Боби, дано да й минава на Ивана "кривото" по-скоро, ........
Оказа се, че никакви зъби не и растат, а явно е било от това дето се е натъпкала със захарни боклуци. Затова пък нещо е яла вчера, което я направи цялата в обрив и то не обикновен обрив, а екзема ( АД). Така и не разбрах от какво, защото менюто си е същото и всичко на неог е яла. Единствено, че имаха чашка смесени плодове (круша, праскова и череша били вчера) и казаха, че те варират и може да не е яла преди същото, та може от чершеата да е, защото другите ги е яла. Бях забравила, че тя имаше подобен обрив като малко бебе. Сега целите и крака са в пъпки и я мазах с Aquaphor, дано да помогне да не я дразнят. Странното е, че не личи да я сърби.
Тази нощ пак имахме изпълнения. Първо като я сложих да спи след 5 минутки се разплака, та ходих успокоихме се и като започна да си разглежда някаква книжка ми стана ясно, че нищо и няма. „Изгубих“ книжката и пак проведохме процедурата по казването на лека нощ и слагането в леглото и тогава вече заспа. После пък в 4:00 отидох да и сменя памперса, че няколко пъти сутрин е мокра. Това я събуди и реши, че няма да спи, а ще иска да я нося. Хубаво, носихме се гушнати,пяхме песничка, ама не дава да легнем заедно, иска аз да седя, а тя да спи на рамото ми. В крайна сметка като се уверих, че нищо и няма я оставих в леглото, казахме си пак лека нощ, тя спокойна и аз се глася да ли лягам. Обаче започна да плаче пак и вече реших, ченяма да продължава това, защото беше станало 5:00. Отидох при нея и без да я вдигам я гушнах и казах, че трябва да си легне, че през нощта няма да се разхождаме и т,н. Тя обаче се нервеше и ми буташе ръцете да не я гушкам, а в същото време иска да я вдигна и плаче. Обаче аз вече си знаех урока с вдигането от преди малко, така че обясних каквото обяснявах и излезнах. Таман да си сменя мнението, че сигурно съм сбъркала ( понеже такава истерия настана, че за малко аз да се разрева) и тръгнах към стаята,тя пък взе, че си легна сама и заспа. Беше минала една минута само. Значи пак е започнала да прави инати, а не както казах вчера, че вече не правела. Обаче аз може да не спя една седмица, но през нощта няма да си разглеждам книжки, каквото ще да става. Нито пък ще се разнасяме, че така и е скимнало. Не иска да се гушкаме,а иска аз да я нося. Дори иска да ходя, ако седна и се започва мрънкане. Е, няма начин да не го поощрявам това. Преди това пък Андреа не искаше 40 минути да заспи, защото мъжът ми 2 нощи подред и дава повече храна от колкото през нощта я храним ( сбъркал бил) и сега и беше явно нервно, макар да не изглеждаше гладна. Сега ми остава още един час да спя, ама се разсъних и затова дойдох да се оплача.
При вас как мина следващото лягане?