0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

http://www.youtube.com/watch?v=25juWGqwLqQ

Ловуващи

sivanovaa -  :pleasantry:    
Sismondi - :pleasantry:
Marilena - :pleasantry:
Vitanova_1981 - :pleasantry:
Titibar - :pleasantry:
Ruzka - :pleasantry:
Geri_81 - :pleasantry:  
Isebs - :pleasantry:    
Daisy86 - :pleasantry:  
Marmoranka - :pleasantry:  
Val - :pleasantry:  
K.s.stoyanova - :pleasantry:  
Plamak - :pleasantry:  
krasunka -  :pleasantry:  
t.stankova - :pleasantry:    
Драконче - :pleasantry:  
TITKO - :pleasantry:  
Venta - :pleasantry:  
ra4O - :pleasantry:  
margarita1971 - :pleasantry:
Морско момиче - :pleasantry:
amaliq - :pleasantry:
aselina - :pleasantry:
poli 123 - :pleasantry:
Ioly  -  :pleasantry:
Златен дъжд - :pleasantry:

Acinci ? -   :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: preggo santa2
Zyza  - ? :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: preggo santa2
mariq_81 - ? :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: preggo santa2
Чоки  - ? :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: preggo santa2
Galka1985 - ? :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: preggo santa2
milena8 - ? :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: preggo santa2
Лора Райчева - 05.11. - :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: preggo santa2
Фовери - 10/11.11. - :crossfingers: :goodluck: :crossfingers: preggo santa2

Видели  :bfp: за м.Ноември

siena -  :bfp: preggo :babyflips:
tina799 - :bfp: preggo :babyflips:

Успех на всички и да ви наръся едно хубаво

« Последна редакция: Ноември 25, 2011, 22:10:32 pm от petqst »
Прекрасна темичка Жени  :bighug: айде да се цопна първа  :a_cat_06:
успех на всички момичета дано месеца да е от щастливите , аз съм чакаща за 5ти , но очаквам  :witch: и нищо друго
Женя, благодаря за новата прекрасна темичка. Дано да е изпълнена с много радост и с най-хубавите новини  :bfp:. Честито на всички видели 2-те чертички през месец октомври и много  :crossfingers: на очакващите този месец. yahoo_17
Жени благодаря за новата темичка.Дано този месец да има много радост и много  :bfp: :bfp: :bfp:.Стискам силнно  :crossfingers:
*
Момичета честита ви нова темичка :) Пожелавам ви да е пълна със  :bfp1: и да идвате всички в темата на бременните :) Айде чакаме ви  :bighug:
Вече официално пускам розови вирусчета, за това се потапяйте :) Дано са ви на късмет!!!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Честита и от мен....дано да ги изловин,че се поизморихме  :kiss:
потапям се(направо се гмупам) във всички вирусчета
Николай е на 2г.4м.5д.
Здравейте щъркеланки и Рачо :))!
Пльосвам се и аз в новата темичка :)))).Жени прекрасна е !
Дано се напълни само с хубави новини  :bfp: :bfp:
С радост ви съобщавам че вчера Lioni_R стана мама на принцеса Магдалина :bori_020: :cheerleader: :cheerleader:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=46987.new#new
Късмет и палчета на всички  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

П.П Честити розови гащета на Криси :D
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 13:25:32 pm от BeBeShOri* »

Вярвам!!!!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Честита ни нова темичка и от мен. Жени, ама страхотна си  :youwoman:. Дано се напълни с много положителни тестове и мноого вируси след това. Да е честита дъщеричката на Лионката, а на Криси честити розови гащички и от мен. Бебе, радвам се, че си тук   :wink:

Честита нова темичка за всички! Мерси Женя  :balk_46:

Започвам и аз леки упражнения за потапяне във вирусчетата. Много успехи на всички !!!
Да ни е честита новата темичка за което благодарим на Женка!
Пожелавам на всички късмет и Търпение!Защото разбрах,че това е най важното -да бъдеш търпелив е най-важно във всяко отношение!
*
 :drunk: да ни е честита темичката с много ,много ,много положителни тестчета !

*
Страхотна тема Женя :youwoman: ,нека да се изпълни с много :bfp:,пожелавам на себе си и на всички успех :crossfingers:

*
Привет на всички!
Жени темичката е страхотна -Благодаря ти !!!Дано е много късметлийска .
Бебенце ,много се зарадвах ,като  видях ,че пак си с нас .
Криси ,честито ви розови гащенца!
Честитот и на Лиони -да и е жива и здрава принцеската .

П.П =мен може да ме преместите в очакване на чудото 10/11.11.
Здравейте и от мен...Цопвам се и аз в тази хубава и късметлийска тема..Много благодарности на Женя  :P Да се напълни с хубави новини и положителни емоции  :P
Както винаги всичко започва отначало, начисто и с повече надежда...с всеки нов ден, с всеки нов месец... :)
Днес имам час за консултация в друга клиника за подаване на документи за фонда...надявам се да не отпратят от там без надежда :) Ще ви дам отчет като се прибера ;)
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 16:43:00 pm от Dragony :) »
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Честита ни нова темичка сладуранки. Благодарим ти Женичка :balk_81:. Първо разбира се да честитя рожбичката на Лиони.Да им е жива и здрава и много послушна малката принцеска :balk_9:. Второ да приветстваме с добре дошла отново сред нас сладката Бебешорка :balk_21: :bighug:, и трето да пожелая не всички ни този месец да е рекорден за 2011 по :bfp:  :crossfingers:. Цунки на всички момичета  и Рачо ,разбира се :balk_104: :balk_104: :balk_104:.
Уф...не става при нас и не става...няма да ни одобрят от фонда и нямало смисъл да подаваме  :( Ще трябва да се самофинансираме... незнам но май съм на съвсем малко от отчаяние ... ама и  аз как си позволих да повярвам, държавата никога нищо не ми е дала  :( Да бягам от тук, че внесох лошо настроение.  osi_19
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

Уф...не става при нас и не става...няма да ни одобрят от фонда и нямало смисъл да подаваме  :( Ще трябва да се самофинансираме... незнам но май съм на съвсем малко от отчаяние ... ама и  аз как си позволих да повярвам, държавата никога нищо не ми е дала 
Dragony  :bighug: няма да се отчайваш.Аз като ти видя подписа отдолу на всеки твой пост и се нахъсвам,обнадеждавам,а ти...... гледай сега какви ги пишеш  8)  А сега да се запиша и аз ,дано това да ми е късметлийския месец.
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
здравейте и от мен! потапям се в пълната с вирусчета темичка! Желая този месец много  :bfp: :crossfingers:

Здравейте и от мен и честита ни ноемврийска темичка.И аз съм от чакащите.Късмет на всички сладуранки този месец дано е рекордния с най-много  :bfp: .И аз ще си взема от вирусчетата на Крис. :goodluck: :crossfingers: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
Здарвейте и от мен момичета  :D сравнително нова съм успех на всички и аз тръгвам по мъките!!!!