misi, вземете възможните предпазни мерки разбира се - изолация, маски и каквото е възможно, без да си превръщате битието в ад. Но наистина - бебето ти е малко, докъм 3-я месец си носи още твоя имунитет... Не, че е невъзможно, но е твърде малко вероятно да го разболеете сега. С повишено внимание и спокойна, гледай си кърменето и всичко ще е ОК.
Мъже, мъже... Моичкият ходи на ЯМР, защото му играело окото нещо
Аз с корема в 7-и месец, вместо да се тревожа за себе си...в хипер-грипна обстановка - пускам връзки, че да мине от единия ден за другия принца, сакън да не умре без да знае от какво. И го чаках в коридора естествено, та чакахме резултатите и "великият момент" в който да го уверят, че нищо му няма на кухата глава. Но ЯМР беше по-лесен и бърз вариант, отколкото да ми пили нервите с мрънкане и ходене по очни, невролози и де що има лекар склонен да го издържи срещу заплащане. Накрая се оказа, че вродено някакви там връзки имал преплетни /нищо опасно/, но от тях има ротационен нистагъм на едното око, който се изявява, когато нещо е превъзбуден... И за капак - вместо аз да тържествувам, че съм казала, че той е отявлен хипохондрик, той ми каза: "Видя лиииии?"
Т.е. бил е прав, че е болен, а аз /каквтао съм зла жена/ - пак не съм повярвала и съм се отнесла с пренебрежение. Държа да подчертая, че въпросният очен проблем - му е дерт, само когато карал ски и някак, понякога У лево "му играела пистата" на "г-н Томба"...
Предполагам е излишно да уточня, как аз с пневмонията преди няколко седмици и с бясното бебе на главата, бях попитана - нямало ли някакви по-силни антибиотици от тези двата дето ги пия сега. Така де, лигавкам се и аз с няк'ви пневмонии и се правя, че ми е лошо...друго си е да имаш "екзотични болести", застрашаващи карането на ски.