Привет и от нас
Хубава седмица ви пожелавам!
Да няма болни, пък другото ще го наредим
Тема тази сутрин се чудих да пущам ли, ама викам да не съм всяка седмица аз. Иначе рано, рано се бях засилила
Мими, прекрасни неща сте сътворили с децата. И аз като Пешек ще се сърдя на такива майки
Рано ни е да падаме от спалнята, ама ще започна тренирането овреме
Ние добре си изкарваме в Банско. Времето е страхотно и едни дъъъъъълги разходки правим. Вчера ходихме до лифта.
През уикенда гърци бяха налазили Банско. Навсякъде бяха, пфууууу много викат тези хора. Всяко второ вовиченце в хотела се казваше София
В петък се прибираме, в събота ще пътуваме за Плевен. На сватба сме, да видим как ще е организацията. Ще взема майка ми с нас да гледа София, пък аз ще прихождам за кърменето.
Миси, добре дошла
Аз не будех София за ядене. Тя много спеше и често закъснявахме с храненето. Но пък като огладнееше я чуваше целия квартал. Акушерките в МД ми казаха да не се притеснявам, че пропуска ядене.
Няма как да разбереш колко изяжда, но щом е спокоен и пълни памперсите, всичко е наред.
Поне аз не се вкарвах във филми да цедя, за да видя колко яде. А и като отидете на консултация наддаването ще даде отговор на въпроса ти - Да будиш или не
Това е моят опит, другите ще кажат как е било при тях
Колан носих малко, защото беше много жега и ме спарваше. Месец след секциото започнах да го слагам, беше на приятелка ортопедичен.