0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте вече съм много изнервена че нищо не става всеки месец като всички които с нетърпение очакват щастливата вест.Имам проблем и моля ако някой знае нещо по въпроса да ми помогне че вече незнам към кой да се обърна:Следя си ОВУ-то от 3 месеца,следя температура,правя тестове за ову,следя ц.слуз и нищо не става.Дойде ми лелката на 27.10 по принцип ми е на 30 дни което значи че ову-то трябва да ми е около 14 ден,но ако съдя по температурата и ц.слуз и тестове май ми е по-късно ,възможно ли е това?Остават ми по-малко от 12 дни до следващия цикъл.Направих тест който ми показа положителен 3 дни преди цикъл,но след още 3 дни т.е.с 3 дни закъснение ми дойде лелката.Ходих на лекар толкова сигурна че съм бременна,показах теста на лекарката и тя също каза че е положителен но бременност в матката няма.Правиха ми ЧХГ тест и беше отрицателен а два теста за бременност преди това положителни.Възможно ли е да е имало бременност и при къса лут.фаза плода да не се задържа?Моля помогнете!!!Какви изследвания вече да правя незнам!А пък докторката все ми повтаря че като вече имам едно дете и другото ще дойде да ама не става вече повече от 6 месеца.
Re: Моля някой да ми каже дали ми е къса лутеалната фаза?
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2011, 12:25:34 pm »
 :welcome3: Добре дошла, Валентинче! Според мен овуто е било на 12-тия ден. И 12-13 дни лутеална фаза, че май и повече, никак не е къса... Но явно нещо не е било, както трябва. Това състояние, според мен много ми прилича на биохимична бременност. Този месец, май и аз имах такава, но уви, не се имплантира и ми дойде даже по-рано от обикновено. Разбрах, че на много жени се е случвало и по принцип не се забелязва, освен, ако не си направиш кръвен тест за бременност. В началото има покачване на ЧГХ, но после той намалява и накрая идва  :witch: . Все пак дори и всичко да е 6 точки, едва 30% е шансът за бременност. Така, че с повичко опити се надявам скоро да видим  :bfp: ! Все пак не е лошо да посетиш гинеколожки кабинет и да наблюдаваш овуто, там ще ти кажат кога точно ти е овуто и колко голямо става фоликулчето преди пукване. Ще проследят и лутеалната фаза. По преценка на лекаря може да те изпратят и на гинетични, имунологични и хормонални изследвания. Но щом наистина имаш дете вече и не си сменяла партньора, може би лекарката е права, че с времето нещата ще се подредят. Успех, мила! Ще те наглеждам и дай Боже скоро да видим твоите  :bfp: !  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Октомври 29, 2011, 12:31:59 pm от rosefromstars »
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2011, 18:20:44 pm »
 Здравей Вале. Добре дошла при нас :welcome_1:. Пожелавам ти да видиш :bfp: скоро и да се преместиш в темичката на мамите. Успех този месец миличка :bighug: :balk_104:  :goodluck:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #3 -: Октомври 30, 2011, 09:17:59 am »
Здравей и от мен! Често се случва твоето положение но ще стане и то много скоро! Просто ми се струва, че е било малшанс! Сега имаш много стиснати палци и късмет от всички нас тук и ще стане в скоро време и твоето чудо! :hug2: :balk_104:
« Отговор #4 -: Октомври 30, 2011, 10:35:29 am »
Благодаря на всички ви за подкрепата надявам се скоро всички да се похвалим с :bfp:
« Отговор #5 -: Октомври 30, 2011, 15:37:04 pm »
 Вале,дано си от късметлийките и се похвалиш с  :bfp:още този месец миличка. Успех :bighug: :goodluck: :balk_21:.
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2011, 08:11:54 am »
Вале айде още ден, два почивка и ловуването почва!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :00001754: :balk_21:
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2011, 09:26:24 am »
Вале айде още ден, два почивка и ловуването почва!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :00001754: :balk_21:
Толкова ли рано ми е ОВУ-то (май зададох много тъп въпрос) :P Значи пак да хващам мъжо на тясно :hungry: osi_5 Днес се притесних малко че нещо много висока температура измерих 37,3 вчера беше 36,6 а ми е шести ден от началото на МЦ май не е нормално толко бързо да се повиши?Вие какво мислите?
« Отговор #8 -: Ноември 01, 2011, 12:13:15 pm »
Здравей Валя. Чудесно е, че комбинираш меренето на темпертурата с тестове за овулация. За да си сигурна в резултата, ако имаш възможност ги започни по-рано - примерно от 8-ми ден и ги карай от "-" до "-". При мен лично понякога една опаковка тестове не стигат, но така поне съм сигурна за точния момент на овулацията. За да е по-лесно да коментираме графиката ти, отбелязвай също така и резултата от всеки тест. Ако погледнеш моята графика, вчера при мен също имаше изключително рязко покачване на температурата. Днес нещата се нормализираха. Започнах тестовете по-рано и аз лично също ще ги карам от "-" до "-". А за мъжо то е ясно - хващай го за ушите и  :bed: - никога не е излишно и винаги е хубаво  :balk_56: :balk_48: :heartbeat: Успех този месец и скоро да се махаш от тази тема. Една друга е мноооого по-добра  :bfp: :crossfingers: yahoo_17
« Последна редакция: Ноември 01, 2011, 12:19:34 pm от Marmoranka »
*
« Отговор #9 -: Ноември 01, 2011, 12:38:32 pm »
Валя Здравей! Недей да се отчайваш, всичко ще си дойде на място и съвсем скоро ще се сбъдне и твоята мечта :) От сърце ти го пожелавам! Попринцип аз знам, че овулация има 14 дена преди да ти дойде цикъла. Т.е ако цикъла ти е на 30 дена, овулацията ти трябва да е на 16ти ден а не на 14ти. На 14ти ден имат овулация момичетата с 28 дневен цикъл. Моят цикъл беше много нередовен, ту на 29ти ден ми дойде ту на 35тх...После започна да ми се нормаизира и средно статистически за последните 7 месеца ми беше горе долу на около 30 дена. Вчера лекаря ми потвърди датата на забременяване и се оказа 22ри август, което се оказа 16ти ден.
Мой съвет е да правите  :bed: с любимия през ден от 10ти до 22ри ден и чудуто ще се случи много скоро :)
Много успех от мен :)

« Отговор #10 -: Ноември 01, 2011, 12:42:49 pm »
Валя Здравей! Недей да се отчайваш, всичко ще си дойде на място и съвсем скоро ще се сбъдне и твоята мечта :) От сърце ти го пожелавам! Попринцип аз знам, че овулация има 14 дена преди да ти дойде цикъла. Т.е ако цикъла ти е на 30 дена, овулацията ти трябва да е на 16ти ден а не на 14ти. На 14ти ден имат овулация момичетата с 28 дневен цикъл. Моят цикъл беше много нередовен, ту на 29ти ден ми дойде ту на 35тх...После започна да ми се нормаизира и средно статистически за последните 7 месеца ми беше горе долу на около 30 дена. Вчера лекаря ми потвърди датата на забременяване и се оказа 22ри август, което се оказа 16ти ден.
Мой съвет е да правите  :bed: с любимия през ден от 10ти до 22ри ден и чудуто ще се случи много скоро :)
Много успех от мен :)
Точно така,много правилно го е описала Крис.
« Отговор #11 -: Ноември 01, 2011, 18:41:18 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_104: