Сабирайте сили за атакуване :pleasantry:
Да се включа и аз в общото заразяване  :D
Успех на всички! Да си пожелаем Дядо Коледа да ни донесе най-желания подарък  :bighug:
Дано милички, дано всички получите този подарък, бъдете здрави
Златен дъжд,и ние лекувахме уреаплазма.Разминахме се само с един курс на лечение и още на следващия цикъл аз забременях :)
Успех на всички!
[/url]
Момичета, много надежда ми вдъхвате.Благодаря ви.Дано ни помогне този антибиотик Левокса и допълнителното лекарство Тинидазол.
Краси, само при единия от вас ли беше или и при двамата.Прочетох няколко мнения, че вече няколко момичета са забременели още на следващия цикъл, след като уреапалазмата е била излекувана. При нас схемата е доста кратка - обко 1 седмица с двете лекарства, този кратък курс не знам дали ще е достатъчен.Нямам търпение да излязат и моите резултати и да знам какво е положението.Ако наистина всичко е наред, и забременея още следващия месец, ще си имаме бебче на втората годишнина от сватбата. :D

*
Момичета съжелявам като се намесвам неправилно, незнам къде да пусна отделна темичка и ще си позволя да се консултирам с вас. Ако някоя от вас е правила Днк анализ за HPV   и е имала тип 16 HPV положителен , можете ли да споделите опит какво е предприето след такъв резултат , преди съвсем да се побъркам преди да отида при док. в четвъртак.  :?
Правих Днк анализ типове 16 и 18 като 16 при мен е положителен а ако знаете колко ме е страх  :(
*
Момичета съжелявам като се намесвам неправилно, незнам къде да пусна отделна темичка и ще си позволя да се консултирам с вас. Ако някоя от вас е правила Днк анализ за HPV   и е имала тип 16 HPV положителен , можете ли да споделите опит какво е предприето след такъв резултат , преди съвсем да се побъркам преди да отида при док. в четвъртак.  :?
Правих Днк анализ типове 16 и 18 като 16 при мен е положителен а ако знаете колко ме е страх  :(
f_27, мисля, че това е темата която ти е нужна : http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=32937.0
Успех! :D
*
Добър ден ,момичета и момчета!Тук да нее паднала бомба днес :balk_90:?!?Или пък сте се взели в ръце и работите :bed: на тема-Коледен подарък :babyflips:??

По Коледа стават чудеса :babyflips:!!
Точно така Титко, всички работят здраво за Коледен подарък
*
Дай Боже, чки всички да получим мечтания подарък.
Успех и действайте.
Момичета, при мен също е положителен резултата за уреаплазма.Гинеколога ми предписа Авелокс 400 мг и Полижинакс по схема за 1 седмица.Каза, че после най-рано след месец мога да се изследвам.Имам и един въпрос, който днес просто забравих да му задам.Пия фолиева киселина, Л-Тироксин 100 мг, Фемикур Н 4 мг, Витамин Е 250 мг, а сега вече трябва да пия и Авелокса и вагиналните капсули на Полижинакс.Не са ли това прекалено много лекарства...
« Последна редакция: Ноември 16, 2011, 22:12:48 pm от Златен дъжд »

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Златен дъжд, пий си лекарствата спокойно. Не са много, направо ти завиждам като знам моите колко са :wink:. И нали знаеш сега - докато не направите повторните изследвания секс само с презерватив.
Ние още след положителния резултат на мъжа ми го прекратихме изобщо.Така се разбрахме, пък когато му дойде времето пак ще почнем.

Златен дъжд кураж мила, лека полека се приближавате към финала, няма начин да не успеете щом се започнали такава жестока битка
Добър вечер! Момичета къде сте??? Само нашата темичка днес е празна!  :D

*
И аз съм тук,чакам добри новини от вас...
Лека вечер милички :) и целувки !

Момичета, имам един въпрос.Лекувам уреаплазма с антибиотик Авелокс, а също така ми предписаха и Полижинакс, за да не получа гъбички.Въпроса ми е, може ли някое от двете или и двете лекарства да влияят на БТ.Слагам Полижинакс 2 дни вече и последните 2 дни БТ е над 37 градуса.Днес ми е 17-ти ден, по принцип овулацията я засичам някъде към 17-18-19-ти ден.Но този месец БТ падна на ден 15 и рязко се вдигна на ден 16.Аз си го обяснявам с Полижинакса, но дали е така не знам.Вие какво мислите, някоя от вас имала ли е наблюдения за висока БТ при употреба на тези лекарства.

Лек ден и от мен на всички
здравейте, има ли новини днес? ще сложа по едно следобедно кафенце, че като наминете да си пиинете  :lol: